Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2011

Στην κυκλοφορία το νέο περιοδικό της "Χρυσής Αυγής"

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της ιδεολογικής εκδόσεως «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Αποστέλλεται επίσης με αντικαταβολή σε όλο τον κόσμο με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6971845096. Για πρώτη φορά με έγχρωμες σελίδες και με χαμηλότερη τιμή (3.50 ευρώ) Στο τεύχος 146 διαβάστε: ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ // ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 1453 ΕΩΣ ΤΟ 2011 // ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ // Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ // ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ // ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ // Η ΘΕΛΗΣΗ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚAΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ // Ο ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ // ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και πολλά ακόμη θέματα για την Ιστορία και τον Εθνικισμό.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

«Στην κυψέλη ο κηφήνας είναι το νόσημα του σμήνους, στην πόλη ο κακός άρχων το νόσημα του γένους. Δημοκρατία είναι η απεμπόληση του καθήκοντος προς την πόλη δια του σφετερισμού της ψήφου, η εύνοια της ιδιώσεως, η ιδιωτεία ως άρνηση της κοινότητος χάριν της ιδιοτέλειας, η εκχώρηση του δημόσιου χρέους στους δημοκόπους και τους κόλακες και η ειδωλοποίηση του ιδιωτικού κέρδους. Η κεντρομόλος ελευθερία του ιδιωτικού κέρδους είναι η αγριώτερη δουλεία, αφού δικαιώνει το της καθεστηκυίας αρχής ξυμφέρον. Τύραννος είναι ο κόλακας των δούλων, ο κακός άρχων που βυθίζει τους δούλους του μέσα στην αβλαβή ηδονή, που ευχαριστεί δίχως να βλάπτει ή να ωφελεί. Τύραννος είναι ο άρχων της δημοκρατίας που είναι η μητρίδα των απαξιών, της ύβρεως, της ασωτίας, της αναρχίας και της αναίδειας. Η δημοκρατία είναι το δακτυλίδι του Γύγη που εξαφανίζει τον φέροντα από τους κόλπους της πόλεως. Η δημοκρατία είναι το βάθρο του απόλιδος ατόμου.
Ου τον άρχοντα δείσθαι των αρχομένων άρχεσθαι. Ελεύθερος είναι όποιος φοβείται ολιγώτερο την δουλεία από τον θάνατο. Τότε μόνον ο άρχων είναι άξιος να πολιτεύεται και η Πόλις να πολιτίζει και να πολεμά με Άνδρες και Γυναίκες που επιδίδονται στα ίδια έργα. Τότε η Πόλις καθίσταται πατρίδα των αξιών: ανδρεία, ιεραρχία, άμιλλα και αριστεία. Ανδρεία είναι η δύναμη του χαρακτήρος να τηρεί τα ειωθώτα. Ιεραρχία είναι η βούληση των πολιτών να συμπορεύονται έκαστος εφ΄ ώ ετάχθη. Άμιλλα είναι η ευγένεια του ήθους που σμιλεύεται στον αγώνα. Αριστεία είναι η θεοείκελος νίκη, η νίκη ομοιάζουσα προς τους θεούς…»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο τεύχος 146 του περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί.

Για παραγγελίες καλέστε στο 6971845096.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών