Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

Διάβαση του Έβρου με Leopard.. Μια "απάντηση" στους απέναντι για την ισχύ της Ελληνικής Πολεμικής Μηχανής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το φρόνημα στις ταξιαρχίες, τα συντάγματα πεζικού και τη μεραρχία του Έβρου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο μιας και οι αξιωματικοί-στρατηγοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στην Ακριτική Ελλάδα έχουν.....τις ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ και δεν φοβούνται κανέναν και τίποτα.
Ενδεικτικό των παραπάνω είναι πως τα χαμηλόβαθμα στελέχη των μονάδων βρίσκονται καθημερινά σε συντηρήσεις όπλων και αρμάτων με σκοπό, αν χρειαστεί, να επέβουν άμεσα.
Αν γινόντουσαν και περισσότερες ασκήσεις κατά τη διάρκεια του έτους είναι βέβαιο ότι η σιγουριά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ωστόσο η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ των Ελλήνων κρατά άζεστη τη φλόγα στην καρδιά.

 
Η απάντηση στους «απέναντι»
Με μία εντυπωσιακή άσκηση διάβασης ποταμού στην ακριτική περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου απαντούν οι....
μονάδες του 4ου Σώματος Στρατού στην τουρκική επιθετικότητα στην περιοχή και στις διαρκείς προσπάθειες των Τούρκων πολιτικών να κάμψουν το ηθικό του λαού με υποτιμητικές και εκφοβιστικές δηλώσεις.
diavasi_evrou-2-naiΟι τεθωρακισμένες μονάδες και τα μηχανοκίνητα Τάγματα του 4ου Σώματος Στρατού απέδειξαν για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης τους και την ετοιμότητα του στρατιωτικού υλικού που παρά τη δυσμενή οικονομική συγκύρια με τις ακατάπαυστες προσπάθειες των στελεχών των EΕΔ συνεχίζει να αποτελεί παράγοντα ισχύος για την Ελλάδα.
diavasi_evrou-3-naiΜε επιθετικό πνεύμα οι τεθωρακισμένες μονάδες του 4ου ΣΣ ασκήθηκαν στην διάβαση υδάτινου κωλύματος στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου αξιοποιώντας κάθε σύγχρονο μέσο που διαθέτουν οι μονάδες αυτές, όπως άρματα μάχης Leopard 2A4, οχήματα VBL, ΤΟΜΠ Μ-113 υπό τις πιο ρεαλιστικές συνθήκες ως αν βρισκόμασταν σε πόλεμο.
diavasi_evrou-4-naiΟι άνδρες του μηχανικού κατάφεραν τη ζεύξη του ποταμού μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποδεικνύοντας ότι η εκπαίδευση αποδίδει ακόμα και υπό συνθήκες πίεσης. Τα άρματα μάχης του ΕΣ με σταθερή ταχύτητα διέσχισαν την γέφυρα που το μηχανικό είχε αναπτύξει ενώ την ίδια ώρα μονάδες του μηχανοκίνητου Πεζικού διέσχιζαν το ποτάμι με τα Μ113.
diavasi_evrou-5-naiΗ άσκηση αυτή αποτελεί μέρος της γενικότερης εκπαιδευτικής δραστηριότητας του ΕΣ ο οποίος δεν ξεχνά την αποστολή του και ακόμα και υπό τις πιο δυσμενείς οικονομικές συνθήκες διατηρεί το επιθετικό του πνεύμα ανεπηρέαστο στέλνοντας μηνύματα αποτροπής αλλά και αποφασιστικότητας στην άλλη πλευρά του Έβρου (defencenet)

2 σχόλια:

  1. Οι απέναντοι ετσι και φταρνιστουν θα πουντιασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρεις πολλά χαρομάντηλα και pampers βουτυρομπεμπέ...
      Όπως "πούντιασαν" και οι Σύριοι και οι Έβραιοι..;

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών