Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

Βόμβα για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών η λαθρομετανάστευση

Αλματώδης αύξηση κρουσμάτων λέπρας, ψώρας, φυματίωσης και AIDS. Την ίδια ώρα εισέρχονται στη χώρα τόνοι ναρκωτικών που τσακίζουν την ελληνική νεολαία. -  Η Αθήνα και η περιφέρεια έχουν καταντήσει ένα απέραντο γκέτο εγκληματιών, εμπόρων ναρκωτικών, τοξικομανών και εκδιδόμενων γυναικών και ανδρών.
Και όλα αυτά; Έργα και ημέραι της κυβέρνησης του κινέζου Σημίτη, μιας και το...
2003 υπέγραψε την καταστροφική για τη χώρα μας Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ. Σήμερα, λοιπόν, η υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στον ελλαδικό χώρο μόνο δραματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς διαπιστώνεται αύξηση της λέπρας, της ψώρας, της φυματίωσης επιθετικής μορφής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, αύξηση των κρουσμάτων μετάδοσης του ιού HIV και αύξηση της ηπατίτιδας C και Β.
Εν καιρώ ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής και δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων εις βάρος του Ελληνικού λαού, η ΔΝΤική κυβέρνηση του ΓΑΠ ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ σε κονδύλια για γιατρούς, ΜΚΟ, φάρμακα, νοσοκομειακή περίθαλψη κλπ. για να περιμαζέψει- και όχι να διώξει- τη λέρα που έχει συσσωρευτεί στη χώρας μας. Φυσικά οι κίνδυνοι δεν αφορούν μόνο τη δημόσια υγεία, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών