Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2011

Είμαι ζωντανός σημαίνει....ΠΟΛΕΜΩ

Η εισβολή του «αόρατου» εχθρού συνεχίζεται κατά πάντων και με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ακόμη και ο εκβιασμός για την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας έχει αναγορευτεί σε πολιτική τακτική από ελαττωματικές οντότητες. Από κοντά αναστήματα με ανύπαρκτη ηθική υπόσταση που νομοθετούν τις ξένες εντολές μετατρέποντας τους Έλληνες σε ζωντανούς νεκρούς και σκλάβους μιας μισοπεθαμένης Ευρώπης. Αυτή λοιπόν η πολιτική τάξη μαζί με τους συναδέλφους τους ανά τα ευρωπαϊκά έθνη ενεργούν για λογαριασμό της παγκοσμιοποίησης που είχε ξεκινήσει εν όπλοις με τους παγκόσμιους πολέμους και ολοκληρώνεται σήμερα δημοκρατικά και δανειακά.
Τότε τα....
οράματα της νέας τάξης πραγμάτων και της συνεργασίας των λαών της ηπείρου μας είχαν τεθεί πολιτικά, είχαν περάσει μέσα από τα χρηματιστήρια και τις τράπεζες και ξέσπασαν στο κραχ και τον πόλεμο λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων. Τώρα μας θυσιάζουν και πάλι για το ίδιο όνειρο που αποτελεί στην πραγματικότητα έναν ξεκάθαρο εφιάλτη, αφού η υποτιθέμενη συνεργασία έχει μετατραπεί στην επιδιωκόμενη ενιαία διακυβέρνηση. Έτσι ονομάζεται η καταστροφή του Εθνικού μας Κράτους και ο ενταφιασμός του λαού μας. Αλλά στην Ελλάδα η λευτεριά μας πάντοτε κόστιζε μεγάλο τίμημα και περνούσε μέσα από φωτιά, σίδερο και τάφους γενναίων υπάρξεων. Ωραίων και αληθινών Ελλήνων.
Οι Έλληνες δεν ζητιανεύουν ποτέ την Πατρίδα και την Εθνική τους Υπερηφάνεια. Η Γη μας είναι σκληρή γιατί την έχουν ποτίσει ποταμοί αιμάτων Ελλήνων Πολεμιστών. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπερφίαλοι βάρβαροι και παγκόσμιοι εξουσιαστές επιζητούν να κλέψουν την εθελούσια υποταγή ανάξιων σκλάβων παίρνοντας πάντα την ίδια αρνητική απάντηση. Γιατί πολύ απλά εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον αγώνα των πατεράδων μας και να μην χαρίζουμε τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία κανενός. Γιατί αυτή η περιουσία είναι κλεισμένη καλά μες στις καρδιές μας και μας τις γεμίζει με ολόθερμη αγάπη. Αγάπη για την Πατρίδα και τα παιδιά μας.
Ο «περιούσιος» διεθνιστικός νεοταξισμός θέλει να μετατρέψει τα ελεύθερα έθνη σε απέραντα νεκροταφεία ψυχών. Θέλουν να καθυποτάξουν συνειδήσεις και να εξοντώσουν τους αμετανόητους ελεύθερους που αποδεικνύουν την ζωντάνια τους με το να μην συνθηκολογούν και να μην παραδίδουν την εθνική τους συνείδηση, την εθνική περιουσία και τον εργασιακό τους μόχθο. Η Ελλάς έχει μετατραπεί στο πειραματόζωο της υπόθεσης. Προφανώς γιατί μας φοβούνται. Φοβούνται το απότομο ξύπνημα της Ελλάδος που έδωσε ζωή στην ανθρωπότητα όταν άπειρες φορές γινόταν σύμβολο εθνικής αντίστασης στις δυσκολότερες στιγμές της, κατακτώντας την ανάσταση και το δικαίωμα στη ζωή μέσα από τους τάφους και την τέφρα της πολεμώντας τον εκάστοτε αλαζόνα κατακτητή.
Ο Γερμανός φιλόσοφος Φρειδερίκος Νίτσε είχε δώσει την επαρκή εξήγηση του μίσους των εχθρών των λαών για την Ελλάδα μας. Μας μισούν λοιπόν οι ζητούντες την παγκόσμια εξουσία αλλά και οι μεγάλες δυνάμεις που τάχα ηγούνται μα στην πραγματικότητα σέρνονται κι αυτές πίσω από τους αιώνιους νεοταξίτες, διότι κάθε φορά που αποφασίζουν να κάνουν ένα βήμα εμπρός και υπερηφανεύονται για μια ανακάλυψή τους βρίσκονται πάντοτε να κοιτούν πλάτες ελληνικές που έχουν ανοίξει ήδη τους δρόμους της δημιουργίας. Ο ίδιος ο Νίτσε είχε δείξει τον δρόμο της αναγέννησης του Ελληνικού Έθνους λέγοντας πως «μόνον εκεί που υπάρχουν τάφοι υπάρχει και ανάσταση».
Η Ελλάς δέχεται έναν ύπουλο και εκβιαστικό πόλεμο με εξαγορά και μεθόδευση συρρικνώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας, γιατί οι εχθροί μας δεν έχουν τον ανδρισμό και την ικανότητα να μας χτυπήσουν στα ίσια. Ξέρουν ότι αν δεχτούμε κατά μέτωπο επίθεση, θα εγερθούμε ενωμένοι νικητές όπως θα συμβεί σαν κινηθεί εναντίον μας το τουρκικό πτώμα. Έτσι προτίμησαν να μας θέσουν υπό την ηγεσία ανδρείκελων.
Αλλά και έτσι ακόμα, εμείς έχουμε την υποχρέωση να πολεμήσουμε για να πετύχουμε την ανάσταση της Ελληνικής Φυλής. Να σταθούμε και να σκεφτούμε ποιοι είμαστε και ποια είναι η αποστολή μας. Να ακούσουμε τις πέτρες και τα μνημεία που μας μιλούν και μας προτρέπουν σε αγώνα για Ελλάδα περήφανη και μεγάλη. Να κινήσουμε ευλαβείς προσκυνητές στους τάφους Ελλήνων Ηρώων που δώσανε δωρεά Τιμής τη ζωή τους για τις ζωές μας. Σε καιρούς που η εφεδρεία καλούσε στο Πεδίο της Τιμής Έλληνες λεβέντες κι όχι εργαζομένους στην ανεργία και στρατό σε ομηρία.
Είμαι ζωντανός σημαίνει πολεμώ για την Ελλάδα και τα παιδιά μου. Και ευθύς αμέσως ας φροντίσουμε να το κάνουμε πράξη. Γιατί η Ελλάδα είναι κατάσπαρτη από μνήματα αντρειωμένων. Έχει δώσει μερτικό στη λευτεριά το μεγαλύτερο στον κόσμο όλο. Και θα το ξαναπράξουμε. Θα βαδίσουμε μπροστά άφοβοι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές μέσα από μια ενωμένη κοινωνία Ελλήνων και θα επιφέρουμε με επαναστατική ορμή την Ανάσταση του Ελληνικού Έθνους ενάντια σε προσκυνημένους και βάρβαρους αποκαθιστώντας Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών