Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2011

15εκ ευρώ το μήνα στέλνουμε στους Γυφτοσκοπιανούς και τους Βούλγαρους... Μπράβο Ελληνάρες!

Περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ “ζεστού” ελληνικού χρήματος διαρρέουν κάθε μήνα προς τις γειτονικές μας χώρες, Βουλγαρία και Σκόπια, για την αγορά υπηρεσιών και προϊόντων, με τραγικές συνέπειες τόσο για την αγορά της Βόρειας Ελλάδας όσο και για τα έσοδα του κράτους.
Στην κορυφή των προτιμήσεων των ελλήνων καταναλωτών που επιλέγουν για τις αγορές τους τις δύο χώρες είναι τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, η βενζίνη, οι οδοντιατρικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες κομμωτηρίου, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αγοράζουν ακόμη και τα τρόφιμα της εβδομάδας.
Μάλιστα, εκπρόσωποι του κλάδου των βενζινοπωλών κάνουν λόγο για 700 λουκέτα σε πρατήρια υγρών καυσίμων στις παραμεθόριες περιοχές τα τελευταία δύο χρόνια. Περί το 1 εκατ. ευρώ “χάνει” κάθε εβδομάδα η αγορά του νομού Φλώρινας, εξαιτίας των...
επισκέψεων των Φλωρινιωτών στα Σκόπια.
Μέχρι και ψωμί αγοράζουν από τα Σκόπια. Όπου να γυρίσεις να δεις, υπάρχουν ταμπέλες στα ελληνικά που διαφημίζουν τα φθηνά προϊόντα και υπηρεσίες. Για παράδειγμα το κούρεμα έχει μόλις 2 ευρώ.
Τα περισσότερα βέβαια χρήματα και εκεί μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως, δίνονται από τις έντιμες ελληνικές εταιρείες, που επειδή δεν φοροδιέφευγαν, αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν και πήγανε στην Βουλγαρία που έχει φόρο 10% και όχι 70% όπως η Ελλάδα.
Όταν εμφανιστεί εκείνη η Ελληνική κυβέρνηση που θα λειτουργεί με φυσιολογικά και όχι παράλογα φορολογικά κριτήρια, τότε ίσως το χρήμα αυτό επανέλθει στην Ελλάδα.
πηγή

4 σχόλια:

  1. Τι να κανουμε, παγκοσμιοποιηση, ΕΟΚ κλπ θελαμε αυτο ειναι το αποτελεσμα. Αν το δουμε απο την αλλη πλευρα τα δεματα με καθε ειδους προιοντα που στελνουν οι εργαζομενοι Βουλγαροιστην Ελλαδα πισω στισ οικογενειεσ τουσ κανουν τζιρο σε αλλες κατηγοριες επαγγελματιων που δεν θα εκαναν οι ντοπιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποσος ειναι ο τζιρος που κανουν στα καζινο οι επιχειρηματιες κλπ λαμογια της Β. Ελλαδος? Αυτο προφανως ειναι αλλο θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω αν έμενα στο Σιδηρόκαστρο
    τα ψώνια μου θα τα έκανα στη Βουλγαρία
    Οι τιμές είναι 1/2 πιο χαμηλές και ψέματα λέω
    Για ψώνια στην Ελλάδα ΔΕΝ φτάνουν τα ευρώ
    Πρέπει να το καταλάβουν οι ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ
    Δεν φταίει ο κόσμος,ΑΥΤΟΙ φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε γεμίσει ξένα προιόντα και ξένες εταιρίες στην Ελλάδα. Από όπου και να αγοράσεις , τα χρήματα σε ξένους πάνε. Εγώ δε θα αγόραζα ποτέ και τίποτα από ξένη χώρα ακόμα και αν έμενα κοντά. Αλλά κάποιοι άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Πρέπει οι πολιτικάντιδες να το καταλάβουν αυτό και να κάνουν κάτι. Πρέπει να δώσουν κίνητρα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αλλιώς το ένα κακό φέρνει το άλλο, όπως και γίνεται.

    Βέβαια αυτοί που πάνε καζίνο στα Σκόπια είναι απαράδεκτοι. Εκεί δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών