Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

Λακέδες δημοσιογράφοι τώρα και στο διαδίκτυο

Μεταξύ των ελαχίστων πανελλαδικά "ενημερωτικών" sites που έσπευσαν να δημοσιεύσουν το "άρθρο της γελοιότητας" του Άκη Γεροντόπουλου ήταν και αυτό του τοπικού "χορηγού επικοινωνίας" του συγκεκριμένου πολιτικού.

Και λέμε "χορηγού επικοινωνίας", γιατί πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα "ενημερωτικό" site που προβάλει κάθε τόσο τα επιτεύγματα του Γεροντόπουλου, όπως, που και με ποιους ήπιε καφέ, τις μεγάλες του περιοδείες στον Άγιο Κήρυκο και στο Εύδηλο της Ικαρίας (για το Δέρειο που επισκέπτεται συχνά γατί δεν γράφετε;), τις τηλεγραφικές του δηλώσεις σε ανύπαρκτα ΜΜΕ.

Πως αλλιώς εκτός από "χορηγό επικοινωνίας" μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα "ενημερωτικό" site που γράφει για το πως...»
οργώνει το Νομό ο Γεροντόπουλος συγκεντρώνοντας αιτήματα, προβλήματα και προτάσεις για το πρόγραμμα της Ν.Δ.!!!, για το αδιαχώρητο που επικρατεί στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη από στελέχη που βρίσκονται στο πλευρό του, και όλα αυτά συνοδευόμενα, συνήθως, με φωτογραφίες του Άκη με τον Σαμαρά, έστω και προ 20ετίας...»

Πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα τοπικό "ενημερωτικό" site που γράφει:
«Ο Άκης Γεροντόπουλος είναι ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς πολιτικούς των ημερών μας, χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα, με την πολυετή παρουσία του. Πάντα στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, κυρίως στις δύσκολες ώρες, ο σημερινός αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που έδωσε πνοή στον τομέα των Περιφερειακών ΜΜΕ της Συγγρού, βρέθηκε στο στόχαστρο δικτυακής «επίθεσης», με δημοσιεύματα που τον αφορούσαν, και κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Έτσι, ο Άκης Γεροντόπουλος αναγκάστηκε να απαντήσει επωνύμως, και να κλείσει το θέμα, με την ευπρέπεια που διαχρονικά τον διακρίνει».

Έλεος!!! Είναι αυτό δημοσιογραφικό παραπολιτικό ρεπορτάζ;
Και το να διατυμπανίζει κάποιος συνέχεια τα “κολλητηλίκια” με τον Σαμαρά, παραπέμπει σε λαμόγιο αισχίστου είδους.
Διαβάστε παρακάτω την ευπρέπεια που τον διακρίνει…

Πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα τοπικό "ενημερωτικό" site που γράφει:
«Ο Άκης Γεροντόπουλος είναι σίγουρος για το ποιοί κρύβονται, πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα έχει στην κατοχή του και στοιχεία αφού κάποιοι μίλησαν... Το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλοτε κάποιοι αμφισβητούν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του και άλλοτε την δυναμική που έχει στο εκλογικό σώμα. Μιλώντας ο κ. Γεροντόπουλος ήταν σαφής: "Ναι ξέρω από ποιούς γίνεται και γιατί γίνεται. Τον άσχημο αυτό δρόμο δυστυχώς ακολουθούν κάποιοι, που θέλουν να κερδίσουν από εμένα. Όταν έρθει η ώρα εύχομαι να δικαιολογήσουν αυτήν την στάση τους"».

θαυμάστε πολιτικό θράσος, στις μέρες που ζούμε, πολιτικός να μιλάει με αυτόν τον τρόπο και εμμέσως να απειλεί. Που να πάρει και εξουσία… Θαυμάστε ρουφιανιλίκι! (κάποιοι μίλησαν…). Θαυμάστε πρακτοριλίκι! (έχει στην κατοχή του και στοιχεία…). Και όλα αυτά γιατί; Γιατί κάποιοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την δυναμική που έχει στο εκλογικό σώμα!!!
Έγκλημα!!! Οι ρουφιάνοι μίλησαν… Ξέρει από ποιούς γίνεται και γιατί γίνεται… και όταν έρθει η ώρα…

Δυστυχώς, κάποιοι πολιτικοί είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχουν συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα, την κρισιμότητα της εποχής, ότι η πλειονότητα του ελληνικού λαού τους απορρίπτει γιατί τους θεωρεί υπεύθυνους για την κατάσταση της χώρας, και συνεχίζουν να διακατέχονται μόνο από αλαζονεία και απύθμενη λύσσα για εξουσία, και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

θαυμάστε επίσης, επίπεδο "δημοσιογραφίας" λακέδων δημοσιογράφων. Τι κάθετε και γράφει ο άνθρωπος για το αφεντικό του…

Αλλά έτσι έχουν μάθει οι καθεστωτικοί και λακέδες δημοσιογράφοι που έχουν διετελέσει δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΡΤ, σε γραφεία τύπου Δήμων και πολυεθνικών εταιριών, σύμβουλοι δημάρχων και πολιτικών γραφείων, να μεταλλάσσονται και προσαρμόζονται, όπως οι σαύρες, στα γούστα των εκάστοτε αφεντικών τους και να δίνουν καθημερινά εξετάσεις στους "εργοδότες" τους.

Δεν έχουν καταλάβει όμως κάτι τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι λακέδες δημοσιογράφοι -οι οποίοι ανακάλυψαν όψιμα το διαδίκτυο- που σκοπό έχουν την παραπληροφόρηση και την αποχαύνωση των πολιτών, ότι ο κόσμος ξύπνησε και η πρωτοκαθεδρία τους κινδυνεύει, η αξιοπιστία τους αμφισβητείται, η επιρροή τους εξασθενίζει, η κατακραυγή έρχεται… και γι’ αυτό στο διαδίκτυο δεν πρόκειται να επιβιώσουν…

Όσο και να τους χρηματοδοτούν, αν ο κόσμος δεν τους διαβάζει…
Αλήθεια, η δημοφιλέστερη ανάρτησή σας (και αυτή για τον Γεροντόπουλο κατά σύμπτωση) έχει μόνο 299 προβολές σελίδας; Για κλάματα είστε…

Και κάτι τελευταίο γι’ αυτά που παπαγαλίζετε περί ανωνυμίας.
Καλύτερα Ανώνυμοι Ελεύθεροι, παρά Επώνυμοι Διαπλεκόμενοι…

http://alexpolisonline.blogspot.com/2011/07/blog-post_3726.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών