Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 03, 2012

6οι οι Έλληνες Εθνικιστές, πρώτη η ΝΔ, εκτός Ντόρα, Οικολόγοι..

Πρίν λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλου ιδιωτικού καναλιού και του ΠΑΣΟΚ.

Θριάμβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..Συντριβή ΠΑΣΟΚ..Εκτός Βουλής ΛΑΟΣ, Ντόρα, Οικολόγοι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Σήμερα παρουσιάζουμε την επόμενη δημοσκόπηση της ίδιας της εταιρείας που τα αποτελέσματά της σοκάρουν το καθεστώς. Τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος τρίζουν επικίνδυνα και ο Ελληνικός λαός θα δώσει πιθανόν τη χαριστική βολή την Κυριακή.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα(με αναγωγή των αναποφάσιστων):
ΝΔ: 27,2%
ΠΑΣΟΚ: 18,9%
ΣΥΡΙΖΑ: 11,4%
ΚΚΕ: 9,6%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,1%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,7%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5,3%
ΛΑΟΣ: 2,6%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,4%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,7%
ΔΡΑΣΗ: 1,1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,9%
 
Τα στοιχεία της δημοσκόπησης όπως γίνεται προφανές δείχνουν το θρίαμβο της Χρυσής Αυγής, τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ αλλά και προμηνύουν την πολιτική κηδεία ανθελληνικών κομμάτων όπως η Ντόρα και οι Οικολόγοι Πράσινοι...

Το ΛΑΟΣ από την άλλη δείχνει να επανακάμπτει και να.... απειλεί με είσοδο στη Βουλή...
Από τη μια σκεφτόμαστε πόσο καλό θα έκανε το ξεμπρόστιαμά του εντός του Κοινοβουλίου από τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά από την άλλη και μόνο η ιδέα ότι 3% των Ελλήνων ακόμη δεν έχω διαγνώσει το ρόλο μας τρομάζει...

Προχωρώντας πιο ενδόμυχα στη δημοσκόπηση, 4 ημέρες πριν από τις εκλογές τα κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) εμφανίζουν αρκετά χαμηλή συσπέιρωση (36% και 58% αντίστοιχα) με αποτέλεσμα τα δημοσκοπικά τους όρια να βρίσκονται στο +/- 1,5% και έτσι η δύναμή τους να μην ξεπερνά αθροιστικά το 50%.
Μόνη τους ελπίδα είναι η αποχή που και αυτή όμως αναμένεται να μειωθεί ή να μείνει στα επίπεδα του 2009 (29%)

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε και τα αποτελέσματα στην Αττική και συγκεκριμένα στην Α' Αθήνας, που αν επιχειρήσουμε μια πρόβλεψη αυτή θα είναι η κατάληψη της 3ης ή 4ης θέσης από τη Χρυσή Αυγή...

Οι Έλληνες Εθνικιστές στην Α' Αθήνας, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία(εκτός Καρδίτσας), τη Σπάρτη, την Θεσπρωτία και την Κομοτηνή θα καταγράψουν ποσοστά άνω του 8,5%!
 
Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός....

8 σχόλια:

  1. μακαρι ναναι τα τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΚΡΗΤΗ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΕΙ

    ΕΛΑ ΕΛΑ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7,7 των Ελλήνων ψηφοφόρων πιστεύουν πως οι φτωχοί ξένοι μας φέραν εδώ, την ώρα που οι πλούσιοι Έλληνες και ξένοι το έκαναν.
    Τι να περιμένεις όμως από προπαγανδιστές και μισάνθρωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Πακιστανό σου και δρόμο από την Ελλάδα αν δεν σου αρέσει...
      Ή καλύτερα να στο πω αλλιώς.Φύγεις, δεν φύγεις, εμείς από τη Δευτέρα θα σε αναγκάσουμε να εξαφανιστείς από την Ελλάδα.
      Εθνικιστής Ιωάννινα

      Διαγραφή
    2. Ωραίος ρε, τουλάχιστον έχεις επιχειρήματα. Δεν είμαι αριστερός φίλε, αν αυτό υπονοείς. Αλλά σίγουρα δεν είμαι μισάνθρωπος. Εσείς οι εθνικιστές είστε ακριβώς ο λόγος που μπορεί κάποιος να ντραπεί που είναι Έλληνας. Για όλα τα άλλα είμαι περήφανος για την ελληνική καταγωγή μου.

      Διαγραφή
  4. Κατά βάθος πολύ περισσότεροι συμφωνούν με τη Χρυσή Αυγή, άσχετα αν δεν θα τη ψηφίσουν. Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων είναι εθνικόφρονες αλλά είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ή κόμματα εξουσίας. Ας ψηφίσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να μην πέσουμε θύματα των εκβιασμών των μνημονιακών κομμάτων, πως τάχα αν δεν ψηφιστούν με μεγάλα ποσοστά θα επέλθει το χάος. Όχι άλλη απάτη! Ελπίζω Συνέλληνες μου να ψηφίσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ακούγοντας τη συνείδηση μας. Όποιος δεν έχει καμία συναλλαγή με το άθλιο και σάπιο κατεστημένο δεν έχει κανένα λόγο να στηρίξει τα 2 κόμματα εξουσίας. Ακόμη όμως και όσοι είχαν δοσοληψίες και παράτυπες σχέσεις με τα άθλια κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα ας σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους και ας τους διαποτίσει η δύναμη του φιλότιμου. Εύχομαι οι σώφρονες Έλληνες να κοιτάξουν στο μέλλον και να οραματιστούν μια δυνατή Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα που δεν θα έχουν θέση όσοι όλα αυτά τα χρόνια την ρήμαξαν και την υποδούλωσαν . Κι όσοι τελικά δουλικά ψηφίσουν τα δύο κόμματα εξουσίας να μαυρίσουν τους παλιούς πολιτικάντηδες της συμφοράς και να ψηφίσουν μόνο νέους και μορφωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANTE KAI ME TH NIKH SΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ......ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ''ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ''''ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.....ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΞΥΝΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. May 3, 2012 07:43 AM
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!


    ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΛΑ ΔΗΘΕΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών