Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΜΑ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!


 
Ο ελεεινός χριστιανομάχος του Πασοκ, επιτέθηκε εναντίον του π. Νικολάου Καλογιάννη, ιερέα στην ακριτική Λήμνο, επειδή εκείνος κάλεσε τον λαό σε ξεσηκωμό εναντίον των τοκογλύφων και των εγχώριων προδοτών σε κήρυγμά του: Το "επιχείρημα" του Σηφουνάκη ήταν πως τάχα, ο συγκεκριμένος κληρικός είναι "διπλοθεσίτης", αφού εργάζεται ταυτόχρονα σε Εκκλησία και Εκπαίδευση, χωρίς να έχει το δικαίωμα!

Αποκαλύπτουμε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΑ του ανθέλληνα που ντροπιάζει τη Μυτιλήνη και όχι μόνο, με τα καμώματά του: Και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, από την σελίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου!

Όπως βλέπουμε, όχι μόνο δεν είναι "παράνομος" ο ιερέας που βρίζει ο Σηφουνάκης, αλλά συμμετέχει και ως αναπληρωματικό μέλος στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο της συγκεκριμένης Μητρόπολης!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Είναι δυνατόν κάποιος που "δεν έχει Ενορία", όπως ψευδέστατα είπε ο Σηφουνάκης, να συμμετέχει στο Ανώτατο Όργανο της Μητρόπολης;

Να λοιπόν που ο φανατικός εκκλησιομάχος, αποδεικνύεται εκτός από βρωμόστομος και αλαζόνας, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ!

Ας πρόσεχε...!

Υ.Γ. Πληροφορούμαστε επίσης, από ανθρώπους που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο ιερέα, ότι είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ που δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν, ούτε με την ζωή του ούτε με τις απόψεις του: Εκτός βέβαια, από ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ όπως ο Σηφουνάκης!

1 σχόλιο:

  1. Τό ΠΑΣΟΚ ἔχει ἰστορία μεγάλη, στό νά ρεζιλεύεται ἀπέναντι σέ ἱερομένους.
    Πρίν πολλά χρόνια, ἐπί τεραστίου ΑΝΔΡΕΑ, κάποιος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ(γ.γ. ὑπ. Οἰκονομικῶν, ὑπουργός ἀργότερα), πήγαινε στήν ἐκκλησία Ἁγυιᾶς Λαρίσης καί ὄταν ὁ ἱερεύς ἔψαλε τό νῖκας τοῖς βασιλεῦσι κλπ, ἔκανε φασαρία γιά νά μήν τό πῆ ἔτσι.
    Πήγαινε συγκεκριμμένες ἐορτές, πού ἤξερε ὅτι θά ψαλλῆ τό συγκεκριμμένο καί ἀφοῦ τόν γιουχάρανε, ἀναγκαστικά ἀποχωροῦσε. Ἀλλά καί οἱ ἱερεῖς, χωρίς κομματισμό, ὅ,τι ἔλεγαν τά βιβλία τῆς ἐκκλησίας μας, ἔτσι τό διάβαζαν.
    Τόν πείραζε ὁ βασιλεύς . . . μακάρι νά 'χαμε βασιλιά, ποῦ νά 'ξερε. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών