Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2012

Ο εβραίος Κον Μπεντίτ σε ακόμη μια ανθελληνική δήλωση: "Τα Σκόπια είναι Μακεδονία"

«Ο ευρωβουλευτής από το Κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας, Daniel Cohn-Bendit, χαρακτήρισε την πολύχρονη διαμάχη μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας ως ξεκαρδιστική και ζήτησε το δυνατόν συντομότερο να επιτευχθεί συμφωνία», σύμφωνα με το σκοπιανό ‘Κανάλ 5’. Ο Cohn-Bendit, τον οποίο τίμησε το Πανεπιστήμιο Αθηνών, δήλωσε:
«Αυτό το είδος του προβλήματος είναι αστείο. Ας κάνουν μια συμβιβαστική λύση με την Μακεδονία. Έχετε πρόβλημα για το μέλλον και μιλήσατε για τον Αλέξανδρο. Ξέρετε, εγώ δεν νοιάζομαι για τον Αλέξανδρο. Η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει τώρα η Μακεδονία και η Ελλάδα. Πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, πρέπει να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα της αλλαγής του κόσμου, και μια από τις αλλαγές αυτές είναι η ‘Μακεδονία’», είπε σε συνέντευξή του στο ‘Κανάλ 5’.
«Ναι, η ‘Μακεδονία’ είναι ‘Μακεδονία’. Μπορώ να πω.....
Βόρεια Μακεδονία, Νότια Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Νεφελώδης Μακεδονία, αλλά είναι ‘Μακεδονία’», πρόσθεσε ο συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.
Μόλις πριν από 15 ημέρες ο Μπεντίτ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρότεινε να βρεθεί λύση για το όνομα που θα ικανοποιούσε τα Σκόπια και την Αθήνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν η ‘μακεδονική’ ταυτότητα, ο ‘μακεδονικός’ πολιτισμός, η εθνικότητα και η ‘μακεδονική’ γλώσσα. (echedoros)

11 σχόλια:

  1. Απο ο,τι βλεπω συμμετεχετε σε πορειες για τα Ιμια, και καλα κανετε, ΟΜΩΣ γιατιΔΕΝ συμμετεχετε σε εκδηλωσεις για το Διστομο, οπου οι βαρβαροι γερμανοι+ταγματασφαλιτες δολοφονησαν το Ελληνικον Εθνος???

    Αρης
    ο θεος των Ελληνων θα συντριψει τους βαρβαρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτα να πιπιλίζεις την προπαγάνδα των μπολσεβίκων..

      Διαγραφή
  2. Ρε ξεφτιλισμένε υπανθρωπε της Μακρονήσου, το Διστομο βρομιάρη ειχε 500 θυματα, οι εβραιομπολσεβικοι εν Ελλαδι με την Βελουχιωτενα εκτελούσαν 500ς σε καθε χωριο, ΕΛΛΗΝΕΣ, επειδη δεν ηταν μπολσεβικοι διεθνιστες, και έχετε παρει μια εκκαθάριση 500 ατομων σε ενα χωριο απο τους Εθνικοοσοσιαλιστες Γερμανους, και την κανατε λαβαρο οχι γιατι σας πονεσαν οι 500 νεκροι οι οποιοι δημιουργηθηκαν ως αντιποινα κατα μπολσεβικικης επιθεσης κατα Γερμανων αξιωματικων, αλλα γιατι ειναι πολλοι χρήσιμοι αυτοι οι νεκροι προς ιδεολογική εκμετάλλευση, δεν σας ειδα να κανετε εκδηλώσεις μνημης για τους 5.000 ΝΕΚΡΟΥΣ στον βομβαρδισμο του Πειραια απο τους ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ σας, ουτε να κανετε εκδηλώσεις μνημης για τους 90.000 νεκρους αοπλους Ελληνες απο την κοκκινη λαίλαπα.
    Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΊΨΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
    ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΕ, ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ Ε ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις παλι σας περιμένουμε στο Βιτσι καθε χρονο για τις εκδηλωσεις μνημης των εβραιομπολσεβικων δολοφόνων του Ελληνικου γενους που εχουν καταλάβει ολες τις θεσεις κλειδια στα μιντια και στην πολιτικη , αλλα με τα κιάλια και παλι δεν φαίνεστε πουθενά
    Μαζι με τον Καρολο(Καουτσκι) Παπουλια να πατε στο Διστομο εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρισαθλιο καθικι ο μισελληνας αρχιπρακτορας κον μπετιτ. Ψοφα σκυλε ψοφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας τσουζει ρε εθνικια ο Κον Μπετιτ!Μια χαρα τα λεει ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βαρνταρσκακια, τραβα στην βαρνταρσκα σου.

      Διαγραφή
    2. γαμω την χωρα σου ρε μπασταρδε παλιομαλακα γαμω τον Παυλο Μελα τον φονια βρωμιαρη τον μπασταρδο η Θεσσαλονικη θα γινει η πρωτευεουσα της Μακεδονιας μας!Ζητω η Μακεδονια !Γαμω την Ελλαδα!

      Διαγραφή
    3. Πανυβλακα σκοπιανε ο κον μπετιτ ηταν υπερμαχος των νατοϊκων βομβαρδισμων στην Σερβια. Λιγο να ξεφευγε μια θα ησουν καρβουνο τωρα.

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν "Μανκοβιτς" στείλε μας μήνυμα στο mail μας με το όνομά σου και όποια διεύθυνση θέλεις να έρθουμε να τα πούμε από κοντά για το που ανήκει η Μακεδονία και τι ήταν ο μέγας Αλέξανδρος...
      Αν γράψεις οποιοδήποτε άλλο σχόλιο χωρίς να μας έχεις στείλει πρώτα mail αυτομάτως διαγράφεσαι και η IP σου καταχωρείται ήδη στη λίστα μας..
      Αυτά...

      Διαγραφή
  6. Παει ο γλυκομιλητος ανθρωπος, ο μαγκοβιτς του πληκτρολογιου. Τα 'θελε η... γκλαβα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών