Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2011

Οι προβοκάτορες - νταβατζήδες της ενημέρωσης και του Μνημονίου θα πάρουν την απάντησή τους και όχι μόνο από το fimotro...

Πόσο φόβο μπορεί να προκαλέσει σε κατεστημένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ ένα blog και ένας "υποτιθέμενος" διαχειριστής του;
Το απέδειξε το fimotro.blogspot.com και ο Γιάννης Παπαγιάννης που εναντιώθηκαν όχι απλά σε ένα mediako σύστημα, αλλά σε ολόκληρο το μοντέλο της πληροφόρησης που μας παρέχεται από τους "νταβατζήδες" των ΜΜΕ.
Πρώτα ως blog που αμφισβήτησε την "αλήθεια" των δημοκσόπων, την αντικειμενικότητα της ενημέρωσης των ειδήσεων και των προβεβλημένων σχολιαστών αλλά και τους ίδιους τους δημοσιογράφους του MEGA.
Από την άλλη ο Γιάννης Παπαγιάννης έχει δεχθεί τόνους λάσπης και συκοφαντίας από τα ΜΜΕ καθώς αποτελεί "φάρο" ενημέρωσης και αντιπολιτευτικού λόγου σε ένα σαθρό, διαβρωμένο σύστημα πληροφόρησης.
Όλα αυτά φοβήθηκαν οι υπεύθυνοι του MEGA, με την αρωγή της Κυβέρνησης του Μνημονίου, και έφθασαν στο σημείο να τον...
κατηγορήσουν μέχρι και για απειλή κατά της ζωής του Χρήστου Παπαγιωτόπουλου. Όποιος έχει έστω και μικρή αντιληπτική ικανότητα κατανοεί πως θα ήταν τουλάχιστον ηλίθιο και παράλογο με ένα e-mail κάποιος να απειλήσει και να εκβιάσει... Καθαρή προβοκατόρικη κίνηση, συνέπεια της παρακρατικής λογικής που έχουν οι "νταβατζήδες". Ακόμη και έτσι όμως αυτή η απόπειρα φίμωσης δεν θα περάσει... Δεν θα οδηγήσει πουθενά...
Γιατί;
Γιατί ο δημόσιος εξευτελισμός που θα υποστούν τα "γιουσουφάκια" της ενημέρωσης και του Μνημονίου από όλη την blogοσφαιρα και τους "ανένταχτους" δημοσιογράφους όπως ο Στάθης θα είναι ράπισμα στην... εγκυρότητά τους.
Ο αγώνας ξεκινά και ο νικητής είναι ήδη γνωστός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών