Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2011

Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι(κάφροι) πάλι "ρόμπα" γίνατε... Η δημοσιογραφική αλητεία για τον μαϊμού ξυλοδαρμό της Τατιάνας Μπόλαρη συνεχίζετε...


 
 Η κυρία (με το κολάν) συνιδιοκτήτρια  του Φωτο-πρακτορείου eurokinissi  έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια απολαμβάνοντας την εφήμερη δημοσιότητα και αναμασώντας την σύγκρουσή της με τον άνδρα των ΜΑΤ, από τον οποίο  (σύμφωνα  τις μαρτυρικές καταθέσεις τις ίδιας και 3 τυχαία παρευρισκομένων ) υπέστη με γροθιές-άγριο ξυλοδαρμό  . 
Εντελώς συμπτωματικά κανένα από τα χιλιάδες καρέ  που τραβήχτηκαν δεν βρέθηκε να δείχνει το χέρι του αστυνομικού να την ακουμπά στο πρόσωπο. Οι προσεχτικά επιλεγμένες φωτό επίσης δεν δείχνουν πουθενά το χέρι του να έχει κλείσει σχηματίζοντας γροθιά.
Ο ιατροδικαστής (ο Θεός να τον κάνει) μακροσκοπικά αποφάνθηκε ότι...
τα (ελαφρά) τραύματα προκλήθηκαν  από αμβλύ αντικείμενο (άρα ο μπάτσος το΄κανε), και παρ όλα αυτά το γκλομπ του Ματατζή δείχνει να είναι στη θήκη του.  Φυσικά μετά την "δημοσιογραφική" καταδίκη που υπέστη προκαταβολικά και συντονισμένα ο εκτελών εντολάς ανωτέρων υπάλληλος (αλλά που κανείς ρουφιάνος δημοσιογράφος δεν τολμα να εμπλέξει), κανείς δεν  πιστεύει  ότι απλώς την απώθησε, προκειμένου μαζί με την ομάδα του να κατευθυνθεί εκεί που διετάχθη.
Η κυρία φωτοειδησεογράφος Τατιάνα Μπόλαρη δηλώνει ότι εν "ώρα μάχης" προκάλεσε τον αστυνομικό να βγάλει την μάσκα του , για να του ζητήσει τα ρέστα. Ο "μπάτσος' έπρεπε από την στιγμή που η κυρία με τα μαύρα (κολάν) που για πολλά χρόνια  λόγω μοναδικού ταλέντου!!!ακολουθούσε τους πρωθυπουργούς στα ταξίδια τους στο εξωτερικό, να αντιληφθεί ότι πρόκειται για  επαγγελματία των ΜΜΕ. 
Κι όμως η λεπτεπίλεπτη  δεν θεωρεί απαραίτητο να βάλει μια ταμπελίτσα  "Press" ώστε να απολαμβάνει  προνομίων (do not touch) έναντι των άλλων διαδηλωτών.
Τέλος η απορία μου είναι γιατί όλοι αυτοί οι μεγαλο-φωτορεπόρτες με τους High Teck πανάκριβους φακούς που μπορούν να καλύψουν τις πορείες από την ακρόπολη, πρέπει να φωτογραφίζουν τα θύματα των ΜΑΤ  εξ επαφής? Γιατί τα θύματα των κουκουλοφόρων , αλλά και τους ίδιους όταν  διαπράτουν  δολοφονικές ενέργειες, οι φωτορεπόρτερ πάντα τους γυρίζουν την πλάτη.
Γεγονός παραμένει ότι η κυρία (λέμε τώρα) με δυο-τρεις αμυχές κατάφερε να γίνει γνωστή, εννοώ ταυτόχρονοα πέτυχε την αποστολή που της ανέθεσε  το βυσσινί   παρακράτος. Να στρέψει την οργώ του κόσμου όχι στον πρωθυπουργικό γάιδαρο , αλλά στο σαμάρι που είναι η αναλώσιμη αστυνομία.
Στο μεταξύ οι ληστείες και  βιασμοί αυξάνονται και οι αστυνομικοί φοβούνται να εμπλακούν γιατί δε ξέρουν πότε θα βρουν το μπελά τους από τους εν ΜΜΕ συμπαραστάτες των εγκληματιών.
Όμως η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει...
P.s. Ειμαστε κατά της αστυνομικής βίας,  και όπως όλοι (οι μη φανατικοί) έχουν αντιληφθεί, αν ο ΜΑΤζής πλάκωνε στα αλήθει στο ξύλο την κυρία , δεν θα μπορούσε ούτε να μιλήσει πόσο μάλλον να γυροφέρνει όλα τα κανάλια... 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών