Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2011

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ… ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!


Βρίσκουν και τα κάνουν… Βρε πως κατάντησαν την Ελλάδα μας οι διάφοροι κερατάδες. Τώρα μας πήραν στο ψιλό ακόμα και οι Αλβανοί! Μάλιστα κύριοι! Αυτοί που ζούνε χάρη στα εμβάσματα των εν Ελλάδι Αλβανών (σε κάποια φάση έφτασαν το 9% του ΑΕΠ της Αλβανίας!) – μέρος των οποίων προερχόταν βεβαιωμένα από εγκληματικές πράξεις (κλοπές, ληστείες κ.τ.λ.) εις βάρος των Ελλήνων, αυτοί θα ’πρεπε να ακούνε Ελλάδα και να κάθονται… κλαρίνο, μας πικάρουν κιόλας!
Πιο συγκεκριμένα,
ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, ονόματι Έντμοντ Χατζηνάστο (από το όνομά του προκύπτει ότι πρόκειται για Έλληνα εξωμότη!), αμέσως μετά την συνάντησή του με κάποιον Δημήτρη Δόλλη, ο οποίος είναι –όπως λένε- υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, δήλωσε στην εφημερίδα “Gazeta Squiptare”, ότι: «Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία».
Βέβαια, πολύ καλά κάνει ο Χατζηνάστο και ο κάθε Χατζηνάστο και χλευάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γιατί βρίσκει και τα κάνει. Αν υπήρχε στην Αθήνα μια εθνική κυβέρνηση, που θα του είχε στείλει «πακέτο» από την πρώτη βδομάδα κιόλας τους εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς που τα κονομάνε και καλοπερνάνε στην Ελλάδα, θα τολμούσε μετά να μας κοροϊδεύει ο κάθε Αλβανός;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών