Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2011

Κάποτε ο Στρατός…


Κάποτε ο Στρατός και με την λέξη Στρατός ο Λαός εννοεί το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούσε μία εγγύηση σταθερότητος για τη χώρα. Στη διάρκεια του εικοστού αιώνα σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε ρόλο πρωταγωνιστικό.
Κάποτε οι πολιτικοί φοβόντουσαν ότι αν περάσουν κάποια όρια υπάρχει και ο Στρατός… Κάποτε! Τώρα τον χρησιμοποιούν ακόμη και για τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια χωρίς αιδώ, χωρίς κανένα σεβασμό για την αποστολή του και ο Στρατός από την πλευρά του(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ) δεν παίρνει θέση για τον εξευτελισμό, τον οποίο υφίσταται από το πολιτικό κατεστημένο. Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Μετά την εθνική οργή που ξέσπασε στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ, για να δρομολογήσόυν τις εξελίξεις, οι οποίες και μας έφεραν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, καλλιέργησαν την φήμη ότι επίκειται πραξικόπημα από τον στρατό.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Στο σημείο αυτό να πούμε ότι....
η παρέλαση της Θεσσαλονίκης δεν γινόταν προς Τιμήν του προέδρου της δημοκρατίας, αλλά προς Τιμήν των νεκρών του Έθνους και των δεκάδων χιλιάδων του λαού που ήταν εκεί! Το γεγονός ότι αποχώρησε η π0λιτική ηγεσία δεν ήταν λόγος να μην γίνει η παρέλαση και αυτό το χρεώνεται ΗΘΙΚΑ η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που εκτέλεσε την παράνομη εντολή της πολιτικής της ηγεσίας. Η Ιστορία θα γράψει ότι την 28η Οκτωβρίου του 2011 στην Θεσσαλονίκη δεν έγινε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση η οποία πραγματοποιείται και για το Έπος του ’40 και για την απελευθέρωση της πόλεως από τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο το 1912 γιατί έτσι διέταξε η πολιτική ηγεσία, επειδή κάποιοι τους αποδοκίμασαν. Εάν υπήρχαν Στρατηγοί με Σίγμα κεφαλαίο, η παρέλαση θα γινότανε και όχι να βλέπουμε στο βίντεο κάποιον δυστυχή να απολογείται και να λέει ότι δεν μπορεί να παρελάσει το τμήμα, γιατί «εμείς παίρνουμε εντολές». Έπρεπε να πάρουν εντολή από την Σημαία και την Ιστορία και η παρέλαση να γίνει, γιατί οι Αξιωματικοί όταν είναι με Άλφα κεφαλαίο Αξιωματικοί εκτελούν την θέληση του Έθνους και όχι της πολιτικής ηγεσίας. Όμως, επειδή υπάρχει “Δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά” έλαβαν το αντίτιμον της πράξεώς τους εντός ολίγων ημερών. Είχαν συνετελέσει Ύβρι και ήλθε η Νέμεσις με την μορφή της αποστρατείας όλων των Αρχηγών των όπλων επειδή λέει σχεδίαζαν… πραξικόπημα! Εδώ γελάνε…
Ας επανέλθω όμως στις φήμες που προχώρησαν κάποια παπαγαλάκια αγγλικών εφημερίδων (τι σύμπτωση!) και ο ίδιος ο Τζωρτζ Παπανδρέου στις Κάννες όταν συναντήθηκε με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις φήμες, η αιφνιδιαστική αλλαγή στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων έγινε… επειδή ετοίμαζαν πραξικόπημα! Και γιατί δεν βγαίνουν να το διαψεύσουν οι τέως αρχηγοί; Γιατί πολύ απλά τους έχει πει ο Αντωνάκης να μη ανησυχούν και σε τρεις μήνες που θα είναι κυβέρνηση θα τους επαναφέρει. Μια οπερέτα έχει καταντήσει η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη.
Τελικά αν καταλάβατε καλά, κάποτε ο Στρατός έκανε επαναστάσεις. Τώρα τον χρησιμοποιούν είτε για να μαζεύει τα σκουπίδια, όπως και αυτό συνέβη, είτε για τα φτηνά μικροπολιτικά τους παιχνίδια, ισχυριζόμενοι δήθεν ότι ετοιμάζει… πραξικόπημα!

Η Στρατιωτική Ιδέα είναι μία Ιδέα Ευγενής, η οποία δυστυχώς έχει εκφυλιστεί πρώτα απ’ όλα από αυτούς, οι οποίοι θα έπρεπε να ήσαν οι θεματοφύλακές της! Αυτό σαν απάντηση για κάποιους που θα πουν, που θα έχουν το θράσος να πουν, ότι καταφερόμαστε εναντίον του Στρατού. Αντίθετα, επειδή ακριβώς αισθανόμαστε Στρατιώτες του Έθνους, μας πονά όλη αυτή η κατάντια.

 

“Στρατός που δεν αιμάτωσε το ξίφος του ακόμη, 
Στρατός που τον κατήντησαν να γίνει κουβερνάντα, 
Στρατός που τον εμάραναν τα λείψανα κι οι δρόμοι, 
Τέτοιος Στρατός καλλίτερα να λείψει μια για πάντα…”
 

Γ. Σουρής

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών