Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

«Δημοκρατία» είναι ότι συμφέρει το Καθεστώς

Ένα αφιέρωμα με τον τίτλο: «Τα ΜΜΕ «σπρώχνουν» την Ακροδεξιά», παρουσίασε το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα», για ένα βιβλίο που έχει θέμα το αν πρέπει να προβάλλονται τα εθνικιστικά κόμματα από τα ΜΜΕ και καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Η προβολή εκπροσώπων ακροδεξιών κομμάτων από τα μέσα ενημέρωσης – κυρίως από την τηλεόραση – συμβάλλει στην άνοδό τους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου:
«Η προβολή των στελεχών της Χρυσής Αυγής - του αρχηγού της ή του «Κολοκοτρώνη» βουλευτή της - από μεγάλες εφημερίδες και υψηλής τηλεθέασης εκπομπές, τους «ξεγυμνώνει» στα μάτια του κοινού ή τους ευνοεί; Σε αυτό το ερώτημα, που απασχολεί όλο και περισσότερο μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, απαντά αυτό το επίκαιρο βιβλίο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε συζητήσεις μεταξύ φίλων εκφράζουν την αισιόδοξη βεβαιότητα ότι η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στον τάδε δημοσιογράφο ή το τραγελαφικό «εγέρθητω» που προβλήθηκε κατά κόρον τρομάζουν τους ψηφοφόρους. Το βιβλίο όμως δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι «για τα μικρά και περιθωριακά κόμματα η κακή δημοσιότητα είναι καλύτερη από την έλλειψη δημοσιότητας».

Στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, όπου το «αντιμεταναστευτικό» βρίσκεται στο στόμα πολλών πολιτικών των κυρίαρχων κομμάτων - και ιδίως των νεοδημοκρατών - η έρευνα του συγγραφέα καταρρίπτει έναν ακόμη μύθο: η στρατηγική αυτή δεν «κόβει» ψήφους από την άκρα Δεξιά, αλλά, αντιθέτως, νομιμοποιεί την ατζέντα της. Πρόκειται για.......


συνέχεια

2 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 21 ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΟ ΠΟΥ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ROTHCHILD ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών