Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2012

Η ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΠΗΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η δοσιλογική Αριστερά και η καπηλική Δεξιά είναι ο σύμμαχος του ασύντακτου στρατού κατοχής των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται εδώ και χρόνια την πατρίδα μας, αλλοτριώνοντας την πολιτιστική μας ταυτότητα, αλλοιώνοντας την εθνική μας ιδιοπροσωπία, αποσυνθέτοντας της δομές της ελληνικής κοινωνίας και  παρασιτώντας εις βάρος του ελληνικού λαού.
Γιατί το κοινωνικό ίζημα των λαθρομεταναστών παριών δεν είναι απλώς ένα....
κοπάδι εξαθλιωμένων “συνανθρώπων” μας, που καταδιωγμένοι από την κοινωνική και πολιτική μιζέρια των καθεστώτων των χωρών τους αναζητούν καλύτερη τύχη στην ανεπτυγμένη Ευρώπη; Διότι η τριτοκοσμική πλημμυρίδα των  επήλυδων που εγκατέλειψαν την γη τους για μια ξένη γη, συγκομίζει ένα συμπαγές αλλότριο αξιακό σύστημα και αντιπολιτιστικό πρότυπο, αναφομοίωτο και δυσεκρίζωτο, το οποίο ως ξένο μέλος, ως καρκινικός όγκος, νοθεύει την πολιτιστική ικμάδα  και απομυζά την κοινωνική και οικονομική ευεξία του ελληνικού λαού.
Οι λαθρομετανάστες εισβολείς συνεπώς δεν είναι εξαθλιωμένοι “συνάνθρωποι”, αλλά ασύντακτος στρατός κατοχής, που απειλεί ευθέως την εθνική μας ακεραιότητα και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αυτός ο στρατός κατοχής έχει από ετών καταλάβει και εκπορθήσει τα αστικά μας κέντρα και σήμερα, παραμονές εκλογών οι εφιάλτες που άνοιξαν την κερκόπορτα για την εισβολή του, θέλουν προς άγρα εκλογικής πελατείας να  γκετοποιήσουν ένα μικρό μέρος του, διαχέοντάς το σε “κέντρα φιλοξενίας” ανά την ελληνική ύπαιθρο.
Όχι! Δεν θα επιτρέψουμε την διασπορά των μολυσματικών εστιών που κακοφορμίζουν στους αστικούς ιστούς των πόλεών μας, στο υγιές κοινωνικό σώμα της αλώβητης ελληνικής επαρχιακής ενδοχώρας!
Μόνη λύση αντιμετώπισης του στρατού κατοχής των λαθρομεταναστών, είναι ο άμεσος περιορισμός τους υπό συνθήκες κράτησης αιχμαλώτων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε ερημονήσους της επικράτειας, μέχρι την οριστική εκδίωξή τους!  
Γιατί η Αριστερά είναι δοσιλογική και υποκριτική; Διότι εξομοιώνει τον.............

συνέχεια

Η ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΠΗΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών