Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Έτσι αύξησαν το έλλειμμα και το χρέος… Έγγραφα – ντοκουμέντο... Έρχονται κρεμάλες

Έγγραφο – ντοκουμέντο 1
Πρόκειται για επιστολή του κυρίου Radermacher προς τον Ανδρέα Γεωργίου στις 25 Αυγούστου 2010 (3 μήνες πριν ανακοινωθεί το 15,4 του ελλείμματος για το 2009).
Διαβάστε την πρώτη παράγραφο (κάντε κλικ στα έγγραφα)



- Μετάφραση:
«Αγαπητέ κύριε Γεωργίου
Σας ευχαριστώ για την προώθηση της επιστολής του Υπουργείου Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας που περιλαμβάνει σχόλια για την απαραίτητη διόρθωση του Ελληνικού κρατικού χρέους λόγω των συμβάσεων ανταλλαγής με την Goldman Sacks από το 2001 και μετά.
Παρατήρησα μια σημαντική καθυστέρηση από την πλευρά των Ελληνικών Αρχών να απαντήσουν στην επιστολή της Eurostat της 11ης Ιουνίου του 2010, και θα περίμενα μια τέτοιου είδους καθυστέρηση να μην συμβεί στο μέλλον».

 Έγγραφο – ντοκουμέντο 2

Πρόκειται για την επίσημη σύνοψη των όσων συζήτησαν  Radermacher και Γεωργίου σε τηλεφωνική τους συνομιλία το Σεπτέμβριο του 2010.

Συγκεκριμένα, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2010 επικοινωνούν τηλεφωνικά ο κ. Radermacher και ο κ. Γεωργίου. Διαβάζοντας κανείς την επίσημη καταγραφή της Eurostat, καταλαβαίνει ότι… «αντικειμενικός στόχος της ΕΛΣΤΑΤ είναι να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα γρήγορα αναφορικά με την αναταξινόμηση των μεγάλων δημόσιων οργανισμών…».

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΣΤΑΤ ζητούσαν μια μελέτη που να δικαιολογεί την ένταξη των εν λόγω οργανισμών στον υπολογισμό του ελλείμματος αλλά τέτοια μελέτη δεν έγινε ποτέ. Γιατί ο στόχος της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας ήταν να γίνει γρήγορα…
Φυσικά και από αυτό το έγγραφο αποδεικνύεται η ευθεία εμπλοκή του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη διαδικασία που ακολούθησε για πρώτη φορά η ΕΛΣΤΑΤ προκειμένου να υπολογίσει το έλλειμμα και το χρέος της χώρας. Συγκεκριμένα στη δεύτερη παράγραφο του κειμένου αναφέρεται:

«Η Eurostat έστειλε την τελική της ανάλυση για την επίδραση του swap στα στατιστικά στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2010. Ο κ. Γεωργίου ήταν σε επικοινωνία με την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών για να μεταφέρει τις συνεννοήσεις στα θέματα των swaps τα οποία μεταφέρθηκαν από τον κ. Ράντερμάκερ στον κ. Γεωργίου όπως αντικατοπτρίζονταν στην έκθεση της μεταξύ τους συνομιλίας της 13ης Σεπτεμβρίου 2010».
(κάντε κλικ στα έγγραφα)

-
Μία μέρα μετά την κατάθεσή της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η Ζωή Γεωργαντά, μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Ράδιο 9 στην «ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ».
Ακούστε τις απίστευτες καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά στο Ράδιο 9 αναφορικά με τη μέθοδο που υιοθέτησαν για πρώτη φορά στον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009.
• «Δεν υπάρχει η βούληση ούτε τώρα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια»
• «Επικαλέσθηκαν μόνο ένα κριτήριο από τα πολλά που θα έπρεπε να συντρέχουν ταυτόχρονα προκειμένου να εντάξουν τους Οργανισμούς για πρώτη φορά στον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009».
• «Μιλώντας με στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ πιστεύω ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να πάει και κάτω από 10 %. Έπρεπε να γίνει ειδική μελέτη για το ποιους οργανισμούς θα έπρεπε να υπολογίσουμε και τέτοια μελέτη δεν έγινε ποτέ».
• «Έβαλαν το ενεργητικό του ΟΣΕ στο ΑΕΠ με βάση τις αξίες της δεκαετίας του 1970 και το παθητικό με τις τρέχουσες αξίες στο έλλειμμα. Άρα ακολούθησαν μια μέθοδο που μείωνε το ΑΕΠ της χώρας και αύξανε το έλλειμμα»


http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=23371

2 σχόλια:

  1. 1)
    Αναφέρομαι στο άρθρο : Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους
    ………………………………………………………………….

    « Μια επιβεβλημένη απάντηση προς τον αρθρογράφο ».

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο True Professionals :

    http://images.sodahead.com/polls/000157301/polls_True_Professionals_2229_180420_answer_1_xlarge.gif

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )
    Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριε αρθρογράφε μου , αλλά κάνετε ένα τραγικό λάθος , ηθελημένο η όχι ( μάλλον εσείς το γνωρίζεται καλλίτερα ) , καθώς στο παραπάνω κείμενο σας αναφέρετε ότι :

    « Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ »

    Διότι θεωρώ ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ , κάτι τέτοια λόγια , θυμίζουν σε όλους μας τις ανόητες ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ δικαιολογίες , όλων εκείνων των κόμματων , που εξαπάτησαν την εργατική τάξη της Ελλάδας . ( την άνεργη πλέον ) , δια της ΜΗ εγκαίρου αντιδράσεως τους ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας κυβερνά .

    Τώρα εάν εσείς , όπως εξάλλου αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας , δεν γνωρίζετε την ελληνική εργασιακή πραγματικότητας και εντούτοις προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που αγνοείτε ( ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ) . διαβάστε επιτέλους και λίγες αλήθειες οι οποίες αφορούν την προσφορά εργασίας στην χώρα μας , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ

    ( Εκτός εάν δουλεύετε υπέρ των γνωστών αποκομμάτων της «ΠΡΩΗΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Οπότε αγνοείτε «ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ» την «φρικτή» Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα )
    ΤΟΤΕ λοιπόν , μόνο οι φίλοι αναγνώστες ας διαβάσουν ΕΔΩ :

    Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6164.html

    Και κάτι άλλο κύριε μου , όταν διαβάζετε μόνο αποσπάσματα από το δοκίμιο “Ο Άνθρωπος Κάτω από το Σοσιαλισμό”, καλόν θα ήταν να πάτε και λίγο παρακάτω όπου γράφει « Κι όταν ο Σοσιαλισμός θα λύσει το πρόβλημα της φτώχειας και η Επιστήμη το πρόβλημα της ασθένειας, οι αισθηματίες θα εξαφανιστούν» .

    “ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ”

    Και σας ρωτώ ; « ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ;»
    « Τόση ελευθερία » ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) δεν θα την άντεχε ποτέ
    , χα, χα, χα .

    Διότι, κύριε αρθρογράφε μου , αυτά τα παραμυθάκια σας , καλό θα ήταν να τα αφήνατε δια τους σύγχρονους Έλληνες παραφραστές του :
    Avanti o popolo, alla riscossa,
    Bandiera rossa, Bandiera rossa.
    Bandiera rossa trionferà.

    Αυτοί που ως φαίνεται μάλλον θα μυρίστηκαν εκλογές και έτσι λοιπόν τώρα , ξανανοίγουν τις αγκαλιές τους συγχρόνως δε ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ , ώστε να ξαναμαζέψουν την Ελληνική άνεργη ΠΛΕΟΝ εργατική τάξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)
    Οι τάχα αγανακτώντας σήμερα «αντιρατσιστες» , τα αριστερά εξαπτέρυγα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , που έχουν όμως εξασφαλίσει από μια θέση εργασίας για όλους ανεξαιρέτως τους εισαγομένους και ΝΥΝ εργαζομένους ΛΑΘΡΟ , μαζί με την δεύτερη θέση τους στο ΠΑκιστανοαλβανικο-ΜΕτωπο .

    Φυσικά ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ δια « ΝΥΝ εργαζόμενους στις ΠΡΩΗΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ».

    Εσείς που στο δαίμονα τις είδατε τις θέσεις εργασίας : σερβιτόρων , καμαριέρων και σεκιουριτάδων κλπ ;
    Πάτε να μας τρελάνετε τελικά ;

    Έτσι λοιπόν μετά την προδοσία του «μνημονίου ένα» , το οποίο για να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ , αυτό επιβλήθηκε εις στον ελληνικό λαό , από μια ύπουλη συνεργασία όλων με την προδοτική κυβέρνηση του ΓΑΠα.

    Και τούτο , διότι αντί να γίνουν από την αρχή , δυναμικές και πολυήμερες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , εντούτοις ακόμη και στην μεγαλειώδη εκείνη συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2010 , ενάντια στην χούντα του ΔΝΤ , στο Σύνταγμα , κάποιοι έπαιρναν τους κομματικούς τους στρατούς και αποχωρούσαν , υπό τα γιουχαΐσματα εκατοντάδων χιλιάδων ακομμάτιστων τίμιων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .

    Και τώρα οι κόκκινοι συνεργοί στην εθνική προδοσία , αρχίζουν τις γελοίες δικαιολογίες τους και τα ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
    Αλλά κανένας Έλληνας πατριώτης δεν πρόκειται να τους ξεχάσει κι αυτούς όταν θα έλθει η ώρα .
    Αλλά το γελοιότερο όλων ήταν ότι αυτοί και το απόκομμα τους , είχαν « ψήσει » όλους τους αφελείς οπαδούς των , ότι θα γκρέμιζαν το « μνημόνιο » δια της δικαστικής οδού , μαζεύοντας υπόγραφες και στέλνοντας εξώδικα μαζί με την κατάθεση κάποιων αγωγών . χα, χα, χα .
    Και καλά , τόσο πολύ εμπιστοσύνη ως φαίνεται είχαν στην Ελληνική δικαιοσύνη ;
    Τα αποτελέσματα όμως τα είδαμε : (ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ) .
    Αν και αυτοί το πέρασαν « ΑΒΑΒΑ » ( δηλαδή σιώπησαν )

    Όσο για τον περίφημο Σάμιουελ Τζάκσον και τα αποφθέγματα του , εγώ τα βράζω σε χλιαρό νερό , διότι ποτέ δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά τις δηλώσεις ενός εθισμένου τοξικομανούς αμερικανού ηθοποιού , όπως εσείς κύριε αρθρογράφε μου .
    Α , ναι μαθαίνω ότι τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα καλές επιδώσεις και στην κοκαΐνη.

    Ας μην εμπλέκουμε λοιπόν τον μεγάλο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον αιδεσιμότατο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ , με κάποιο Χολιγουντιανό αστέρι που παίζει τέτοιους ρόλους , σε ταινίες του κινηματογράφου , οι οποίες όμως ταινίες του έχουν αποφέρει συνολικά ΑΠΟ 2,81 ΕΩΣ 4,910 δισεκατομμύρια δολάρια , τοποθετώντας τον Στην έβδομη θέση του box-office των ΗΠΑ ή ως το δεύτερο υψηλότερο-αποφέροντα σταρ του σινεμά όλων των εποχών , αν δεν το γνωρίζατε .
    Αυτά δια λόγους αντικειμενικής πραγματικότητας και μόνο . Τέλος .
    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    Υ.Γ. (1) ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 198 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ .
    Υ.Γ.(2) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ, ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    Υ.Γ. (3) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗ , ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΙΔΑ» ΜΑΣ .

    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών