Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2011

Μαντέψτε ποιοί συμμετέχουν στο IIF που αποφασίζει για το Ελληνικό χρέος… Ναι, η IJPartners!


(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να την δείτε σε μεγένθυση).Και εκεί που αναρωτιόμασταν ποιοί εξουσιοδότησαν το IIF για να διαπραγματευθεί την συμμετοχή των ιδιωτών στο Ελληνικό χρέος (Δεν υπάρχει κυβέρνηση..Ξένες τράπεζες αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς !!), γεγονός που οι ξένοι οίκοι μπορούν κάλλιστα να θεωρήσουν ως Credit Event και να πάνε ταμείο τα παιδιά των CDS, να που ήρθε και η ευχάριστη έκπληξη που μας …καθησύχασε!
Το 2010 λοιπόν,
στην αντίστοιχη σύνοδο του Ινστιτούτου συμμετείχαν ΔΥΟ πασίγνωστα πλέον πρόσωπα, δύο εξέχοντα μέλη του παγκοσμίου οικονομικού στερεώματος: Η κυρία Ξαφά και ο κύριος Μαργέλλος! Με την ιδιότητα τους ως στελέχη της IJPartners!
Βιαστήκαμε λοιπόν να γράψουμε ότι “Δεν υπάρχει κυβέρνηση”. Προφανώς ο πρωθυπουργός έχει πάρει προσωπικά το θέμα της σωτηρίας της πατρίδας και σε κάποιο από τα ραντεβού του με τον κύριο Μαργέλλο, οπωσδήποτε θα συζήτησαν και την πρωτοβουλία του Ινστιτούτου. Αφού γνωρίζει ο …αρχηγός, περιττεύει ο Βενιζέλος!
Η Νέα Δημοκρατία όμως πως θα αντιδράσει; Να κάνει μία παρέμβαση βρε αδερφέ, για να μάθει ο Ελληνικός λαός το θεσμικό πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής. Να ρωτήσει “Γιατί δεν συμμετέχουν και φέτος ο κύριος Μαργέλλος και η κυρία Ξαφά”, για να βοηθήσουν στην πρωτοβουλία…
Η απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι μετά την διαφήμιση που τους έκανε ο Πάνος Καμμένος, αραίωσαν τις επίσημες εμφανίσεις τους λόγω …μετριοφροσύνης. Πέρυσι βλέπετε δεν τους ήξερε ο κόσμος. Μεγάλη δουλειά να περνάς απαρατήρητος σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Καμαρώστε τα παιδιά μας (όλο το περυσινό πρόγραμμα ΕΔΩ):
συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών