Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Σε μαρασμό οδηγούν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου οι ανθέλληνες του Υπουγείου της Άννας Bilderberg...


Το Ελληνικό σχολείο της Χιμάρας, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Απλήρωτοι δασκάλοι, ελλιπές πρόγραμμα και άλλα εμπόδια που πάνε να οδηγήσουν στο κλείσιμο του μεγαλύτερου έργου των τελευταίων ετών στην Χιμάρα... Όλοι απορούν, στο πως κατέληξε το Ελληνικό σχολείο της Χιμάρας σήμερα. Η αλήθεια είναι αυτή: οι δάσκαλοι, ήταν 17 (!) μήνες απλήρωτοι. Οι μισθοί τους, οι οποίοι επιμελούνταν από την Ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, καθυστέρησαν τόσος μήνες, με την δικαιολογία ότι "λεφτά δεν υπήρχαν" για να σταλθούν απo την Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, οι δάσκαλοι
πληρώθηκαν προσφάτως, μετά από"σκυλίσια" υπομονή. Αλλά πάλι δεν πληρώθηκαν όσα δικαιούνταν αλλά μόνο τα μισά των 10 μηνών!!! Πραγματικά αίσχος.
Ωστόσο, με κάποιες αναφορές κάποιων "άλλων" μπλόγκ, που αναφέρουν συζητήσεις περι κατάληψης από γονείς και δασκάλους, πρέπει να πούμε ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες!!! Το blog.himara.gr μίλησε σε κάποιους δασκάλους, που μας είπαν πως ποτέ δεν πέρασε απο το μυαλό κανενός η κατάληψη ή διαμαρτυρία , είτε από δασκάλους για το θέμα πληρωμής, είτε από τους γονείς για την λειτουργία του σχολείου και την εκμάθηση στα παιδιά τους.
Οι γονείς μερικών παιδιών μεν, έχουνε κάποια δυσπιστία στο όλο θέμα του σχολείου...αλλά οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί. Από την άλλη δε, τα μαθήματα στις μικρές τάξεις είναι ελλιπή, με λίγους μαθητές, και το πρόγραμμα των ωριαίων μαθημάτων, είναι αρκετά μικρό.
Ευχόμαστε πραγματικά, την λύση αυτών των προβλημάτων, και την συνέχεια της λειτουργίας του Ελληνικού σχολείου στην Χιμάρα μας. Για το καλό των παιδιών και την εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας, η οποία έχει στερηθεί σε πολλές γενιές Χιμαριωτών...σε σχέση με κάτι "άλλους" που περιμένουν πως και πως να κλείσει.

από: himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών