Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

Το μογγολόφτυμα βρήκε τους "φίλους" του στη Θεσσαλονίκη..Τους αναρχοπράκτορες που θρασύτατα πήγαν να κάνουν "αντιφασιστική" πορεία στην Καμάρα..Η απάντηση ΑΜΕΣΗ και ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ. (βίντεο)

Οι "αιώνιοι" προδότες του ΈΘνους, οι σύχρρονοι "εφιάλτες", οι προστατευόμενοι του Alexis και του Αλαβάνου τόλμησαν να κάνουν πορεία στη Θεσσαλονίκη την ημέρα της έλευσης του "γκρίζου λύκου"...αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο "τιμές" προς το πρόσωπό του...
Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους πατριώτες και τους Έλληνες Εθνικιστές και όπως μας πληροφορούν, τα αναρχομιάσματα ήταν πολύ τυχερά που υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία καθώς ακόμη θα....έτρεχαν.

2 σχόλια:

  1. Οι μαγκιές των ξεφτυλισμένων αναρχοανθρωπάριων δε περνάνε πλέον. Ο κόσμος ξύπνάει αργά αλλά σταθερά. Το απέδειξε με τη ψήφο του. Ελπίζω να έρθει και η ώρα της Χρυσής Αυγής να κυβερνήσει. Δε γίνεται να θεωρούμε ελευθερία το κάψιμο της Ελληνικής σημαιας και τις καταστροφές των περιουσιών του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς μία μερίδα του ελληνικού λαού ξύπνησε και υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή...και αντιδράει στη δράση των πληρωμένων αναρχοσυμμοριτών ...καιρός είναι να ξυπνήσουν και οι άλλοι συνέλληνες...καλά είναι και τα οικονομικά αλλά υπάρχουν και σπουδαιότερα στη ζωή...όπως η πατρίδα...φτωχός ζει ο Έλληνας...σκλάβος ποτέ...και όποιος μπορεί να το καταλάβει το κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών