Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 10, 2012

Οι Σκοπιανοί αναζητούν τον Κουβέλη και τη Δημοκρατική Αριστερά; Γιατί άραγε...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν υοθετούμε πλήρως τα γραφόμενα αλλά το ερώτημα του τίτλου παραμένει...Και η απάντηση για τους υποψιασμένους...εύκολη!

Ο τίτλος της συγκεκριμένης είδησης μπορεί να φαίνεται εξωπραγματικός, αλλά σε αυτην την περίεργη εποχή που ζούμε όλα να τα περιμένουμε! Η φωτογραφία που βλέπετε σε αυτήν την ανάρτηση έχει δύο περίεργα για μένα στοιχεία που χρήζουν ανάλυσης. Αρχικά,
να ενημερώσω πως βλέπετε μια απευθείας απεικόνιση (print screen) από τον πίνακα ελέγχου του προσωπικού μου blog (zoubosteo.wordpress.com).
Την στιγμή που άλλαζε η μέρα (Σάββατο 10 Μαρτίου) μπήκα να τσεκάρω τον πίνακα ελέγχου και στην πρώτη είσοδο (κλικ) στο blog μου, είδα κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο. Η πρώτη επίσκεψη της ημέρας (και πολύ δυσάρεστη) έγινε από τα Σκόπια. Το αισχρό βέβαια είναι ότι η Google εμφανίζει το ανιστόρητο γειτονικό ψευδοκράτος με το όνομα «Μακεδονία» και την γνωστή σημαία. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, το οποίο έχω κυκλώσει με κόκκινο χρώμα.
Ένας Σκοπιανός λοιπόν μπήκε στο Home Page του zoubosteo. Το θέμα είναι πώς δρομολογήθηκε εκεί; Η απάντηση βρίσκεται λίγο πιο κάτω, όπου εμφανίζονται οι αναζητήσεις στο Google. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα (και το έχω κυκώσει κι αυτό με κόκκινο) πως ο επισκέπτης από τα Σκόπια βρέθηκε στο blog μου αναζητώντας: Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ο λόγος που τον έστειλε η Google σε μένα είναι, επειδή υπάρχει μια παλιά ανάρτηση για τον εν λόγω βουλευτή στο blog (όχι και τόσο κολακευτική) όπου υπάρχει το σχετικό tag Γρηγόρης Ψαριανός και ΔΗΜ.ΑΡ.
Τον λόγο που κάποιος Σκοπιανός (ελληνόφωνος;) ψάχνει στο διαδίκτυο τον συγκεκριμένο βουλευτή, ακόμα τον αναζητώ...

Θοδωρής Ζούμπος για το Pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών