Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

Οι εκτιμήσεις των Πρεσβειών για τις εκλογές...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Οι ξένες πρεσβείες πάντα είχαν κυριάρχο ρόλο στα εσωτερικά μας...Πόσο μάλλον στις πολιτικές εξελίξεις τις οποίες και εν πολλοίς διαμόρφωναν.
Στις εκλογές της 6η Μαΐου έπεσαν εντελώς έξω στις προβλέψεις τους.
Θεωρούσαν ότι η ΝΔ θα μπορούσε να πάρει ένα ποσοστό κοντά στο 30% και μαζί με το ΠΑΣΟΚ να κυβερνούσε. Ενώ δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 15%(με εξαιρέση την Βρετανική Πρεσβεία που διαμήνυε ότι ο Τσίπρας is the rising leader) και έτρεμαν στο ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να κατορθώσει ποσοστό άνω του 5%.
Τελικά πέσαν σε όλα έξω..Τα λέμε όλα για να καταλάβετε ότι κανείς δεν έχει το αλάθητο και ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί, παρ'όλη την προπαγάνδα να ανατρέψει τα δεδομένα.

Πάμε να δούμε τι "βλέπει" η Αμερικάνικη Πρεσβεία 10 ημέρες πριν τις εκλογές..:
Αυτή τη στιγμή θεωρούν ότι.....
η ΝΔ και ο Σαμαράς, δε χάνει...Είναι μπροστά αρκετές μονάδες διαφοράς, με το ΠΑΣΟΚ μετά βίας να συγκρατεί τα ποσοστά της 6ης Μαΐου. Ο μεγαλύτερος φόβος τους όμως είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι ανυπόταχτοι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που αν επαληθευτούν τα δεδομένα της Πρεσβείας προσεγγίζουν ποσοστά ΠΑΣΟΚ των πρώτων χρόνων. Το ΚΚΕ και οι Ανεξ.Ελ. χάνουν από παντού.

Στη Βρετανική Πρεσβεία το σκηνικό είναι λίγο διαφορετικό. Εδώ η πρώτη θέση δεν είναι εξασφαλισμένη και υπάρχει η άποψη "ας προετοιμαστούμε για Κυβέρνηση Τσίπρα". Αυτό στηρίζεται στο γεγονός η δυναμική της ΝΔ έχει τελματώσει και το ποσοστό της έχει σταθεροποιηθεί, σε αντίθεση με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει αυξητικές τάσεις. Και για τους Βρετανούς όμως ο μεγαλύτερος φόβος λέγεται "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". Όπως και οι Αμερικάνοι, έτσι και οι Βρετανοί, αποκλείουν οι Έλληνες Εθνικιστές να εμφανίσουν χαμηλότερα ποσοστά από αυτά της 6ης Μαΐου ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να είναι τελικά τέταρτο κόμμα. Λίγο πίσω από το ΠΑΣΟΚ.

Και οι δύο πρεσβείες πάντως συγκλίνουν στα εξής:
- Αν ψηφίσουν οι νέοι 18-29 ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή θα είναι οι κερδισμένοι της εκλογικής μάχης.
- Ο αριθμός των κομμάτων δεν αλλάζει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους
- Ο αστάθμητος παράγοντας λέγεται "ένστικτο":
Τι εννούμε;
Λένε λοιπόν στις πρεσβείες..."Αν οι Έλληνες πειστούν ότι σώζονται με το ευρώ, τότε 'all good'..Το 'ένστικτο' λέει ΝΔ. Αν όμως οι Έλληνες πιστέψουν στο 'we have nothing to loose', τότε το 'ένστικτο' λέει Τσίπρας κ.α."

Όμως στις Πρεσβείες ξεχνούν το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ του Έλληνα....

ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ....

Υ.Γ.
Όσο για κάποιους που διαρρέουν για σαφή προβάδισμα της ΝΔ και εκτός Κοινβουλίου η Χρυσή Αυγή (εδώ) τους λέμε...
ΥΠΟΜΟΝΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών