Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο Ι.Δ.Ε.Α

Ο τίτλος της αναρτήσεως μας, οι διασωθέντες της Τριπολιτσάς. Κυριολεκτικά και χωρίς εισαγωγικά, τόσο αυτοί οι ίδιοι με τους απογόνους τους, όσο και οι ποικιλώνυμες αυλές τους, έφεραν την πατρίδα μας σε αυτό το κατάντημα.

Γκρεμός, χάος, καταστροφή. Σκλαβιά και εξανδραποδισμός των Ελλήνων. Οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες, συνειδητά και με στάση ζωής ευρίσκονται πάντοτε έξω από τα «τείχη της Τριπολιτσάς». Ο Ι.Δ.Ε.Α καλεί τους φέροντες το εθνόσημο ΤΩΡΑ ή ΠΡΙΝ να έλθουν στο ΑΥΡΙΟ μαζί μας. Δεν είμαστε διαπιστωτές ή αναμνησιολάγνοι. Θα ολοκληρώσουμε την άλωση της Τριπολιτσάς. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι. Δεν μας δένει τίποτα μαζί τους. Αυτοί είναι ετερόδοξοι, αλλόθρησκοι και μισέλληνες. Και το πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι και ελληνόφωνοι. Δεν είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.


Τιμωρείστε τους απαξιωτές σας. Κατέστρεψαν την Ελλάδα στηριζόμενοι σε.... μια απέραντη προβοκάτσια που έστησαν από τον Οκτ. 1973 έως 24 Ιουλ. 1974. Ήταν το πρώτο «πορτοκαλί» πραξικόπημα υπέρ των σχεδίων τους. Θα τους αφήσουμε;
Ο πολιτικός μας αγώνας θα δοθεί κάτω από την προστασία λόγω και έργω της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, θα κτίσει το ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ που όλοι θέλουμε.
Το ΚΡΑΤΟΣ, βοηθό του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. Ο Ι.Δ.Ε.Α καλεί όσους με επιλογή τους φέρουν το εθνόσημο ΤΩΡΑ ή ΠΡΙΝ σε παρουσία στα κεντρικά γραφεία του κινήματος Δηλιγιάννη 50 Στ.Λαρίσης, σε χρόνο που θα καθοριστεί από την κεντρική διοίκηση της Χρυσής Αυγής.

Συνάδελφοι απαξιώστε τον απαξιωτή σας. Δεν είστε δεδομένοι κανενός διασωθέντος.

Ο Ι.Δ.Ε.Α στηρίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. - Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών