Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

Περικλής Γιαννόπουλος: "Η ξενομανία είναι αμορφωσιά"

Η ανεξαρτησία μιας κοινωνίας στον τρόπο με τον οποίο αυτή αναπτύσσεται χαρακτηρίζει όλες τις μορφές ενέργειας της καθημερινότητας. Από τα καταναλωτικά πρότυπα συμπεριφοράς και την καλλιτεχνική έκφραση έως τον πολιτικό σχεδιασμό και τις αντιδράσεις στις εκάστοτε προκλήσεις. Η αντιγραφή ξένων προτύπων δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά παρά μονάχα στην εισαγωγή κατευθυνόμενων και ελεγχόμενων διεξόδων δίχως θετική προοπτική για την κοινωνία υποδοχής. Θα καταλήξει σε μια στείρα και επικίνδυνη ξενομανία από αυτές που έχουμε συνηθίσει να ζούμε τα τελευταία χρόνια. Και όπως έλεγε σωστά ο σπουδαίος και τραγικός διανοούμενος του Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος, η ξενομανία είναι αμορφωσιά.
Η αμορφωσιά που έβλεπε ο Περικλής Γιαννόπουλος είναι η εγκατάλειψη της πραγματικής φύσης του Ελληνισμού μας. Και η πραγματική φύση του Ελληνισμού είναι να διδάσκει ήθος, πολιτική συμπεριφορά, πολιτισμική γέννα και τρόπους λύτρωσης στα ανθρώπινα αδιέξοδα. Αυτή είναι η πραγματική δημιουργική όψη της Φυλής μας. Η αντίθετη όψη είναι η.... σπορά του ανθελληνισμού μες στην κοινωνία μας κατά τρόπο τέτοιο ώστε να γίνεται αρεστή η είσοδος κάθε νέας και παρακμιακής συνήθειας που στηρίζεται στον εθνικό μηδενισμό και την έλλειψη παραγωγής νέων ιδεών. Αλλά στην περίπτωση αυτή το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας καταναλωτικής κοινωνίας που παραδίδεται εύκολα στον απόλυτο ξένο έλεγχο των υποτιθέμενων συμμάχων της τόσο στο επίπεδο της εξουσίας όσο και στο επίπεδο της αντίδρασης.
Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας. Σταματήσαμε να εξουσιάζουμε τους εαυτούς μας και εγκαταλείψαμε την διοίκηση και τον εξανθρωπισμό της Οικουμένης. Αφήσαμε στην άκρη τον ελληνικό τρόπο σκέψης και αναλωθήκαμε να μοιάσουμε στους άλλους λαούς. Να φορέσουμε ένα δυτικό ρούχο, να δώσουμε νόημα τάχα στη ζωή μας με την κατάκτηση περισσότερων χρημάτων, να βάλουμε στην καθημερινότητα την χλιδάτη επικοινωνιακή εικόνα μιας άλλης «εκσυγχρονισμένης» ψευτοελλάδας, να αγοράσουμε τις ευκολίες και τα αγαθά της ζωής αφού κάποιοι μας πείσανε να πάψουμε να τα παράγουμε οι ίδιοι.
Και έτσι γίναμε πελάτες μιας ξένης καθημερινότητας. Μια καθημερινότητα που πλέον αντικατέστησε την εργασία με την πληροφορία. Πάψαμε να χτίζουμε εμείς την πατρίδα μας και αναλωθήκαμε να ακολουθούμε μια στημένη γνώση και μια στημένη εικόνα που άρχισε να ορίζει τις αποφάσεις μας. Με τη διαφορά ότι αυτές οι αποφάσεις δεν ήταν και δεν είναι τόσο δικές μας.
Είναι το αποτέλεσμα μιας έξυπνης νεοταξικής προπαγάνδας που έφερε στη ζωή μας μια σειρά δεινών που έως χθες δεχόταν ευχαρίστως η ελληνική κοινωνία. Μας έφερε τους πολιτικάντηδες και τα εναλλακτικά τάχα κόμματά τους που μας υποσχέθηκαν άκοπους παραδείσους στην εργασία και την ευμάρεια ασχέτως αν την ίδια ώρα κουβέντιαζαν κρυφά την υποθήκευση της Ελλάδος.
Μας πείσανε να αφήσουμε τα χωριά και τα χωράφια για την πόλη και τα γραφεία. Και από κοντά κάποιοι άλλοι αρλεκίνοι και συνδαιτυμόνες της εξουσίας γεμίσανε τη ψυχαγωγία και την ενημέρωση με εκχυδαϊσμό, εκπόρνευση και εύκολη παράδοση στις ηδονές όχι μόνο της σάρκας αλλά και της παραχώρησης εδαφικού χώρου στους επιβήτορες του μισελληνισμού.
Ελέγξανε το θέαμα, τους νόμους, το χρήμα, τις τράπεζες και έτσι κατακτήσανε οι ελληνόφωνοι πολιτικοί δορυφόροι του «περιούσιου» νεοταξισμού το ελληνικό κράτος που έπαψε να είναι ελληνικό. Μα και οι ίδιοι δεν ήταν ποτέ πιστοί στον Ελληνισμό. Μας γέμισαν ξένη ύλη κλειδώνοντας στα ανήλια υπόγεια της ανθελληνικής αβύσσου την Ελληνική Ιδέα.
Και όταν ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουν τις βρώμικες υπηρεσίες από κοινού, ψευτορωμέϊκο και ψευτοσύμμαχοι, προκειμένου να σύρουν ρακένδυτη και πολυπολιτισμική την Ελλάδα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μας είπαν ότι χρωστάμε σ’ αυτούς τα πάντα. Και έτσι μας γέμισαν όχι μόνο με αόρατα δάνεια και ορατά μνημόνια, αλλά και με ψεύτικους τρόπους αντίδρασης. Συγκεντρώσεις με μαγειρικά σκεύη, ανώνυμους διαδικτυακούς «συμπαραστάτες» και κόμματα από ανθρώπους του Συστήματος που πουλάνε πατριωτισμό και αντίσταση.
Το τέλος του ντόπιου νεοταξισμού έρχεται με σφοδρότητα και νομοτελειακή συνέπεια. Αυτό το βλέπουνε οι έμποροι της ξενομανίας και του ψευτορωμέϊκου. Αλλά αυτό που θα έρθει θα είναι η αναγεννημένη Ελλάδα που θα λυτρωθεί από τα εσωτερικά και τα εξωτερικά δεσμά της. Είναι η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και του Πατριωτισμού που θα αντιδράσει, θα αποδιώξει τον εχθρό, θα εργαστεί, θα πολεμήσει, θα ξανασκεφτεί και θα ξαναγυρίσει πίσω στην ελληνική γη και την ελληνική δημιουργία.
Η Ελλάδα που θα επιστρέψει στην αληθινή ζωή θα είναι αληθινά ελληνική και η κάθε της ενέργεια θα έχει αέρα και χρώμα γαλανόλευκο. Η Πίστη στο Θεό και η Αυτοπεποίθηση του Αιώνιου Έλληνα θα πλημμυρίσουν την ελληνική κοινωνία με ήχους και χαμόγελα ολωσδιόλου δικά μας, δίχως ίχνος μαϊμουδισμού και μιμητισμού. Τα αγαθά, οι πολιτισμικές δημιουργίες, το χρήμα το ίδιο θα είναι αποτέλεσμα των δικών μας χεριών. Και η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που έρχεται δεν θα είναι το θύμα της ξενομανούς αμορφωσιάς, αλλά η Ηγετική Δύναμη που θα μορφοποιήσει τη δική της Ελληνική Τάξη Πραγμάτων επί των αστοιχείωτων ανθελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών