Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

“ΕΘΝΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ”


Παρατηρούμε ότι τους δύο τελευταίους μήνες οι πολιτικοί της βουλής συχνά πυκνά αναφέρονται σε λέξεις ή έννοιες όπως Έθνος, Ελλάδα, Ελληνισμός, Πατρίδα. Λέξεις και έννοιες που, μέχρι πολύ πρόσφατα, όποιος τις χρησιμοποιούσε -και πολύ περισσότερο τις ΕΝΝΟΟΥΣΕ- εχαρακτηρίζετο ως εθνικιστής, επικίνδυνος ή γραφικός. Με αφορμή αυτό, επισημαίνω ότι δεν δικαιούσθε, κύριοι της Βουλής, να ομιλείτε γι’ αυτές τις έννοιες.
Και δεν το δικαιούσθε, κ. Παπανδρέου και εσείς όπως και οι γύρω σας, διότι....
κατ’ ομολογίαν σας είστε οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία από μόνη της αποτελεί βασικό εχθρό κάθε έθνους του πλανήτη. Και δεν το δικαιούσθε, κ. Καρατζαφέρη και κύριοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης, διότι ψηφίσατε την μνημονιακή πολιτική, η οποία εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Και δεν το δικαιούσθε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και κύριοι του ΠΑΣΟΚ και κύριοι της Αριστεράς, διότι με την πολιτική σας επιτρέψατε να εγκατασταθούν εδώ εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι εγκληματούν, λεηλατούν, βυσσωδομούν, νοσούν και εν γένει ρυπαίνουν με την παρουσία τους την γη των προγόνων μας.
Και δεν το δικαιούσθε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και κύριοι του ΠΑΣΟΚ, διότι στα σχολεία μας επιβάλλατε...

συνέχεια

“ΕΘΝΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών