Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

Τύμπανα πολέμου και στα Βαλκάνια.. Οι Σέρβοι ξυπνούν και ξεκινούν ένοπλο αγώνα στο Κόσσοβο.


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα ο Πούτιν απειλεί τη Δύση ότι η προσπάθεια της να περικυκλώσει τη Ρωσία με αντιπυραυλικές ασπίδες θα λάβει... απάντηση

Επίθεση κατά στρατιωτών του ΝΑΤΟ σημειώθηκε τη Δευτέρα σε περιοχή βόρεια του Κοσσόβου, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Επικαλούμενο ανακοίνωση της ειρηνευτικής αποστολής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στη Σερβία (KFOR) αναφέρει ότι δύο Γερμανοί και οκτώ Αυστριακοί, τραυματίστηκαν ύστερα από αψιμαχίες με ενόπλους, οι οποίοι απορρίπτουν το περιεχόμενο συμφωνίας του 2008, που προβλέπει απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία.

Όλα ξεκίνησαν όταν...
στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ άρχισαν να απομακρύνουν οδοφράγματα που είχαν στηθεί από Σέρβους τον περασμένο Ιούλιο στο χωριό Γιαγκνιένιτσα, προκειμένου να εμποδίσουν τις δυνάμεις Ασφαλείας των Αλβανοφώνων να φθάσουν στο βόρειο τμήμα του Κοσσόβου στα σύνορα με τη Σερβία.

Τα μέλη της ειρηνευτικής αποστολής έκαναν χρήση χημικών, πλαστικών σφαιρών και νερού υπό πίεση προκειμένου να απωθήσουν χιλιάδες Σέρβους οι οποίοι ήταν φορούσαν μάσκες οξυγόνου και κρατούσαν λοστούς.

Διεθνείς αναλυτές έχουν επανειλημμένα εκφράσει την ανησυχία τους για την έκρυθμη κατάσταση στην περιοχή, τονίζοντας ότι τα πρόσφατα περιστατικά βίας, θέτουν σε κίνδυνο την υποψηφιότητα της Σερβίας ως μέλους της Ευρωζώνης.

«Οι στρατιώτες τραυματίστηκαν από πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον τους διαδηλωτές», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών