Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

Η Χρυσή Αυγή απαντά στην εμετική επίθεση Καρατζαφέρη

Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ: «Μόρφωμα η Χρυσή Αυγή και αδιέξοδο που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός… Είναι περισσότερο Γερμανοί παρά Έλληνες!». Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του.
 
Τολμά και πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που... ψήφισε με χέρια και με πόδια την υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, που έσπρωξε τη χώρα στην κόλαση του μνημονίου, που πρώτος στήριξε τον Παπαδήμο και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από τους νταβατζήδες και το εθνοπροδοτικό κατεστημένο. Και τι δεν είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου (24 ολόκληρα λεπτά!) στην κρατική τηλεόραση των τοκογλύφων, ο πρόεδρος του απο-κόμματος: Παραδέχτηκε ότι ήταν το αγαπημένο παιδί των νταβατζήδων. Στήριξε την Ντόρα λέγοντας εν πολλοίς ότι ο Κούβελος... αμάρτησε για το παιδί του! Δήλωσε επίσης ότι αυτός ανέδειξε τον Παπαδήμο και δεν το έχει μετανιώσει.
 
Το σοκ που έχει υποστεί όμως από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής – αυτός και ολόκληρο το σύστημα της προδοσίας που τον ανέδειξε - τον έκανε να ξεπεράσει κάθε όριο. Σε μία θλιβερή και εμετική επίθεση κατά του Κινήματός μας, αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή μόρφωμα και αδιέξοδο, που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός: «Είναι περισσότερο γερμανοί πατριώτες, παρά Έλληνες πατριώτες... Δε λένε τίποτα για το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και τις γερμανικές αποζημιώσεις…Οι κάτοικοι τους έχουν απομακρύνει από τον Άγιο Παντελεήμονα, γιατί τους αισθάνθηκαν ως βρόγχο».
 
Ας έρθει μία βόλτα από τον Άγιο Παντελεήμονα ο τηλεπρόεδρος ή από όποια άλλη γειτονιά των Αθηνών επιθυμεί. Ας έρθει εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας - μακριά από τα στούντιο των νταβατζήδων - εκεί που ο λαός υποδέχεται και αποθεώνει καθημερινά τους Χρυσαυγίτες. Εκεί όμως δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του, γιατί δεν τον περιμένουν πλέον με τα γιαούρτια, αλλά με τις πέτρες.
  
Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του. Ας κλαψουρίζει όσο θέλει στην κρατική τηλεόραση ο αποτυχημένος κονφερασιέ. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει και πολύ σύντομα θα μιλάμε με διαφορετικούς όρους, με όλους αυτούς που πρόδωσαν συνειδητά την Πατρίδα.
 
Ολόκληρη η συνέντευξη – φαρσοκωμωδία, για όσους έχουν γερά νεύρα, εδώ: http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/2319-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-05-03-2012.html


Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

www.XAgr.net

https://twitter.com/#!/xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών