Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

Εξτρεμιστές εβραίοι βεβήλωσαν την Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα

Γκράφιτι με συνθήματα κατά των Χριστιανών έγραψαν μέλη ακραίας εβραϊκής ομάδας στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στην Ιερουσαλήμ, προχωρώντας σε παρόμοιο βανδαλισμό και σε κοντινό μεικτό σχολείο για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.
Η ομάδα υπογράφει ως «Μακκαβαίοι της Μιγκρόν». Ανάμεσα στα συνθήματα που γράφτηκαν σε οχήματα και τοίχο στον περίβολο του μοναστηριού ήταν «Θάνατος στους Χριστιανούς» και «Ο Καχανέ είχε δίκιο» - αναφορά στον Μέιρ Καχανέ, ακραίων απόψεων ραββίνο που πέθανε το 1990.
Η ομάδα έγραψε επίσης συνθήματα και κατά των Παλαιστινίων σε κοντινό σχολείο που.....
απευθύνεται από κοινού σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους μαθητές, μια πρωτοπορία του Abraham Fund Initiatives, που πιστεύει και εφαρμόζει στην πράξη την άποψη ότι Άραβες και Εβραίοι μπορούν να χτίσουν μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους στην περιοχή αυτή.
Ο αρχιμανδρίτης Κλαύδιος, ηγούμενος της μονής του Τιμίου Σταυρού, το οποίο είναι κτισμένο στην περιοχή, όπου είχε κοπεί το δένδρο που χρησιμοποιήθηκε για την Σταύρωση του Χριστού, σχολίασε στην Jerusalem Post: «Όλοι ξέρουν πως αυτοί που το έκαναν δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι, το 92% του κόσμου στο Ισραήλ σέβεται τους Χριστιανούς και τους Έλληνες, μόνο το 8% είναι εχθρικό»(Τους πιστεύετε.....;)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών