Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

60.000,00 ευρώ για δημόσιες σχέσεις του Καλαμπόκη Α.Ε. (Δ/νων σύμβουλος ΟΠΕ)

Αυτός είναι ο αγώνας σας για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση του πελατειακού κράτους;
 Δεν έφτανε μόνο ο διορισμός από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοίδη του εξαγωγέα μυλωνά στην θέση του Δ/ντος Συμβούλου στον ΟΠΕ (Εξαγωγέας μυλωνάς τοποθετήθηκε Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών!). Ο "ειδικός" στις εξαγωγές αποδείχθηκε και "ειδικός" στις αναθέσεις.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Γ. Δημητρομανωλάκη στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής 17/7/11 ο νέος Δ/νων Σύμβουλος του ΟΠΕ προσέλαβε με την 1745/7-7-11 απόφασή του (για αρχή) με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού (!) έναντι ποσού 55.350,00 ευρώ την εταιρεία System Media Art Ιδέες Δημιουργία Επικοινωνία Α.Ε.  για τις δημόσιες σχέσεις του ΟΠΕ. ...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα  ο... διαγωνισμός "έμπαζε΄"  από την προκήρυξη μέχρι την κατακύρωσή του (πρόχειρος διαγωνισμός για έργο 60.000 ευρώ, μη επαρκής χρόνος από την προκήρυξη μέχρι την κατάθεση προσφορών, δεν ζητήθηκε η  προσκόμιση βασικών δικαιολογητικών, μη νόμιμη σύνθεση επιτροπής αποσφράγισης κ.ο.κ.).
Βέβαια ο "υπέρμαχος της νομιμότητας" Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοίδης θα απαντήσει αν κατατεθούν προσφυγές... Αλλά κύριε Υπουργέ εκτός από το θέμα της νομιμότητας της διαδικασίας υπάρχει και κι άλλο ένα σοβαρό θέμα ουσίας:
Επιτρέπετε εσείς τη στιγμή που η χώρα βουλιάζει, τη στιγμή που η Κυβέρνηση περικόπτει μισθούς και συντάξεις να σπαταλούνται 60.000,00 ευρώ για γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, για να κάνει ο Καλαμπόκης δημόσιες σχέσεις της εταιρείας του;  
Η σειρά σας να απαντήσετε κύριε Υπουργέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών