Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2011

Καλή λευτεριά!!!!

Σήμερα όλα τα κόμματα στηρίζονται στο «Διαίρει και Βασίλευε»….
Και προτιμούν να μαλώνουν μεταξύ τους από το καθαρίσουν τις βρωμιές τους και απλά ρίχνουν τις ευθύνες στον κόσμο….
Αξίζει όμως να ασχολούμαστε με αυτά;
Σίγουρα όχι…. Αλλά από το να δω ακόμα μία φορά τα δεδομένα μέσα από την τραγική πλευρά τους είπα να κάνω μία προσπάθεια να τα δω και από την κωμικοτραγική τους…
Ίσως έτσι μειωθούν ακόμα λίγο στα μάτια του κάθε βασανισμένου Έλληνα και πάρει απόφαση ότι τα κόμματα είναι ο μοχλός διατήρησης των βασάνων του και αποφασίσει να κόψει κάθε παρτίδα με αυτά….. ακόμα και αν αυτό γίνει  με κωμικοτραγικό τρόπο…
Ας εξετάσουμε  λοιπόν τα κόμματα που σήμερα μας κρατούν  διαιρεμένους….

Ν.Δ.
Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Σαμαράς δεν με νευριάζει όπως κάποιοι άλλοι. Σαν φυσιογνωμία πάντα. Ίσως και μόνο που ξέρω ότι δεν είναι από τα γνωστά «τζάκια»… Ίσως που τους πάει και κόντρα για το μνημόνιο….. Να μου πεις τώρα «καλά αυτός δεν φταίει;» ….φταίει…. πως δεν φταίει…… Και θα φταίει  το λιγότερο μέχρι να «σουτάρει» όλους τους βουλευτάδες εκείνους που τους βλέπεις στην τηλεόραση και μετά από πέντε λεπτά δεν μπορείς να θυμηθείς τι δουλειά έχεις στο μπαλκόνι με την τηλεόραση αγκαλιά….. Θέλετε ονόματα; Άντε θα σας την κάνω την χάρη…… αλλά μην διαμαρτυρηθείτε ότι σας τρόμαξα μετά…..
Αντώναρος…… Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ξαφνικής ενδοοικογενειακής βίας κάθε φορά που έκανε ανακοινώσεις στο press room…
Παυλόπουλος…. ο άνθρωπος που δήλωσε δυο φορές σε τηλεοπτικό κανάλι «θα μείνω ως ο υπουργός που επί των ημερών του κάηκε η μισή Ελλάδα και ύστερα η μισή Αθήνα»……. ο νεκροθάφτης των συμβασιούχων….. ο «ότι και να μου πείτε εγώ γελάω»….. ρε Παυλόπουλε… δεν θα μείνεις μόνο για αυτά στην ιστορία….. θα κάνεις και άλλες μαλακίες στην ζωή σου… είμαι σίγουρος….
Βουλγαράκης … ο κύριος «δεν φταίω εγώ αλλά το μάτι μου έχει τικ»…. Και καλά που έφυγε ο καράφλας…. για μην παραλείψω εκείνο  το ανεκδιήγητο «Είχε μπει ένα εκατομμύριο ευρώ στον λογαριασμό μας αλλά δεν το καταλάβαμε» ……..μισο γιατί θα εκραγώ…….. μπα…. δεν μπορώ να κρατηθώ…. θα το πω…..
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ;;;;;;;;; ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ  ΑΤΜ ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡAΠΕΖΙΚΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ!!!!!! ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;;;;;;
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ « Α…. δεν σου είπα… σήμερα το πρωί πήγα στο ΑΤΜ και είδα ένα εκατομμύριο μέσα… ήταν εκεί κανένα μήνα αλλά δεν το πήρα χαμπάρι»……. Άσε που αν σου πει φιλαράκι σου καμιά τέτοια παπαριά, έστω και για πλάκα, μετά από λίγο θα είναι ξάπλα από τα χαστούκια και θα του λείπει και η κάρτα αναλήψεων…
Σταικούρας… θου.. θου …θου….. ένα δύο…. θου θου…. Πάρε το μηδέν ρε ….
Μειμαράκης……. Το χαμόγελο της πάπιας….
Βαρβιτσιώτης….. Η δήλωση…. « ο καθένας έχει δικαίωμα να καίει την Ελληνική σημαία»…
Αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να ζήτησε συγνώμη…. Έτσι κι αλλιώς καθένας έχει δικαίωμα να λέει παπαριές και μετά να ζητάει συγνώμη….
Πολύδωρας :  Ο στρατηγός άνεμος……. ο ναύαρχος ήλιος….. και η υπολοχαγός Νατάσα…
ΠΑΣΟΚ
Γιωργάκης….. η αλλιώς GAP…. η “το παιντί” η αλλιώς  “ο καλύτερος φίλος των τραπεζών μάλλον όχι…. “o καλύτερος φίλος των Αμερικανών”….. μπα…. Μήπως  ο καλύτερος φίλος των τούρκων; Ο καλύτερος φίλος του Καντάφι; Ο γιός του φίλου του Άκη μήπως; ……δεν μπορώ να αποφασίσω…… α ναι!! Το βρήκα!! Ο καλύτερος φίλος του …………..
Σωστά…… ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορεί να έχει ποτέ φίλους……
Παπακωνσταντίνου…… τι να πω; ….. μισό λεπτό να φέρω και το πιεσόμετρο…..
Είναι ο κλασικός τύπος που μπορείς να μαλώνεις μαζί του για ώρες επειδή δεν μπορεί να κρύψει την σαχλαμάρα του και προσπαθεί να σε πείσει ότι δεν την καταλαβαίνεις…!!!
Πάγκαλος ….. εδώ ακριβώς δεν θα πω τίποτα….. ναι….. είναι αυτό ακριβώς που σκεφτήκατε κι εσείς…… απλά βάλτε τη λέξη «χοντρό» μπροστά από τις λέξεις που σκεφτήκατε……
Λοβέρδος…… το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι την φάτσα του  Χρυσοχοίδη ….κατά κάποιο τρόπο μοιάζουν στην  κλαψόφατσα όταν τους ψιλοστριμώχνουν στον τοίχο κάποιοι δημοσιογράφοι…. Μου δίνουν την εντύπωση ότι αν εκείνη την στιγμή ακουστεί  από κάπου δυνατά « ΡΕ ΘΑ ΣΕ %#@$^%$» θα αρχίσουν να τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν υπάρχει  περίπτωση να σταματήσουν πριν φτάσουν στις Βρυξέλλες….
Διαμαντοπούλου…. Το μέτωπό της είναι υπερτροφικό λόγω εμφύτευσης  chip εξυπνάδας της λέσχης Buildeberg…..  Τι να πεις κανείς… Έχει ζητήσει να γίνει η Αγγλική γλώσσα επίσημη…. Στο παρελθόν είχε ζητήσει το ίδιο και για τα ΑΤΜ των τραπεζών…. Να πηγαίνουν οι γιαγιάδες με κάρτα στα ΑΤΜ και να  βλέπουν τα αγγλικά και να τρέχουν μετά στα ΙΚΑ από τις 3 τα ξημερώματα στους οφθαλμίατρους…… έλεος δηλαδή….
Μαγκριώτης…. ή αλλιώς ο «αν δεν πω την τελευταία  λέξη στο δελτίο ειδήσεων για να τα φορτώσω όλα στην Ν.Δ. θα σκάσω!!!
Πεταλωτής…. Ο «ναι μαμά το ήπια το γάλα μου και όταν θα μεγαλώσω θα γίνω μεγάλος μπέμπης και θα τους νικήσω όλους με τα transformers μου !!!!»
Δεν συζητάμε για κάποιους γραφικούς υφυπουργούς….
π.χ. Χριστοφιλοπούλου….… που αν το γλείψιμο  ήταν ταξίδι τώρα πρέπει να έχει φτάσει στον Πλούτωνα….
ΛΑ.ΟΣ…. πολύ σπουδαίοι πολιτικοί…. Όλοι τίγκα στην κονκάρδα σαν άλμπουμ με αυτοκόλλητα χαρτάκια από αυτά που είχαμε πιτσιρικάδες….
Ένας παπατζής  βαψομαλλιάς…. ένας ξεροκέφαλος εκπρόσωπος…. κάτι ψιλά φωνακλάδες….. ένας πρώην διπλωμάτης…. Ο μπουμπούκος …ένας πλανόδιος  και ένας αμφιβόλου γενετήσιας ορμής…… Ψήφισαν το μνημόνιο και σύμφωνα με τις δημοκρατικές διαδικασίες ήταν δικαίωμα τους – και δεν τους το αμφισβητώ… και τώρα τρέχουν παντού να δικαιολογήσουν την ανοησία τους…
Αλλά αν ήσασταν μόνο εσείς τα μοναδικά πολιτικά τσουτσέκια  θα σταματούσα εδώ….!!!……α και κάτι ακόμη…. Εσείς που έχετε πει ότι δεν ψηφίσατε το μνημόνιο στην «μυστική σας ψηφοφορία» πρέπει να κάνετε εντατικά στην αριθμητική….. οι δημόσιες αρνητικές ψήφοι είναι τέσσερις ενώ έχετε πει ότι είναι πέντε…. ο ένας κρύβεται…. πάντως πλέον ξέρουμε ποιοι ψήφισαν «ναι» στο μνημόνιο σίγουρα από εσάς…..
ΚΚΕ…… τι να πεις….. καλά που υπάρχει και η Κανέλλη….. είναι στιγμές  που μου δίνουν την εντύπωση ότι βρέθηκαν  πέντε  μπαρμπάδες στο καφενείο και κάνανε κόμμα….. και πήραν την καφετζού για αρχηγό… και βάλανε για εκπρόσωπο αντί για άνθρωπο ένα κέρινο ομοίωμα ……
Παρόλα αυτά η Παπαρήγα λέει την αλήθεια…. Αλλά χάνεται κι αυτή μέσα στην απύθμενη μπαγιατισμένη ΚΚΕτζίλα……
ΣΥΝ…… έλεος…… Αυτό δεν είναι κόμμα αλλά τραμπάλα…….
Μια μαλώνουν ….μια τα ξαναβρίσκουν….. στο καπάκι ξαναμαλώνουν….
Βλέπεις  στην Βουλή να μιλάει ο Τσίπρας και να πάει κόντρα στον GAP και παίρνεις τα πάνω σου… σκέφτεσαι….. « Να επιτέλους και ένας που δεν μασάει τα λόγια του και τους τα λέει χύμα»…… και μόλις τους βλέπεις να υπερασπίζονται παράνομους λαθρομετανάστες  και μάλιστα σε βάρος των κατοίκων αυτής της χώρας …πέφτεις κάτω και φτάνεις στα πρόθυρα του εγκεφαλικού….
δεν θέλω να αναφερθώ   στον Στρατούλη….. όταν τον βλέπω στην τηλεόραση πρέπει να δω τσόντα μετά για ξεχάσω τις ανοησίες  του …..
Οικολόγοι……. εδώ έχω μια απορία…… μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί κάθε φορά που τους βλέπω να μιλάνε, δίνουν την εντύπωση ότι είναι Λουκρητίες σε κρίσιμη ηλικία που κάνανε κόμμα για να βρουν παρέα;  Δεν εξηγείται γιατί έχουν τσιριχτές φωνές…. Φοράνε φουλάρια , σκουλαρικάκια…. Κάτι περιποιημένες κοτσίδες με αφρό και πιστολάκι.…. το «χύμα» αλλά σε «προσεγμένο»…..  γενικώς «τρελά αγόρια» δηλαδή….. προσέξτε το την επομένη φορά που θα τους δείτε….. σας το συνιστώ……
Σκεφτείτε να είναι αυτοί  κυβέρνηση και να μας την πέσουν οι τούρκοι…. να βγει στην τηλεόραση κανένας από αυτούς που θα παρίστανε τον πρωθυπουργό και να αρχίζει να τσιρίζει  και να τραβάει τα μαλλιά του σαν καμιά τρελή….
Οι τούρκοι θα σταματούσαν από την προέλαση στο Γιβραλτάρ….
Και ξέρετε  γιατί ασχολούμαι τώρα με την εξωτερική τους εμφάνιση; Απλά για να μάθουν ότι οι Μακεδόνες δεν μοιάζουν με τους γυφτοσκοπιανούς  που θέλουν οι κύριοι Οικολόγοι   να τους δώσουν το όνομα της Μακεδονίας… Συν τις χαζομάρες τους για Ελληνοτουρκικές φιλίες και τέτοιες ανοησίες…. Αυτό σπείρατε…. θερίστε το τώρα….
Δημοκρατική Συμμαχία… Άκου δημοκρατική συμμαχία… Δημοκρατική Γκαντεμίλα έπρεπε να λέγονται και έπρεπε να έχουν έμβλημα έναν Μπουμπουριστό χοχλιό που βοσκάει  σε αρχαία……. Εδώ αν γράψω αυτά που σκέπτομαι αυτή την στιγμή το πιθανότερο είναι να βρεθώ εξόριστος…… ίσως και να χρειαστώ και Αγιασμό μετά από την γκαντεμίλα που σέρνει.. αλλά ας το ριψοκινδυνέψω…..
Συνδυασμός…. μητσοτακηκίλας , γραφικού σίγμα, γραφικου ρο, και γενικότερης γερμανικής γραφικής προφοράς……. φίλοι των Μπους……. Αμερικανόφιλοι… σόι του  Δρακουμέλ…… υπέρμαχοι  του Μνημονίου…. Με όλα τα κομφόρ της SIEMENS… το κόμμα της παρθενογένεσης με προιστορία εκατό ετών….. το κόβω εδώ γιατί ανατρίχιασα……
Για τους άλλους δεν γράφω…. βαριέμαι….
Μάγκες να τους χαιρόμαστε….
Kαλή λευτεριά….
ΙΩΑΝΝΗΣ

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών