Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Η εκτίμησή μας για τις εκλογές

Με άγνοια κινδύνου και με την πιθανότητα να εκτεθούμε ορατή, θα τολμήσουμε και θα κάνουμε μια πρόβλεψη για τα αποτελέσματα της αυριανής μέρας.
Οι εκτιμήσεις μας βασίζονται σε πληροφορίες που δημοσιεύσαμε τις προηγούμενες μέρες από τις μυστικές δημοσκοπήσεις αλλά και από την επαφή των μελών του blog με τις ιδιαίτερες πατρίδες τους τις τελευταίες 2 ημέρες.
Συν τοις άλλοις η κίνηση των ετεροδημοτών είναι ιδιαίτερα μειωμένη με το ΠΑΣΟΚ να μετακινεί σύμφωνα με πληροφορίες μας λιγότερα από 1200 άτομα πανελλαδικά και τη ΝΔ να προσεγγίζει τους 5500 χιλιάδες.
 Χωρίς άλλα λόγια θεωρούμε ότι κάπως έτσι θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα:

Πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό από.....
26% μέχρι 27,5%
Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό από 17% μέχρι 18,5%(αυτή τη στιγμή η πιθανότητα να ξεπεράσει το 20% είναι μηδαμινή...)
Τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστά από 11,5% μέχρι 13%
Τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ από 8,5% μέχρι 9,5%
Πέμπτος ο Καμμένος οριακά πάνω από το 7%
Στην έκτη θέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...Οι Έλληνες Εθνικιστές θα βρίσκονται στην επόμενη Βουλή με ποσοστό άνω του 7% και μπορεί να φτάσουν μέχρι και 9% αν σε Αθήνα, Δυτ.Μακεδονία και Πελοπόννησο(κυρίως) οι πατριώτες δεν λιποτακτήσουν τη στιγμή της κάλπης.
Δημοκρατική Αριστερά στην έβδομη θέση με ποσοστό λίγο πάνω από το 5,5% με ταβάνι το 6%
Το ΛΑΟΣ μπαίνει, δεν μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό κοντά στο 2,6%
Οι Οικολόγοι έχουν όριο το 2,5% και αυτό χάρη στη Β' Αθήνας που παίρνουν λίγο πάνω από το 4%.
Η Δράση και η Ντόρα Μητσοτάκη κινούνται μεταξύ 1,4% και 2,1%.
Τέλος η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα φτάσει από ότι δείχνουν τα πράγματα το 1%.

Σε λιγότερο από 24 ώρες θα διαψευστούμε ή θα επιβεβαιωθούμε...

Το σημαντικότερο όμως παραμένει να να δώσουμε όλοι τον αγώνα για την Ελλάδα μας και να υπάρξει εκπροσώπηση από το Εθνικιστικό κίνημα στη Βουλή.

Για την Ελλάδα μας και το Έθνος μας...


8 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΟ. ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 95% ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις εκλογές του 2004 που ήμουν 19 χρόνων όλοι μου έλεγαν ότι η ΝΔ θα πάει μπροστά την Ελλάδα. Έτσι, όντας ανδρείκελο, την ψήφισα. Στις εκλογές του 2009, υποτίθεται ότι ωρίμασα και απέκτησα κριτική σκέψη νομίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ''η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη'' θα σώσει την Πατρίδα από τις στάχτες που άφησε η ΝΔ. Ε, λοιπόν τώρα τα ψέματα τελειώσαν. Θα βάλω το δικό μου λιθαράκι προκειμένου να επανέλθει η Ελλάδα στους Έλληνες και να πάψει να είναι ένα εξαθλιωμένο προτεκτοράτο της Γερμανίας..... Χρυσή Αυγή. Με λένε φασίστα, χουντικό, αντιδημοκράτη, Ναζί μου έχουν κόψει και την καλημέρα. Με πονά αλλά πιο πολύ με στενοχωρεί να βλέπω την Χούντα των τωρινών πολιτικάντηδων κρυμμένη πίσω από το πέπλο της Δημοκρατίας. Είμαι πράος άνθρωπος, εναντίον της βίας, αλλά όταν απειλείται αυτός ο τόπος, νιώθω αμείλικτος..... Μακρυγόρησα, συγχωρέστε αλλά ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου. Χαρακτηρίστε με όπως θέλετε. Εγώ θα ήθελα να τελειώσω το σχόλιό μου με έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη : ''Των Φονιάδων το Αίμα, με Φως ξεπληρώνω''. Να'στε καλά, με ύγεία πάνω απ'όλα σε σας και τις οικογένειες σας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λάθος κόμμα διάλεξες αγαπητέ...κάθε άλλο παρά με φως ξεπληρώνουν αυτοί που θα ψηφίσεις...

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑνώνυμοςMay 5, 2012 01:08 PM, ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ φοβάμε το ΄΄νυστέρι΄΄ πού θα πέσει είς βάρος τών ποσοστών τής ΧΡΥΣΗΣ-ΑΥΓΗΣ,πόσο βαθειά τομή θα κάνει.Κάθε λαμογιά να καταγγέλεται στά τηλέφωνα τού κινήματος.Να μήν αφήσουμε τους τηλενταβατζήδες καί τόν πολιτικό τους βόθρο να επιβάλλουν τη θέλησή τους.ΕΝΑΝΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΥΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια για το πανω σχολιο το ΠΑΣΟΚ ειναι εδς ενωμενο καυλωμενο δυνατό ας μην ηταν το ΠΑΣΟΚ τωρα και θα σου πς τι ουγκαντα θα ημασταν και αν θα ειχε να φαει ο κοσμος ουτα αιυιοπια δε θα μαστα χειροτερα τουλ εχεουμε καποια φορολογια αλλα δε χρεωκοπησαμε κι ολας σα την ουκρανια μεδελτια!!!ειστε καλοπερασακηδες δεν λυνονται ολα ευκολα μια χαρα ημαστε.η ισπανια τωρα ειναι που χειροτερα απο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών