Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2011

Συνεχίζεται η γενοκτονία των χριστιανών στην Αίγυπτο αλλά τα νεοταξικά ΜΜΕ κάνουν ... την πάπια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν όμως ένας μουσουλμάνος είχε καταγγείλει απόπειρα ξυλοδαρμού εναντίον του θα είχε κινητοποιηθεί όλο ο κυβερνητικός μηχανισμός, ο προπαγανδιστικός(ΜΜΕ) και ο διεθνιστικός(ΜΚΟ κτλ) για να ξεσπάσουν κατά των κακών "Χριστιανών"..

Θρησκευτικές συγκρούσεις με 24 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες ξανάρχισαν στην Αίγυπτο, η οποία υποτίθεται μπήκε σε τροχιά εκδημοκρατισμού. «Η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Εσάμ Σάραφ.
Ο μεγάλος μουφτής του Αλ Άζχαρ του Καΐρου, ζήτησε την....
έκτακτη διεξαγωγή συνομιλιών μεταξύ της μουσουλμανικής και της χριστιανικής κοινότητας. Εν τω μεταξύ, οι αρχές έχουν επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο του Καΐρου.
Οι συγκρούσεις ξέσπασαν στο Κάιρο, όταν χιλιάδες χριστιανοί κόπτες διαδήλωσαν διαμαρτυρόμενοι για την πυρπόληση ενός ναού τους στη Ασουάν, στα νότια της χώρας. Οι διαδηλωτές, φώναζαν «Η χώρα αυτή είναι και δική μας» και ισχυρίζονται ότι διαδήλωναν ειρηνικά, ώσπου δέχθηκαν άγρια επίθεση από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Οι επιθέσεις μουσουλμάνων σε ναούς κοπτών είναι ιδιαίτερα συχνές στο Κάιρο. Οι καταστροφές των εκκλησιών τους είναι η κυριότερη αιτία της αγανάκτησης και της διαμαρτυρίας των κοπτών.
Υπάρχει πάντως η υπόνοια, ότι μπορεί να πρόκειται για προβοκάτσια της προσωρινής κυβέρνησης, για να αναβληθούν οι εκλογές του επόμενου μήνα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών