Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2011

Αξίζει να διαβαστεί... Η παρερμηνεία και η διαστρέβλωση των ιδεών ως όπλο του συστήματος


Ένα από τα πιο σημαντικά όπλα του καθεστώτος, σημαντικότερο ίσως και από την συνωμοσία της σιωπής και από την λάσπη, είναι η χρήση της παραπληροφόρησης και της ελλιπούς παιδείας που παρέχει αφειδώς στον Λαό. Έτσι δύναται να διαστρεβλώσει σωστές και ισχυρές ιδέες και να τις μετατρέψει σε σειρήνες που θα οδηγούν τον οργισμένο Λαό στις αγκάλες του συστήματος, από την άλλη πλευρά. Αυτό, φυσικά, δεν είναι κάτι το....
  πρωτόγνωρο ή το πρωτότυπο, στην πραγματικότητα από την απαρχή της πολιτικής είναι μία από τις πάγιες τακτικές της οποίες πρέπει να υπερβεί, ως ο μόνος γνήσιος εχθρός του καθεστώτος,  ένα γνήσιο Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα πριν μπορέσει να ακουμπήσει το ίδιο το σύστημα. Είναι ο πρώτος εχθρός που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα Κίνημα, όταν θα καταφέρει να υπερβεί την λάσπη και την συνωμοσία της σιωπής. Στην σημερινή πολιτική κατάσταση, όπως αυτή σήμερα δείχνει ένα σύστημα σε πλήρη πανικό, περικυκλωμένο θα λέγαμε. Από την μία βλέπει  την άνοδο των Εθνικιστικών Ιδεών ανά τον Λευκό Κόσμο και από την άλλη βλέπει την φυσική οργή που προκαλεί η φάση του σχεδίου παγκόσμιας κυριαρχίας στην οποία βρίσκεται. Επειδή κανείς στρατός δεν θέλει να πολεμάει σε δύο μέτωπα το σύστημα επιλέγει την τακτική των αναχωμάτων, προκειμένου να ανακόψει το ανερχόμενο Λαϊκό Εθνικιστικό Επαναστατικό Κίνημα που ορθώνεται για να το καταπνίξει, έτσι ώστε στο ένα μέτωπο να έχει στην πραγματικότητα φίλιες δυνάμεις, οι οποίες θα πρεσβεύουν ακίνδυνες παρερμηνείες των Ιδεών που το σύστημα φοβάται και θα εκπροσωπούνται από άτομα φαιδρά, ανάλογα των παρερμηνειών αυτών.
Δεν κακίζω φυσικά τους ανθρώπους αυτούς που, από αγνά αισθήματα ορμώμενοι, κατέληξαν να υποστηρίζουν κάποιο τέτοιο ανάχωμα, μια τέτοια ακίνδυνη παρερμηνεία των Ιδεών του Λαϊκού Εθνικισμού. Στην Ελλάδα, άλλωστε, έχουμε δει πολλά τέτοια αναχώματα στην διάρκεια της μεταπολίτευσης, με την κορύφωση του φαινομένου να είναι τώρα που το Γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Επαναστατικό Κίνημα είναι σε πραγματική και μεγάλη άνοδο. Το τελευταίο μεγάλο ανάχωμα που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πράξει αυτά που προείπαμε ήταν το τηλεκόμμα του ΛΑ.Ο.Σ και η ιστορία των αναχωμάτων συνεχίζεται με νέα αναχώματα να ξεπροβάλλουν συνεχώς διαφημιζόμενα από πηγές συνεργαζόμενες με το αρχικό ανάχωμα. Κάποιος ο οποίος έχει την στοιχειώδη κρίση για να ενώσει δύο τελείες με μία ευθεία θα μπορεί να δει ποιο μέσον ανήκει στο ανάχωμα και ποια είναι τα κόμματα – παρατάξεις που διαφημίζει. Δεν κακίζω, όπως προείπα, τους ανθρώπους που, από αγνά αισθήματα και άγνοια, υποστήριξαν αυτά τα αναχώματα, όμως τα στελέχη τους, που συνειδητά υπήρξαν άγρυπνοι φρουροί του αστικού κοινοβουλευτισμού και ότι πιο σάπιου αυτός εκφράζει τους θεωρώ προδότες, άνευ καμμίας δυνατότητας μεταστροφής αυτού. Θα συνεχίσουμε παραθέτοντας μερικά παραδείγματα εκούσιας παρερμηνείας συγκεκριμένων Ιδεών του Γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αναχωμάτων και να εξυπηρετήσουν το σύστημα με αυτό τον τρόπο.
Αντικομμουνισμός – Αντικαπιταλισμός
Είμαστε, και ορθώς είμαστε, αντικομμουνιστές. Δεν θα μπορούσαμε, άλλωστε, να μην είμαστε από την στιγμή που ο κομμουνισμός είναι η μήτρα της προδοσίας. Είμαστε εθνικιστές, αντικαπιταλιστές,  πραγματικά σοσιαλιστές και συνεπώς αντικομμουνιστές, αφού ο κομμουνισμός είναι η μία όψη του νομίσματος, με την άλλη να είναι ο άκρατος φιλελευθερισμός. Γεννήματα της ίδιας ιδεολογικής – θρησκευτικής μήτρας έχουν μηδαμινές διαφορές βιτρίνας, απαιτούν και τα δύο υλιστικές και αντιφυσικές θεωρίες που σκοπό τους έχουν την θέωση της μετριότητας, της παρακμής και του κεφαλαίου. Ο μεν κομμουνισμός απαιτεί την κατανομή της εξουσίας από κάτω και ο φιλελεύθερος καπιταλισμός από πάνω, βλέποντας τους «άξονες» με καθαρά οικονομικά κριτήρια. Στην πράξη ο καπιταλισμός όσο πιο μονοπωλιακός  και ασύδοτος γίνεται πλησιάζει το μαρξιστικό μοντέλο διακυβέρνησης, όπως αυτό εφαρμόστηκε στην πρώην ΕΣΣΔ. Το σύστημα εκμεταλλεύεται την φυσική αποστροφή του Ελληνικού Λαού προς τον κομμουνισμό και αντιπαραβάλει τον κρατισμό του κομμουνισμού με τον κρατισμό από την ανάποδη του φιλελευθερισμού, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως είναι κάτι το διαφορετικό στην ουσία του, ενώ στην πραγματικότητα ο «κομισάριος» φοράει στολή στην μία περίπτωση και γραβάτα στην δεύτερη. Με αηδία μπορεί κάποιος να δει στο «forum» του Άδωνι Γεωργιάδη του λόγου το αληθές, αφού το μόνο επιχείρημα που έχει ο βουλευτής απέναντι σε αυτούς που τον κατακρίνουν για την συναίνεση του στο ξεπούλημα της Πατρίδος είναι το «μα καλά, όλοι κομμουνιστές γίνατε;».
Αντιστοίχως ισχύει και το ακριβώς αντίθετο στην σκέψη που είχαμε στην προηγούμενη παράγραφο. Το σύστημα επιθυμεί διακαώς ώστε να μπορέσει να εμφανίσει τον κομμουνισμό (ασχέτως ιδεολογικής φράξιας) ως αντικαπιταλιστική δύναμη, ενώ όπως είπαμε αυτά τα δύο είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Έχουμε όλοι δει πως η πορεία των Ιμίων με 10.000 κόσμο δεν προβλήθηκε από κανένα πορνοκάναλο, ενώ έχω συγκεκριμένο παράδειγμα, όπου συγκέντρωση τεσσάρων (4) μαρξιστοειδών έγινε θέμα στα δελτία ειδήσεων. Αυτό φυσικά και έχει τον σκοπό του, που έχουμε κάνει ήδη προφανή. Σίγουρα μάλιστα υπάρχει στην αριστερά ο αντίστοιχος «άδωνις» που στους κατακριτές της μαρξιστικής υποκρισίας ανταπαντά «μα καλά, όλοι δεξιοί γίνατε»;
Εθνικισμός
Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε και πάλι, αν και το έχουμε κάνει, ότι ορίζουμε το Έθνος φυλετικά. Δεν θα πρέπει να κουραστούμε να το λέμε αυτό, γιατί ο κίνδυνος της παρερμηνείας βρίσκεται συνεχώς προ των πυλών και στην πραγματικότητα αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός του καθεστώτος. Η ιστορία των αναχωμάτων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως έχει δείξει πως αυτό που πραγματικά πειράζει το σύστημα είναι ο ορθός ορισμός του Έθνους, αυτός που θέτει τον παράγων Αίμα σε πρώτη προτεραιότητα. Πως μπορεί, όμως, το σύστημα να στρέψει τον ίδιο τον Εθνικισμό εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος άμα τον διαστρεβλώσει; Στον σκεπτόμενο άνθρωπο θα είναι ήδη προφανές ότι αυτό γίνεται μέσω του θρησκευτικού ορισμού του Έθνους. Στην λαθρομετανάστευση πλήθους μεγάλου αλλόφυλων και αλλόθρησκων ελοχεύει ο κίνδυνος των φιλοσιωνιστικών θέσεων, που με την ύπαρξη τους ακυρώνουν αυτόν τον ίδιο τον ψευδεπίγραφο διαστρεβλωμένο Εθνικισμό που τις γέννησε. Όχι γιατί μόνο καταλήγει να προσεταιρίζεται αλλόθρησκους, αλλά επειδή προσεταιρίζεται αυτούς που ουσιαστικά δημιουργούν το πρόβλημα. Όλοι έχουμε δει στις τηλεοράσεις μας ή και αλλού το γαϊτανάκι της λαθρομετανάστευσης, με τις φιλοσιωνιστικές δυνάμεις αυτού του κόσμου, την λεγόμενη «συμμαχία» να επιβάλλει τα σχέδια της για ελεύθερες αγορές και «δημοκρατία» διαμέσου των πολέμων είτε οικονομικών, είτε δολιοφθοράς, είτε στρατιωτικών, πολέμων που η αποτυχία τους ή η επιτυχία τους είναι κάθε φορά αιτίες δημιουργίας λαθρομεταναστευτικού ρεύματος. Στην περίπτωση αποτυχίας είναι οι πράκτορες τους μαζί με τυχοδιώκτες που φεύγουν από την χώρα για να γλιτώσουν την αντεκδίκηση του εκεί λαού. Στην περίπτωση επιτυχίας είναι οι πιο αδύναμοι που είτε φεύγουν για να σωθούν από την μανία των πρακτόρων και των καπιταλιστών αφεντικών τους, είτε πέφτουν θύματα κυκλωμάτων και προωθούνται στην Ευρώπη με σκοπό το κέρδος. Και εκεί είναι η μεγάλη παγίδα του διεθνούς σιωνισμού που βρίσκεται, ουσιαστικά, πίσω από αυτούς τους πολέμους. Τοποθετεί μίσθαρνα όργανα του και χρήσιμους ηλίθιους να τον προωθούν με τον μανδύα του αντι-μουσουλμανισμού. Έτσι το θύμα προσεταιρίζεται τον θύτη εναποθέτοντας σε αυτόν ελπίδες προκειμένου να το λυτρώσει από τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό δεν θα έπρεπε να μας φαίνεται παράδοξο εδώ στην Ελλάδα που το 80% του κόσμου έλπιζε στην ΝΔ για να μας σώσει από το ΠΑΣΟΚ και τούμπαλιν. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δηλώσουμε σαφώς και να το κάνουμε κατανοητό στους πάντες ότι ναι είμαστε ενάντια στην λαθρομετανάστευση, όμως φροντίζουμε να βλέπουμε τον πραγματικό εχθρό που κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες, αυτόν που πάντα κρυβόταν. Τον αιώνιο εχθρό του Ελληνισμού. Δεν τον προσεταιριζόμαστε έχοντας ελπίδες ότι θα μας σώσει από τον εαυτό του. Τον πολεμάμε γνωρίζοντας πως μόνο έτσι μπορούμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα. Δεν χωρίζουμε τους λαθρομετανάστες σε «ομόδοξους» και «ετερόδοξους», το ζήτημα μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Επαναστατικότητα
Η πιο παλιά από τις παρερμηνείες των γνήσιων Λαϊκών Εθνικιστικών Ιδεών είναι η προβολή τους στον κόσμο των αστών. Μιλάω, φυσικά, για την «εκ των έσω άλωση» του αμαρτωλού, κατάπτυστου συστήματος που διαφεντεύει και καταπιέζει την ζωή μας. Εχθρός και όργανο του συστήματος όποιος μπροστά σε ένα τέτοιο οικοδόμημα, όπως η σημερινή κοινωνία, έρχεται με μυστρί και πηλοφόρι, αντί για βαριοπούλα. Εχθρός ο επίδοξος μεταρρυθμιστής, αυτός που θέλει να αναστυλώσει αυτό που πρέπει να πεθάνει άμεσα, προκειμένου να αναγεννηθεί. Αυτόν τον τοίχο δεν προσπαθούσε να τον στηρίξουμε για να μην πέσει. Σπρώχνουμε με όλη μας την δύναμη! Ιστορικό παράδειγμα που καταδεικνύει ακριβώς την διαφορά μεταξύ των «ακροδεξιών» αστικών κομμάτων και ενός γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η διαφορά μεταξύ του Κολοκοτρώνη και των Φαναριωτών που έληξε με το γνωστό «Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους». Οι δεύτεροι υπόσχονταν «άλωση του συστήματος εκ των έσω», μια «άλωση» που όλοι ανέμεναν επί 400 σχεδόν χρόνια και την οποία έφερε με την ευθεία οδό σε πολύ λίγο χρόνο ο Ήρωας του Ελληνικού Έθνους, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μαζί με άλλους Αθάνατους Ήρωες. Όχι, το σύστημα δεν πρόκειται ποτέ να αλωθεί εκ των έσω! Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Όποιος το συνεταιριστεί είναι μοιραίο να μολυνθεί από αυτό, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ήταν πριν αμόλυντος, που φυσικά δεν ήταν.
«Τότε γιατί μέσω εκλογών;» θα πει κάποιος αφελής νεανίας. Γιατί μεγάλο ρόλο στην διεξαγωγή ενός πολέμου έχει η στρατηγική. Αυτή τη δεδομένη στιγμή ο μοναδικός δρόμος που πραγματικά προσφέρεται για πόλεμο εναντίον του συστήματος είναι ο πολιτικός. Για ποιο λόγο; Μα, φυσικά, για να καταφέρουμε την αφύπνιση ενός κοιμώμενου Λαού, του Ελληνικού. Για να του δώσουμε να καταλάβει ότι «όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει», για να του κάνουμε σαφές ότι δεν γίνεται να προσεταιρίζεται και ταυτοχρόνως να διαμαρτύρεται για την σαπίλα και την διαφθορά. Δεν ερχόμαστε για να προσεταιριστούμε τον κοινοβουλευτισμό και τις συνήθειες του. Ερχόμαστε για να δυναμώσουμε την φωνή μας, για να την διαδώσουμε σε όλους τους συμπατριώτες μας, για να τους δείξουμε ότι η δική μας φωνή είναι η φωνή της Αλήθειας. Ερχόμαστε για να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, την βουλή. Ερχόμαστε για να καταργήσουμε την σαπίλα και την διαφθορά, μια για πάντα!
Το σύστημα μας πολεμά με κάθε μέσον, ακόμα και με το να προσπαθεί να μιμηθεί διαστρεβλωμένους αντικατοπτρισμούς των Ιδεών μας. Καλά κάνει το σύστημα, για την επιβίωση του μάχεται άλλωστε. Το θέμα και το τονίζω αυτό είναι το ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Δύο οι επιλογές φυσικά. Είτε αφήνουμε αυτή την διαστρέβλωση στην τύχη της και αφήνουμε το ζήτημα να κυλίσει φυσικά, είτε διατρανώνουμε την διαφορά μας με τα κάτοπτρα και μάλιστα τα καταγγέλλουμε ως κάτοπτρα και απάτες. Επίσης φυσικά μία από τις δύο μόνο είναι η σωστή επιλογή! Διατρανώνουμε τις Ιδέες μας ευθαρσώς και καταγγέλλουμε τους πολιτικούς απατεώνες για αυτό που ακριβώς είναι. Ετοιμαζόμαστε για την Μάχη που θα οδηγήσει στην Νίκη! Ζήτω Η Νίκη!

Μέλος Κ.Ε.
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών