Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2011

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ"!Έχουν πέσει με τα μούτρα όλοι όσοι σχετίζονται με το συγκεκριμένο έργο να το τρέξουν και παράλληλα να το περάσουν στα ψιλά του Τύπου, ώστε να έχουν τις όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις. Εκεί που οτιδήποτε άλλο θα σκόνταφτε στην... γραφειοκρατία, στην προκειμένη περίπτωση διεκδικούν χρόνους ρεκόρ και συμπράττουν οι πάντες, ώστε να προσπερνάνε όλα τα κολλήματα.

Ένα εκατομμύριο ευρώ σε καιρούς χρεοκοπίας

Την στιγμή που.... όλες οι κοινωνικές τάξεις «βιάζονται» οικονομικά από το κράτος, οι πολυπολιτισμικοί δίνουν λεφτά για να στήσουν έ-να τζαμί το οποίο μάλιστα όπως λένε θα είναι προσωρινό. Χωρίς να διευκρινίζουν τι προσωρινό; Προσωρινό μέχρι να φτιαχτεί κάπου αλλού κάτι μεγαλύτερο. Ή προσωρινό μέχρι να αντικατασταθεί από καμία κατασκευή που θα θυμίζει αραβικά εμιράτα;
Είναι τόση η σπουδή που έχει πιάσει τους υπευθύνους που στο Σχετικό έγγραφο του υπουργείου Υποδομών που αναρτήθηκε στο ιστότοπο της «Διαύγειας» αναφέρει: «Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης ευαισθησίας, για το οποίο δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία και απαιτείται ακρίβεια κατασκευής και υψηλή ποιότητα, επιπλέον δε η τήρηση του οικονομικού και χρονικού προγραμματισμού του έργου, δεδομένου ότι ο χρόνος κατασκευής προβλέπεται να διαρκέσει τρεις μήνες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Υπηρεσία».

Καμίνης Πίνει…Καμίνης κερνάει… Ανέθεσε την μελέτη της ανέγερσης Τζαμιού σε πρώην δημοτικό του σύμβουλο!

Σε γραφείο πρώην δημοτικού συμβούλου του ανέθεσε ο άφαντος κατ’ άλλα δήμαρχος κάποιων Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Το Φεβρουάριο που μας πέρασε μια από τις πρώτες απώλειες τις παράταξης Καμίνη ήταν ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τομπάζης ο οποίος επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε! Βέβαια θα αναρωτηθεί κάποιος…πως γίνεται ένας άνθρωπος για λόγους υγείας να μην μπορεί να είναι δημοτικός σύμβουλος, αλλά να μπορεί να παίρνει μελέτες από τον δήμο; (και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις). Δεν ξέρω να σας το απαντήσω, αλλά φαντάζομαι πως θα ανήκει στο δόγμα Καμίνη περί διαφάνειας.
Η ανάθεση υπογράφηκε απο το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, με τον αριθμό πρωτοκόλλου ΕΥΔΕΚ/οικ/714. Μάλιστα στην απόφαση αναφέρεται χαρακτηριστικά:
“Με την παρ. 5 ii του άρθρου 29 του Ν.4014/11 (ΦΕΚ 209 Α/21-9-11), με την οποία αντικαταστάθηκε το άρθρο 3 του Ν. 3512/2006 (ΦΕΚ 264Α/5-12-06), προβλέπεται ότι η μελέτη για την εγκατάσταση και η κατασκευή του Τεμένους για λογαριασμό του δημοσίου θα γίνει από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (Ε.Υ.Δ.Ε.Κ.) της Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. σύμφωνα με τους όρους και τους περιορισμούς δόμησης που καθορίζονται με το Π.Δ. της 20ης-9-1995 (ΦΕΚ 1049Δ/30-11-1995) και θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων.
2. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης ευαισθησίας, για το οποίο δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία και απαιτείται ακρίβεια κατασκευής και υψηλή ποιότητα, επιπλέον δε η τήρηση του οικονομικού και χρονικού προγραμματισμού του έργου, δεδομένου ότι ο χρόνος κατασκευής προβλέπεται να διαρκέσει τρεις μήνες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Υπηρεσία...”!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας οι... ευαίσθητοι αρμόδιοι θέλουν το “έργο ιδιαίτερης ευαισθησίας” -όπως ονομάζουν το τζαμί- να είναι έτοιμο την... 25η Μαρτίου!

Ελληνικός Ποιμενικός (Canis familiaris)
("ΣΤΟΧΟΣ", Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011, αρ.φ. 520)

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΡΑΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών