Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Αλβανός ραβίνος: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! - Επίσημη θρησκεία ο Εβραϊσμός στην Αλβανία



Yoel Kaplan: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους,
οι Αλβανοί τους προστάτεψαν
Επίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε από χθες ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία.

Ο Ισραηλινός αρχιραβίνος Jona Meceger παρευρέθηκε στα Τίρανα όπου και έγινε η αναγνώριση της Εβραϊκής θρησκείας και έτσι έγινε η πέμπτη αναγνωρισμένη θρησκεία της χώρας μετά τους μουσουλμάνους, ορθοδόξους, καθολικούς και μπεκτασήδες. Ο Meceger συνάντησε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσααλλά και τον Πρόεδρο της Αλβανίας Bamir Topi, οι Αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν καλά την ισχύ του Ισραήλ στη διεθνή σκακιέρα. 

Ως επίσημος εκπρόσωπος της θρησκείας για την Αλβανία χρίστηκε ο Αλβανός ραβίνος Joel Kaplan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare πως κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Σέρβοι ήταν αυτοί που σκότωσαν τους Εβραίους ενώ οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.
Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έγινε επακριβώς τα σκοτεινά χρόνια του Β' Παγκοσμίου στη Γιουγκοσλαβία, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως.... τα μόνα Ναζιστικά τάγματα στην περιοχή ήταν στελεχωμένα από Κοσοβάρους και Βόσνιους, οι μεν πρώτοι υπό το Αλβανικό τάγμα Skanderbeg SS (εδώ για τους δύσπιστους) ενώ οι δεύτεροι με το τάγμα Handschar (Χαντζάρα) μεικτό Βοσνιο-κροάτικο (εδώ). Μάλιστα και οι διώκτρια των Σέρβων, τέως Υπ.Εξ των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, εβραϊκής καταγωγής από την Πρώην Γιουγκοσλαβία, είχε κατακριθεί την εποχή των βομβαρδισμών της Σερβίας, ως αχάριστη, καθώς φέρεται να είχε σωθεί από Σέρβους από την Ναζιστική θηριωδία.(Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Θηριωδία" επειδή τους ανάγκασαν να δουλέψουν; Δεν είμαστε καθόλου καλά....)

Το έμβλημα του Αλβανικού Τάγματος
Το έμβλημα του Βοσνιακού Τάγματος


http://borioipirotika.blogspot.com/2011/09/blog-post_14.html

http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/09/blog-post_21.html

1 σχόλιο:

  1. Στην Αλβανια επι κομμουνιστικου καθεστωτος σουσαν περιπου 200 Ισραηλιτες. Με την πτωση του κομμουνισμου το Ισραηλ με ενα αεροσκαφος τους μετεφερε αμεσως στην επικρατεια του. Ισχυριζονται τωρα οτι εχουν επιστρεψει 250! Χιλιαδες Σερβους αλλα και Κροατες δολοφονησε το πρωτοπαλλικαρο του Τιτο Μωυσης Πιζαντε. Αυτος μετα τον πολεμο εγινε προεδρος της κομμουνιστικης "βουλης". Ο ραβινος Ιωηλ Καπλαν εχει εδρα την Θεσσαλονικη οπου εγκατασταθηκε τα τελευται χρονια. Ανηκει στους "ορθοδοξους" Ιουδαιους, αυτους με την μαυρη αμφιεση. Ειναι μελος της φραξιας των Χαμαντ Λουμπαβιτς. Η εν λογω σιωνιστικη οργανωση εχει οικοδομησει μεγαλο τουριστικο οικισμο στην Χαλκιδικη, οπου διαμενουν Εβραιοι απ' ολο τον κοσμο.Και στην Αθηνα εχει εγκατασταθει ραβινος της CHAMANT. Το χειροτερο ολων ειναι οτι στην Λαρνακα εχουν εγκατασταθει 2000 Ιουδαιοι οπαδοι της χαμαντ, εκ των οποιων οι 1000 εχουν προελευση την Ρωσια και οι υπολοιποι κυριως το Ισραηλ. Το 2005 εγκαινιασαν συναγωγη.Πασιδηλον ειναι οτι προκειται για εβραικη αποικιστικη εστια. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟΣ Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών