Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2012

Το Μεσολόγγι γιορτάζει την 186η επέτειο της ηρωικής εξόδου τιμώντας την Κύπρο!!

Συνέντευξη Tύπου δόθηκε από τον δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Καββάγια Αριστείδη για τις εκδηλώσεις εορτασμού της 186ης επετείου της Εξόδου της ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων.
 
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ανέφερε πως σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι κάθε εορτασμός της επετείου της Εξόδου να έχει ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο και έχει να κάνει με στοιχεία των εξοδιτών που είτε δεν έχουν αναδειχθεί ή έχουν αναδειχθεί εν μέρει.

Για αυτό οι φετινές εορτές εξόδου είναι.... αφιερωμένες στο ρόλο των γυναικών οι οποίες μόχθησαν και πολέμησαν στις τρεις πολιορκίες και θυσιάστηκαν στην έξοδο. Φέτος η τιμώμενη χώρα και συνολικά οι εκδηλώσεις, διακατέχονται από το στοιχείο της Κύπρου και η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς εδράζεται στο γεγονός ότι στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, τόσο οικονομικές όσο και για τα εθνικά μας ζητήματα, πρέπει να δυναμώσει το μέτωπο του Ελληνισμού και ο πιο «κοντινός σύμμαχος», το πιο αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του Ελληνισμού, είναι ο Κυπριακός Ελληνισμός.

Μέσω αυτών των εκδηλώσεων αλλά και των πρωτοβουλιών που διαχρονικά έχει αναλάβει ο Δήμος, θέλουμε να δυναμώσουμε τις σχέσεις αλληλεγγύης με τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών