Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ - Του Ηλία Κασιδιάρη

Η 17η Ιουνίου του 2012 είναι οπωσδήποτε μία μεγάλη μέρα για το Κίνημα μας. Είναι η μέρα που η Χρυσή Αυγή κάνει το καίριο βήμα στην κλίμακα της καταξίωσης στη συνείδηση του Λαού. Έπειτα από δύο δεκαετίες διώξεων, ύβρεων και πολέμου από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας (με εκατέρωθεν απώλειες) είμαστε ακόμα εδώ...
δυνατότεροι από ποτέ, ωριμότεροι από ποτέ και πανέτοιμοι να εισβάλουμε στο άντρο της διεφθαρμένης εξουσίας και να επιβάλλουμε τους δικούς μας ΔΙΚΑΙΟΥΣ κανόνες.

Η Χρυσή Αυγή βάδισε όλα αυτά τα χρόνια εντελώς μόνη στη δύσκολη οδό της αρετής. Η παράταξή μας δέχθηκε και έδωσε τρομερά χτυπήματα στο σύστημα εξουσίας, έχασε και κέρδισε μάχες, τραυματίστηκε και συκοφαντήθηκε επανειλημμένως. Έπεσε πολλές φορές, έπειτα όμως από κάθε πτώση ερχόταν πάντα η έγερση και αν ένα σύνθημα παρέμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο στις ψυχές όσων ανθρώπων μετέχουν στην κοινή προσπάθεια, αυτό δεν είναι άλλο από τη ρήση του Φρειδερίκου Νίτσε: «Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ». Δεν μπόρεσαν να.... μας καταστρέψουν όσο παραμέναμε αποκλεισμένοι στο περιθώριο. Τώρα που κυριαρχούμε πλέον στις συνειδήσεις εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων έχει φτάσει η ώρα για τη δική μας μεγάλη αντεπίθεση.

Σήμερα το πρωί, πριν ξεκινήσει μία ακόμη γεμάτη, αγωνιστική μέρα, κάθε ένας από εμάς ας συλλογισθεί τη δράση, τους αγώνες, τις δυσχέρειες και τις απώλειες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ας αφήσει για λίγες στιγμές στην άκρη την πολιτική πραγματικότητα και ας εστιάσει σε όσα βιώσαμε ως άνθρωποι, ως μονάδες, αλλά και ως οικογένεια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στη μεγάλη, αδιάρρηκτη αδελφότητα που μας συνδέει. Με τη σκέψη χαραγμένη στις δύσκολες στιγμές, ας αφήσουμε την οργή να κατακλύσει στιγμιαία την ψυχή μας. Ούτε για ένα λεπτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και ποιοι είναι αυτοί που στέκουν απέναντί μας, περιμένοντας πλέον όχι να μας πλήξουν, αλλά να δεχθούν από εμάς το μοιραίο χτύπημα.

Στο υπέροχο ταξίδι της Χρυσής Αυγής η 17η Ιουνίου του 2012 σίγουρα δεν είναι η Ιθάκη. Είναι απλά ένας μεγάλος σταθμός, που σύντομα θα τον διαδεχθούν και άλλοι, πολλοί και απείρως σημαντικότεροι. Πλεύσαμε για χρόνια σε σκοτεινά ύδατα και επικίνδυνες θάλασσες, με μοναδικούς φάρους την Ιδεολογία μας και την πίστη στις παραδοσιακές αξίες της Πατρίδας μας. Τελικός προορισμός στο υπέροχο ταξίδι της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι μόνο ένας, αυτός που μαρτυρά το όνομα του Κινήματός μας, ένα όνομα που έγινε πλέον συνώνυμο της οργής στα χείλη πολλών Ελλήνων. Ζούμε για την ημέρα που θα προβάλει στο άκρο του ορίζοντα η μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε, που θα ανατείλει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

10 σχόλια:

  1. ειμαι ενας απο τους 30000 που δεν σας ξαναψηφισε χθες..Ενω σας εχω ψηφισει 3 φορες απο το 2009 και εχω κανει αγωνα σε φιλους,γνωστους και στην οικογενεια μου να σας ψηφισουν.Συμφωνω με τις αποψεις σας,διαφωνω με τις πρακτικες σας.αφηστε τα εγερθητω ,τις φαπες και τις λοιπες μαλακιες και καντε πολιτικη.Η χρυση αυγη του ελληνισμου δεν απαιτει τετοια λαθη που φοβιζουν τον απλο κοσμο.Συγχαρητηρια για χθες,καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εδώ έχει νομιμοποιηθεί η απειλή για νέο ΕΑΜ από την Δούρου , το κάπνισμα στον αέρα της τηλεόρασης - και εγώ καπνίζω αλλά δεν κάνω και έτσι - , η παρεμβολή εκδότη στην εισαγγελεία και εσένα σε πείραξαν οι σφαλιάρες στο ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και όχι στην Κανέλλη και το εγέρθητω ;

      Δημήτρης

      Διαγραφή
    2. OXI 30000 ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ.
      15.000 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΜΕ 3% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΧΗ. ΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Χαρά στο κουράγιο σου παλληκάρι μας! Τέτοιο βρώμικο πόλεμο – σε σημείο να ψάχνουν δια ξηράς και θαλλάσης για σένα εμετικοί εκπρόσωποι των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και η διαφθαρμένη δικαιοσύνη – ΔΕΝ έχει ξαναζήσει τούτος ο τόπος. Καταντήσαμε να αποκαλούμε «φασίστα» όποιον δηλώνει την αγάπη του για την Ελλάδα.. Καταντήσαμε να ζούμε τη χλεύη και το απύθμενο μίσος για όσους έχουν την εντιμότητα να δηλώνουν εθνικιστές! Βάστα γερά.. Είδες πως ο κόσμος αρχίζει να ξυπνά.. ΜΗΝ κάνεις πίσω.. ΜΗΝ μας απογοητεύσεις.. Μείνε πιστός στις πραγματικές αξίες «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια» που τις ψάχνουμε χρόνια τώρα.. ΔΕΝ θα είσαι μόνος! Να είσαι καλά.. Να σ’ έχει ο Θεός καλά.

    Απ. Ντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ψήφισα γιατί πιστεύω στις ιδέες για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες.. Για την πίστη και την αφοσίωσή σας στην υπεράσπιση των συνόρων μας. Για τις απόλυτες γραμμές στο θέμα των Σκοπίων, στην σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους για τη μάστιγα των λαθρομεταναστών για το μνημόνιο.. Στη θέση σου βρεθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εκείνο το πρωί της απόλυτης συμπαιγνείας σε ένα τηλεοπτικό στούντιο.. Στην θέση σου με όλο το σκηνικό όπως είχε "στηθεί" οι περισσότεροι θα ήμασταν ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΙ.. Τα αγρίμια μην τα φοβάσαι γιατί αυτά φοβούνται περισσότερο.. Κι ας έχουν μάθει να κινούνται στο σκοτάδι, τη βρώμα και τη λάσπη.. Συγχαρητήρια και να είσαι πάντα Πιστός σε ότι πρεσβεύεις.. Πλέον εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου περιμένουν Δράση και Εγρήγορση από εσένα και το Λαϊκό σύνδεσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαστούκια και τα παραγγέλματα είναι μέρος της πολιτικής. Εδώ μέρος της πολιτικής είναι ο πόλεμος, τα χαστούκια μας πείραξαν; Αλλωστε οι λοιποι πολιτικοι αλληλοχαριεντίζονται. Αυτά δε ταιριάζουν σε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Πιστεύω πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη από τη ψήφο όποιου θίχτηκε από τα χαστούκια που έφαγε η Κανέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητηρια στους ελληνες στους χρυσαυγητες που εστειλαν το μηνυμα οτι υπαρχει ελπιδα στον ιερο τοπο μας.ειμαι υπεριφανος που ξερω οτι υπαρχουνακομα ελληνες σε αυτο τον τοπο.τωρα δεν χρειαζεται λογια παρα εργα.καντε αυτο που μας ταξατε και να ξερετε ετσι το κομμα των ελληνων θα γινει πιο δυνατο απο ποτε.ειμαι υπεριφανος που σας ψηφισα ειμαι υπεριφανος που ειμαι ελληνας.νικος αιγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτη φορά ψήφισα Χρυσή Αυγή κόντρα σε όλους .
    Μόλις το είπα στους δικούς μου αρχίσαν την γνωστή καραμέλα των άκρων - είναι παλαιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ , τώρα μεταξύ ΔΗΜ.ΑΡ , Οικολόγων , ΤΣΥΡΙΖΑ κτλ - .
    Εγώ βγήκα περήφανος από το εκλογικό κέντρο γιατί ήξερα ότι με την ψήφο μου θα βάλω ΕΛΛΗΝΕΣ απροσκήνητους και όχι πιόνια και προσκυνημένους πολιτικάντιδες .
    ΣΤις 6/5 ψήφισα ΑΝ.ΕΛ αλλά η ξεφτίλα του να ακούω να κράζουν την Χρυσή Αυγή με μόνο πολιτικό επιχείρημα την παραμύθα του ναζισμού αλλά και την στελέχωση του κόμματος του Καμμένου από την πάλαι ποτέ ΝΔ με έκαναν να στραφώ στην Χρυσή ΑΥγή .
    Πολύ καλό το αποτέλεσμα , πρωτοφανή ποσοστά σε κλίμα μεγάλης πόλωσης ,
    Ζήτω η Νίκη !

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ 7% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ. Λυπαμαι γιατι οι ανιστοριτοι δημοσιογραφοι κερδισαν στη λασπολογια...Δεν ειναι η σβαστιγγα το σημα σας αλλα ο μαιανδρος, Αρχαιο Ελληνικο συμβολο που βρισκεται σε ολους τους αμφορεις και τις αρχαιες παραστασεις.Λυπαμαι αδελφια μου γιατι οι προσκυνητες του μεγαλου κεφαλαιου, ολοι οι ανθελληνες κερδισαν. Ειμαι πλεον υπερηφανος που σας ψηφισα γιατι δεν σας συγκινουν μεγαλεια,το βρωμικο χρημα τους , αλλα η πιστη στην πατριδα.
    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών