Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 12, 2012

Η "πόρνη Βαβυλών" (δλδ ΗΠΑ) θεωρεί φυσιολογικό να βλέπει κάποιος παιδικό πορνό, με απόφαση Ανωντάτου Δικαστηρίου..

Δεν είναι παράνομο να παρακολουθείς on line παιδική πορνογραφία -τουλάχιστον όχι στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι το συμπέρασμα από την πρόσφατη απίστευτη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.
Ο James D. Kent, καθηγητής του Κολλεγίου Marist, καταδικάστηκε για δύο κατηγορίες προμήθειας πορνογραφικών εικόνων και 134 κατηγορίες για κατοχή υλικού σεξουαλικών εικόνων με παιδιά και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Αύγουστο του 2009. Το Εφετείο της Νέας Υόρκης επικύρωσε τις εν λόγω καταδίκες εναντίον του καθηγητή.
Αλλά η πλειοψηφία των δικαστών έκρινε ότι ο νόμος της Πολιτείας δεν απαγορεύει τις περισσότερες από 100 παράνομες εικόνες που ήταν αποθηκευμένες στη μνήμη του υπολογιστή εργασίας του Κεντ και απέρριψε μία από τις δύο κατηγορίες σχετικά με την προώθηση σεξουαλικών σκηνών ανηλίκων και μία από τις δεκάδες κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Ο Kent διατηρεί την αθωότητά του.
 
Η δικαστής Carmen Beauchamp Ciparick (φωτογραφία κάτω) έγραψε: «Παρ 'όλα αυτά, ότι ο κατηγορούμενος είχε απλώς δει τις εικόνες και ότι είχε την θεωρητική ικανότητα να ασκεί τον έλεγχό τους κατά το χρονικό διάστημα που διέμεναν στην οθόνη, δεν είναι αρκετό για να αποτελέσει προμήθεια ή κατοχή τους. Αντίθετα, κάποια θετική δράση απαιτείται (εκτύπωση, αποθήκευση, μεταφόρτωση, κ.λπ.) για να δείξει ότι ο κατηγορούμενος στην πραγματικότητα ασκούσε την κυριαρχία και τον έλεγχο πάνω στις εικόνες που είχε στην οθόνη του. "
 
Σε απάντηση προς την απόφαση, η οποία αποποινικοποιεί την σκόπιμη προβολή της παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο, ο Patrick Trueman, πρόεδρος της οργάνωσης ‘Morality in Media’, μιλώντας για την υπεράσπιση των παιδιών, λέει ότι η παιδική πορνογραφία είναι η φωτογραφική καταγραφή της σεξουαλικής κακοποίησης ενός παιδιού έτσι ώστε να προκαλεί αγανάκτηση το ότι το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποποινικοποίησε την πράξη της προβολής της παιδικής πορνογραφίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.
«Τα παιδιά ζουν με ντροπή και πόνο γνωρίζοντας ότι μια καταγραφή της κακοποίησής τους κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Κάθε φορά που βλέπονται αυτές οι φωτογραφίες, το παιδί γίνεται ξανά θύμα κακοποίησης. Μερικά παιδιά ποτέ δεν θα ανακάμψουν από μια τέτοια οδυνηρή εμπειρία», λέει ο Trueman.
"Η παιδική πορνογραφία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια πολύ σοβαρή παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των θυμάτων και εκείνοι που ευχαριστιούνται από την αποτρόπαιη αυτή πράξη της θέασης αυτού του υλικού θα πρέπει να τιμωρούνται σκληρά. Αυτό που το δικαστήριο της Νέας Υόρκης έχει κάνει είναι να δώσει την άδεια σε παιδόφιλους και παιδεραστές να συνεχίσουν τη σεξουαλική παρενόχληση και την καταγραφή σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών".
Η οργάνωση ζητά από την Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών της Νότιας Περιφέρειας να προχωρήσει αμέσως στην σύλληψη και δίωξη του κατηγορούμενου για παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων περί παιδικής πορνογραφίας.
«Ζητάμε ο Γενικός Εισαγγελέας και ο διαχειριστής του Γραφείου του Τμήματος Ανηλίκων και Πρόληψης της Παραβατικότητας να επιτρέψει στις Ομάδες για τα Εγκλήματα κατά των Παιδιών στο Διαδίκτυο στην πόλη της Νέας Υόρκης, να αναλάβουν όλες τις περιπτώσεις κατοχής παιδικής πορνογραφίας που διώκονται και διερευνώνται σήμερα από τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης, μέχρι αυτή γνώμη να ανατραπεί", δήλωσε ο Trueman. «Το νομοθετικό σώμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης πρέπει να δράσει αμέσως».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών