Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2012

Τα νησιά Τού Αιγαίου προσέφερε στους Τούρκους ο Τσώρτσιλ το 1943 !


Το πολύ σοβαρό εθνικό ζήτημα της καταργήσεως των θαλασσίων συνόρων από τους χάρτες του Αμερικανικού Πενταγώνου και του ΝΑΤΟ, δεν είναι το πρώτο δείγμα της φιλότουρκης πολιτικής των «συμμάχων μας», μιας πολιτικής υποκριτικής. Αξίζει τον κόπο να πάμε κάποια χρόνια πίσω σε κάποιες πράγματι δραματικές για την πατρίδα μας ιστορικές περιστάσεις.
Είναι γνωστό ότι οι τρεις μεγάλοι μας “σύμμαχοι” στην διάρκεια της διασκέψεως της Τεχεράνης προσέφεραν στη Τουρκία τόσο τα Δωδεκάνησα, όσο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Χίο, Σάμο και Μυτιλήνη προκειμένου η Τουρκία να μπει στον πόλεμο στο πλευρό τους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι.....
όταν το φθινόπωρο του 1943 η Ιταλία συνθηκολόγησε, οι Άγγλοι απελευθέρωσαν προσωρινά τα ελληνικά νησιά Σάμο, Λέρο και Κω. Η ελληνική κυβέρνηση του Καϊρου ζήτησε τότε να υπαγάγει τα νησιά στην δικαιοδοσία της, η Αγγλία όμως το αρνήθηκε….
Ο λόγος; Ένα μήνα μετά, την 1η Δεκεμβρίου 1943, προσέφεραν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αυτά νησιά στην Τουρκία για να βγει  στον πόλεμοκαι όλα αυτά όταν η Ελλάς υπέφερε και είχε χύσει ποταμούς αίματος, για να υπερασπίσει τα συμφέροντά τους!ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ 1 σχόλιο:

  1. βλεπεις οι Τουρκοι αντισταθηκαν στον Γ Ραιχ και οχι οι Ελληνες...

    ωραιους συμαχους ειχαμε (εχουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών