Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

Τελειώνουν τα υπογλώσσια πέριξ της Βουλής και του MEGA..Η Χρυσή Αυγή θα έχει εκπρόσωπο και στο Προεδρείο της Βουλής..

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή», αφού όπως ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης, που είναι η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα,
όπως ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής «από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και 4 γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα (εν προκειμένω η ΝΔ).

Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ).

Ο έκτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΑΝΕΛ).

Ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (Χρυσή Αυγή)».

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η ψηφοφορία για την επιλογή των μελών του προεδρείου είναι μυστική
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ¨Εγκυρο και πολύ καλά ψαγμένο!! Χλωμό έως και πολύ χλωμό να κάνει κυβέρνηση συνεργασίας με την εντολή στα χέρια του ο Σαμαράς!! Μιλάω για αυτές τις ημέρες που θα έχει την εντολή στα χέρια του.. Ο Τσιπρανδρέας, ως λάτρης της αντιπολίτευσης θα τη βάλει εκεί που ξέρει και κατόπιν θα χορέψουν στο ταψί τον Αντωνάκη το Μεσσήνιο οι δύο Νομικοί (Μπένι-Κουβέλης).. Θα του πουν ότι ΔΕΝ θα είναι πρωθυπουργός και θα μείνει "παγωτό".. Εκτός εάν πάμε σε 3ο γύρο εκλογών για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.. Ας είναι η Χρυσή Αυγή έτοιμη.. Με τις καλοκαιρινές άδειες, άντε να βρούνε τα ΜΜΕ κόσμο για να ρίχνει λάσπη!! Αυτό κι αν είναι χλωμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών