Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 03, 2012

AKOY ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κείμενο Ιδεολογικός Φάρος
 
Το σάπιο καθεστώς της χρηματοπιστωτικής και κλεπτοκρατικής τηλεδημοκρατίας και τα κομματικά παράγωγά του, κατατάσσουν κατά την συμβατική διαχείριση του πολιτικού τόξου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην άκρα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Η γραμμική θέαση του πολιτικού φάσματος είναι μια απλοϊκή όσο και στρεβλωτική θεώρηση του πολιτικού γίγνεσθαι, νεωτερικής κοπής, ανάλογης της γραμμικής θεώρησης του ιστορικού γίγνεσθαι, η οποία οδηγεί στην υιοθέτηση μιας ρηχής και κοντόθωρης αναλυτικής ερμηνευτικής του θεάτρου των πολιτικών γεγονότων. Αυτός είναι και ο λόγος που το πολιτικό σύστημα αδυνατεί σήμερα να ερμηνεύσει τις βαθύτερες λαϊκές διεργασίες που οδήγησαν στην εκρηκτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το εργαλείο πολιτικής ανάλυσης που διαθέτει, τόσο στην αστική-φιλελεύθερη, όσο και.....
στην μαρξιστική του εκδοχή είναι χονδροειδές, παρωχημένο και ως εκ τούτου ακατάλληλο για να ιχνηλατήσει τις λεπτοφυείς διεργασίες που διαπερνούν και ανασυνθέτουν με νέους όρους το κοινωνικό σώμα. Εν όσω η Αριστερά και η Δεξιά φαντάζουν παρωχημένες, αδυνατώντας να ερμηνεύσουν τα γεγονότα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τριάντα χρόνια τώρα μελετά, σμιλεύει και οξύνει το όργανο οντολογικής, ιστορικής και πολιτικής ανάλυσης που διαθέτει. Και ερμηνεύοντας αυθεντικά το πολιτικό σκηνικό, σήμερα μπορεί πειστικά να απευθυνθεί σε ολόκληρο το γραμμικό πολιτικό φάσμα, του οποίου δεν αποτελεί σημείο ή περιοχή και να το ρυμουλκήσει συλλήβδην στην δική της θεώρηση της ιστορίας. Έτσι, με ασφάλεια μπορεί να προδικάσει εκείνο που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν καν να υποθέσουν: Σε πέντε χρόνια (αριθμός 5) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έχει εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη τις δυο πολιτικές δυνάμεις που σήμερα φαντάζουν κραταιές, το σταλινικό ΚΚΕ και τον νεοκομμουνιστικό ΣΥΡΡΙΖΑ μαζί με τα αναρχοκαθεστωτικά και ακροαριστερά θραύσματά τους. Θα τα εξαφανίσει όχι με “αντιδημοκρατικές” διαδικασίες, αλλά με την εξάλειψη των ιστορικοκοινωνικών συνθηκών που τα εκτρέφουν και αποτελούν λόγο και αιτία της ύπαρξης τους, αφαιρώντας τους τα κοινωνικά ερείσματα με την φιλολαϊκή της πολιτική.
Και τότε, εκ των κομμουνιστών θα μείνουν μόνον οι αμετανόητοι, απομονωμένοι από το λαϊκό σώμα, εγκιβωτισμένοι στην μονή Περισσού, όπου εν μέσω ιδεοληπτικής παράκρουσης θα περιφέρουν το άσαρκο σαρκίο τους προσευχόμενοι στα σκύβαλα του Μαρξ, του Έγκελς και του Λένιν υπό την θαλπερή σκέπη του πατερούλη Στάλιν.
Στην γή που γέννησε την οντολογία και την φιλοσοφία, τον Ηράκλειτο και τον Πλάτωνα, η κομμουνιστική σκουριά δεν μπορεί παρά να είναι απόβλητη.
Άκου λοιπόν αριστερέ κι εσύ κομμουνιστή.

συνέχεια

AKOY ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ

2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιχειρηματολογία του εβραιμπολσεβικισμού δεν περνά ΕΔΩ...Γκέγκε;Πήγαινε να "κουνήσεις την αχλαδιά" με κανέναν Πακιστανό τώρα και από το βράδυ της 6η Μαΐου κλειστά τα παράθυρα στο σπίτι σου.

      ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
      ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
      ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ

      υ.γ.
      Και το δικό σου (ανώνυμος) παραπέμπτει σε πράκτορα...Στο λέω μόνο και μόνο για να σου καταδείξω την ισχνότητα δύναμης της επιχειρηματολογίας σου

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών