Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 10, 2012

Ο Κύρτσος επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ και εκπρόσωπος τύπου!!! Τρεχουν τα Μ.Μ.Ε να σωσουν το ΛΑ.Ο.Σ !!!

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ τοποθετείται ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Κύρτσος, ενώ θα αναλάβει και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, όταν προκηρυχθούν οι εκλογές. Η είδηση προκάλεσε κάποια έκπληξη και ...σχολιάστηκε από πολιτικούς κύκλους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. kapoio kontino prosopo tou Kirtsou eine idikevmeno sta metalagmena kai ton kodika al....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Kυρτσος ξερει να τους τα παιρνει

    ο καρατζαφερης πηρε εναν αλλα εχασε 1,000

    αντε γεια

    τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο Κύρτσο, η συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη, είναι το μεγαλύτερο λάθος στη επιτυχημένη σου διαδρομή, γιατί:
    1.πήγες κάτω απ΄ τον αγράμματο Καρατζαφέρη, εσύ ο σπουδαγμένος με πανεπιστημιακές και κοινωνικές περγαμηνές, άρα μειώθηκες.
    2.ενώ προέρχεσαι από τον αριστερό προοδευτικό χώρο και πήγες στον ακροδεξιό.
    3.θα πάνε περίπατο ο ορθοτομημένος λόγος σου, οι μνημονιακές σου απόψεις και οι σωτήριες θέσεις σου χρήσιμα για τη χώρα, αφού θα εξαφανιστούν αύριο από τις αντμνημονιακές , θα ψηφίζεις θέσεις και θα χειροκροτείς τις κολοτούμπες του Καρατζαφέρη.
    4.από μόνη της η συμμετοχή σου ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας φανερώνει καθαρά τον καιροσκοπισμό σου.
    5.με τέτοια κοινωνική καταξίωση, πως θα κάθεσαι δίπλα-δίπλα στα έδρανα της βουλής με τους αστράτευτους, τους καταδικασμένους, τους ανθρώπους της νύχτας, τη σόου μπιζ, τα λαμόγια, κλπ.
    6.σαν πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη, πήρες την έγκριση του να ενταχθείς στον απρόβλεπτο και αχάριστο για την οικογένεια Καρατζαφέρη.
    7.δέχθηκες την πρόσκληση Καρατζαφέρη, γιατί διαπίστωσες, ότι θα μπει στη Βουλή και θα εκλεγείς, αλλιώς δεν θα δεχόσουν την πρόσκληση. Η συμμετοχή σου στο ΛΑΟΣ θα δώσει πολιτικό αέρα και θα βάλλει το κόμμα αυτό με βεβαιότητα πάλι στη Βουλή.
    8.είσαι αυτόφωτος με άποψη, θέσεις και εν πολλοίς αμάχητα επιχειρήματα. Πως θα συνεργαστείς, ως εκπρόσωπος τύπου με τον ξερόλα Καρατζαφέρη.
    9.θα ήταν ενδιαφέρον να πεις κάποια στιγμή, αν εντάχθηκες στο ΛΑΟΣ ή είσαι συνεργαζόμενος και ποιανού δουλεία εξυπηρετείς, γιατί αν και ευπρεπής τον έσφαζες με το βαμβάκι τον Καρατζαφέρη.
    10.Τόσοι και αξιόλογοι Βουλευτές διαγράφηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κανένας τους δεν επέλεξε τον Καρατζαφέρη γιατί κάτι ήξεραν. Ο Καρατζαφέρης μάζευε Μαντούβαλους, Μπάρμπες και κοντά σαυτούς κι εσένα. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςApr 10, 2012 06:58 AM Μην αγχωνεσαι φιλε μου...στην βουλη δεν θα μπει ο κολωτουμπας και το σκυλολοι του, θα το φροντισουμε εμεις, οι Λυκανθρωποι Χρυσαυγιτες :)

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών