Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2011

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ θα παίρνει την απάντησή της καθημερινά...


“Είμαι διαχειριστής, σε εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων, σε πολυκατοικίες στη Λάρισα. Διάβασα τυχαίως για σχόλιο σας στο φύλλο: «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», Πέμπτη 8 Δεκ. 2011, σελ.3, με τίτλο «Ο ρατσισμός είναι εδώ». Θέλω να πληροφορήσω τον ή την συντάκτη-τρια του κειμένου κ.ΚΑΤ.ΤΑΣ, ότι στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα.
1) Σε αστικό συμβόλαιο, για να είναι κατοχυρωμένος ο ιδιοκτήτης απαιτείται ΤΡΙΤΕΓΓΥΗΤΗΣ. Ο προαναφερόμενος έχει εγγυητή υπέρ αυτού;
2) Στο σύνολο των περιπτώσεων πίσω από τον νομότυπο αλλοδαπό, ακολουθούν πλήθος άλλων λαθραίων και μη αλλοδαπών, με το αζημίωτο πάντοτε διά τον νομότυπον.
3)
Η πολυκατοικία που θα έχει ενοικιαστεί, η ενοικίασης αυτού του είδους όχι μόνο απαξιώνεται αλλά πολλές φορές καθίσταται και αποθήκη παραεμπορίου.
4) Ο άτυχος ιδιοκτήτης καθίσταται τουλάχιστον εξοβελιστείς από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, ακόμα και αν εισπράττει ενοίκια και κοινόχρηστα. Κανείς δεν θέλει να απαξιωθεί η περιουσία του. Δεν είναι λοιπόν θέμα Λευκής Φυλής. Είναι θέμα κατοχυρώσεως των κόπων μιας ζωής αλλά και θέμα αισθητικής. Αυτό άλλωστε μπορεί να το βεβαιώσουν στον-στην κ.ΚΑΣ.ΤΑΣ η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών.
Γνωστή άλλωστε η ιστορία πριν λίγο καιρό – βεβαιώνεται από έκθεση Εισαγγελίας και Αστυνομικής Αρχής – για την ομηρία (εκούσια ή ακούσια) 14χρονης κοπέλας, αδελφής γνωστού μπασκετμπολίστα – εγράφη σε όλο τον τύπο και sites – σε διαμέρισμα στον Αγ. Παντελεήμονα Αθηνών, από 12-16 αλλοδαπούς αφρικανικής καταγωγής στη πλειοψηφία τους λαθρομετανάστες, επιβεβαιώνοντας το σημείο 2 της επιστολής μου. Παρακαλώ δια τη δημοσίευση του.
 Ένας περιστασιακός αναγνώστης της εφημερίδος σας.
 

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. H EΛΕΥΘΕΡΙΑ Λαρισης απο καιρο εχει μετατραπει σε αντεθνικη φυλλαδα. Στενα συνδεδεμενη με την εβραικη κοινοτητα της πολεως, βαλλει συνεχως κατα των Ελληνων και της αξιοπρεπειας τους. Δεν αγαπα τους Ελληνες, αγαπα ομως τους Ιουδαιους, που φιλοξενουνται στην πολη μας. Εχει αναπτυξει στενες σχεσεις με τον προεδρο τους Μαγριζο, γνωστο απο παληες κομπινες στο χρηματιστηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών