Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 12, 2012

Άλλος ένας "δημοκράτης" που ΔΕΝ σέβεται 500.000 Έλληνες πολίτες...

Σειρά του εκπροσώπου του Κουβέλη, Α. Παπαδόπουλου, να δηλώσει ότι είναι αηδιασμένος με τον ελληνικό λαό που ψήφισε "φασίστες" και "ναζί" για να μπουν στο Κοινοβούλιο...

Τις δηλώσεις έκανε σε εκπομπή του star (Τ. Στεφανίδου) και μετά από λίγο άφησε να εννοηθεί ότι θα πρέπει το πολιτικό σύστημα να σκεφτεί πολύ σοβαρά για το αν θα βγάλει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου...

Λοιπόν, "δημοκράτη", σου προτείνουμε να....
πάρεις κανένα λεξοτανίλ να ηρεμήσεις λίγο και να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στο τι λες γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...

Α, και κάτι τελευταίο..Στη σαλάτα σου που τρως στα Β.Π. (μοιάζεις για τέτοιος..) να βάζεις μπόλικο ΞΥΔΑΚΙ..Κάνει πολύ καλό στα νεύρα..
Και αν γίνουν ξανά εκλογές, νε έχεις προμηθευτεί πολλές πάνες γιατί αν φοβάσαι τώρα για το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, στις επόμενες.....θα τα κάνεις πάνω σου με τα ποσοστά που θα λάβει το Εθνικιστικό Κίνημα.

Υ.Γ.
Όσο για εσένα Μαλέλη, θα τα πούμε σύντομα.....

4 σχόλια:

  1. ακριβως οπως τον γραφεις ο "δημοκρατης" ετσι του εχουν μαθει πως λειτουργει η δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος ο νυσταγμενος εκανε τοσο σοβαρες δηλωσεις;
    θα ξυπνησε συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωτο σχόλιο δεν εχει ιδιαίτερο νόημα καθοτι ειναι εμφανες ακομα και στον ηλιθιοτερο των υπανθρωπων οτι το καθε πολιτευμα συμπεριλαμβανομένης της οχλο-δημοκρατιας, δεν ΑΝΕΧΕΤΑΙ τους αρνητές της και ευθαρσώς δηλώνει οτι θα παρει μετρα αυτοπροστασίας, οταν ομιλει περι αυτοπροστασια ,σαφως εννοει τον περιορισμο και την διάλυση όλων οσον θεωρεί οτι την επιβουλεύονται.
    Οποιος απο τους σημερινους μαζανθρωπους εκανε τον κοπο να ενημερωθεί περι των δογματικων και δια της ιδεολογικής βιας επιβεβλημενων ασυνείδητων πεποιθήσεων του περι της πολιτειακής ορθοτητας, θα καταλάβαινε ανοίγοντας εναν μονο απο τους εξέχοντες αρχαιους φιλοσοφους οτι η λεγόμενη δημοκρατια θεωρούνταν οχι απλα ενα απο ολα τα άλλα πολιτευματα αλλα και το πιο ευτελές, , ενα κατα παράβαση πολιτευμα, και παρακμιακό στην ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ βαση του.
    Η συγκεκριμενη εισαγωγή εχει να κανει σαφέστατα με τον τροπο που θελω να αντιληφθεί ο τυχόν ,τυχαιος αναγνώστης την αιτιολογία αλλα και επιχειρηματολογια μου, όντας σε καμια περιπτωση απολογητής η υπερασπιστής καμιας απολύτως αγιας πολιτειακης δογματικοτητας, ποσο μαλλον της ,κατ'εμε εφτελισμενης και παρακμιακης εκ φυσεως δημοκρατίας.
    Το πρωτο σκελος της αξιολογήσεως του περιστατικού εχει να κανει με το ατομο το οποιο "φιλοξενούσε" τους συγκεκριμένους πολιτικάντηδες, οι οποιοι εκτος ολων των αλλων ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ειχαν το περίσσιο θράσος να σχολιάζουν εν τη απουσια του εναν συγκεκριμένο πολιτικο χωρο ο οποιος σημειωτέον κατηγορείται για έλλειψη αυτου του θεμελιώδους πολιτειακού "ηθους" το οποιοι οι ιδιοι καταπάτησαν εις διπλουν σε εννοιολογικό αλλα και ηθικο επιπεδο, αλλα θα επανελθω, η συγκεκριμενη ορνιθο-φωνη εκφυλομηχανη εχει διακριθεί ως ο πομπος ολων των παρακμιακως ρηξικέλευθων τηλεοπτικών ατραπών που εχει λαβει η Ελληνικη (Ελλαδικη) κοινωνία τουλαχιστον για μια δεκαετια, αυτη η σημαιοφόρος της ηθικής και πνευματικης δυσωδίας , η σεσημασμένη εθνοκτονος Ανθέλλην ΦΑΙΝΕΤΑΙ να ελκει υπανθρωπους οπως τα κοπρανα τις μύγες , γιαυτο και το δημοκρατικό της στομάχι ΑΝΕΧΤΙΚΕ εναν "πλουραλισμό" τον οποίον εξ αυτου του ενστίκτου αντιλαμβανόταν ως ακίνδυνο προ της συγκεκριμένης της υποστάσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανερχόμενος λοιπον στην διπλη αυτη δημοκρατική παραβίαση αναφέρω οτι το πρωτο παραβατικο σκελος έγκειται στον βιασμο της αρχης της πλειοψηφιας κατα την οποια η Χρυση Αυγη ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ του κομματος το οποίο ο άνωθεν σχολιαστής ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ εκπροσωπεί με εναν δημοκρατικά ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ τροπο, και το ηθικο σκέλος ειναι η δημόσια αξιολόγηση της "ποιοτητας" του συγκεκριμενου ψηφοφορικου μερους , ειναι υπο ενα αντικειμενικό πρισμα ,οχι μονον αδόκιμος αλλα και αυτοαναιρετικος, σαφεστατα ποιος απώλεσε στον αυτοσεβασμό δια να τον εβρει ενας μαρξιστικοδημοκρατικος βάκιλος.
    Θα μπορουσα εδω να επεκταθω στην δεοντολογική παρέκβαση της συγκεκριμένης "κυρίας" οχι μονον να μην καλει εκπρόσωπο ενος μερους ,του "πανίερου" βασει των "καθεστωτικών" τους προσήμων, ψηφοφορικου σωματος αλλα και να επιτρεπει σε μια αμοιβαδα εντός του τηλεοπτικου οικου ανοχής της να βυσσοδομεί ανενόχλητη, ΑΠΟΛΥΤΩΣ , εναντι των δημοκρατικα και μερισματικά ΑΝΩΤΕΡΩΝ του.
    Θα μπορουσα να επεκταθώ και αλλο επ'αυτου αλλά για να ήμαστε ειλικρινείς , δεν υπαρχει αντικειμενικότητα υπο το πρισμα υποκειμένου ιδιως οταν αυτο το υποκείμενο πρόκειται για κυτταρική δομικοτητα του ισχύοντος καθεστώτος, κανενας δεν συγχωρεί τους αρνητές του, κανεις δεν ΑΝΕΧΕΤΑΙ τους εχθρους του και ουδείς θα χειρισθεί επι ίσοις όροις τον εχθρο οταν αυτος βρίσκεται σε αδύναμη θεση, χρησιμοποιώντας ως απόδειξη των λεγομένων μου το ακόλουθο σεναριο αντιστροφής των ρολων του κατηγόρου και κατηγορούμενου, ο έχων ρανίδα φαιάς ουσίας,και στοιχειώδη στα ορια της κτηνώδους ,ανθρώπινη λογικη μπορεί απλα να φανταστεί την σαρωτική, ΘΥΕΛΛΩΔΗ ,καταστροφική και 24 ωρη μαιναδικη και αφιονισμένη αντίδραση των καθεστωτικών δημοκρατών κατα της Χρυσης Αυγης εαν εκπροσωπος της σε τηλεοπτικο καθεστωτικο πανελ ΤΟΛΜΟΥΣΕ να ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ αυτα που εκστόμισε με θράσος χιλίων πιθήκων αυτο το μιαρο εβραιομαρξιστικο καθεστωτικο απόστημα, για καταδίκη ,χλεύη και αποτροπιασμό ψηφοφόρων συγκεκριμένου καθεστωτικού κοινοβουλευτικου κόμματος λογω πολιτικών πεποιθήσεων...
    Μπορει κάποιος να φανταστεί η,κόκκινων προσημων καθεστωτικη "Σάτιρα" διαφόρων υπερδημοκρατων θα ειχε πεσει ως πέλεκυς στα κεφάλια των "Σατανικών, εωσφορικών , Ναζιστων που δείχνουν το πραγματικο φασιστικο τους πρόσωπο και δεν σέβονται την αρχη της δημοκρατίας".
    Ποιος θα στοιχημάτιζε απο τους κατέχοντες ανθρωπινη, με την αρχαιοελληνικη ετυμολογική έννοια του ορου, υπόσταση ,οτι ο εσμός της Ραδια-σαπιλας , πρόκειται να σχολιάσει "σατιρικά" την "αντιδημοκρατικη" αυτη παρέκβαση αυτου περιφερομενου κόκκινου χιμπατζή?

    Κανενα πρόβλημα δεν δύναται να αντέξει την συστηματική και συντονισμένη επίθεση ορθολογικής σκεψης, αλλά ο ορθολογισμος και πλειοψηφία ειναι σχήμα οξύμωρο.

    ΥΓ Το να αποστασιοποιει ενα παράσιτο σαν και αυτο του θεματος ,τον εαυτο του απο την περιγραφική λεξη "ανθρωποειδές", για την ακρίβεια δεν κανει τον περιγραφόμενο να φαίνεται βαλλόμενος , αλλα την περιγραφική λεξη ανώτερη υπο του ποιοτικου-ηθικως και νοητικως πρίσματος, κατα τον ιδιο τρόπο που ενας ψυχασθενής θα ειχε αποστασιοποιηθεί απο την αβάσταχτη γιαυτον πραγματικότητα, η για τον ιδιο λογο που ενα μελος με ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ αποστασιοποιείται εκ των πραγμάτων απο τον υγιή ιστο, λόγω εγγενών χαρακτηριστικών, η αντιδιαστολή του χαρακτηρισμού και του χαρακτηριστη ειναι μοιραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών