Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

Η μαλάκυνση των αναρχικοκομπολσεβίκων έχει φτάσει στο απροχώρητο..

Διαβάζουμε σε πατρινή ιστοσελίδα:

Διαπλεκτισμοί με αφορμή ένα τατουάζ..

Αμέριμνος με την παρέα του έκανε το μπάνιο του ένα παληκάρι στην Πάτρα όταν διαπίστωσε ότι λίγο πιο δίπλα των λοξοκοιτούσαν επί ώρα μια παρέα από καμια 10αριά άτομα...
Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και συνέχισε το μπάνιο του.
Όταν όμως πήγε στο μπαρ να πάρει τον καφέ και τα νερά του τον ακολούθησαν 4 άτομα(η αναλογία των δειλών αναρχομπολσεβίκων) και του επιτέθηκαν φραστικά με φράσεις όπως "φασίστα, ναζιστή" κ.α.;
Έπεσαν και μερικές ψιλές(το παιδί κρατούσε τα νερά και τους καφέδες και δεν μπορούσε να αμυνθεί παρά μόνο με τα πόδια) και τελικά το παληκάρι "απολογήθηκε" για το τατουάζ του που ήταν η ρήση "Ο Τολμών Νικά", μότο των ειδικών δυνάμεων που είχε υπηρετήσει.
Ευτυχώς παρενέβησαν κάποιοι ψύχραιμοι και το συμβάν έληξε...


Φυσικά και οι άπλυτοι μόλις κατάλαβαν ότι....
είχε εξαγριωθεί ο ειδικοδυναμίτης και οι λουόμενοι ήταν έτοιμοι για...πράξεις έφυγαν τρέχοντας.

Όπως και να έχει πάντως το γεγονός ότι έχουν αποθρασυνθεί οι τρομοκράτες-μπολσεβίκοι και δαιμονοποιούν κάθε τι πατριωτικο ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα κάνει...
Ο Έλληνας έχει επιστρέψει στις ρίζες του και τα ιδανικά του...
Η αφύπνισή του έχει ξεκινήσει και οι μπολσεβίκοι καλά θα κάνουν να κλειδώνονται σπίτια τους ή να κυκλοφορούν 10 -10 γιατί η ΝΕΜΕΣΙΣ πλησιάζει..

Και είναι εξίσου βέβαιο πως η ασυλία τους στην κοινωνία τελειώνει..Οι Έλληνες είναι δίπλα στους Εθνικιστές..Δίπλα στους πατριώτες και αγωνίζονται μαζί τους..

Ας μείνουν στις "καταλήψεις" τους και πέριξ των πανεπιστημίων και των αστυνομικών τμημάτων τα αριστερά μιάσματα γιατί.....η απάντηση που θα παίρνουν δεν την έχουν συνηθίσει

8 σχόλια:

  1. Μέ τή ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ στή βουλή όλοι αυτοί οί αναρχομαρξιστές τραμπούκοι θά χάσουν τόν ύπνο τους,όπως φυσικά καί τό νεοταξίτικο καθεστώς πού τούς εκτρέφει.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε 1% του πληθυσμου βαρια βαρια, και οι περισσοτεροι ειστε, πρεζακιδες, κιναιδοι, αλβανοι και ρωσοποντιοι, γενικως το κατακαθι της υπανθρωποτητας, εντος ολιγου τωρα ειδικα με την χα στην βουλη να ψαξετε τρυπες για να κρυφτειτε βρωμερες κατσαριδες.
    Το καθεστως σας ψωφαει και θα ειστε τα πρωτα σκατα , στον ταφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δέν υπάρχουν 'ρωσοπόντιοι' ηλίθιε. ή 'ρώσσοι' είναι ή Πόντιοι,δηλαδή Έλληνες,πολλοί εξ αυτών χιλιοταλαιπωρημένοι από διάφορα καθεστώτα ώστε να αλλαξοπιστήσουν ή αλλοφωνήσουν.άντε με τους αγράμματους όλους.εκτός άν έχεις πρόβλημα με τόν Πόντο και τούς Ποντίους οπότε δέν είσαι απλώς ηλίθιος αλλά καί ανθέλληνας. Πόντιος=Τραντέλλενας.άν το μικρό σου μυαλουδάκι θεωρεί όσους δέν μιλάνε ελληνικά μή-έλληνες κάνε επέμβαση φαιάς ουσίας καί διάβασε λίγη ιστορία πρίν πιάσεις στό στόμα σου τους Ποντίους ή άλλους αλλόφωνους Έλληνες (Βλάχοι,Αρβανίτες,κτλ).άντε,γιατί Εθνικισμός δίχως Γνώση δέν γίνεται παληκάρια. ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.(όσο για τους αναρχοπρεζάκηδες,οι πιο πολλοί είναι αλλοδαποί,κατευθυνόμενοι από ξένες υπηρεσίες ή απλώς εθνικιστές άλλων χωρών εντός τής δικής μας ή απλώς ηλίθιοι ελληνόφωνοι που έχουν αποκυρήξει τό Γένος τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παλιοχιμπατζη υπανθρωπε που βγαζεις το λογύδριο, αντε με τον καθε ΠΙΘΗΚΟ που μας εγινε και εθνικιστης, εαν ειναι αρμενο-ρωσοι που ερχονται απο περιοχες που ηταν καποτε ο Ποντος και ειχε Ελληνικο πληθυσμο αυτο τους κανει Ελληνες μονον και μονον επειδη τωρα κατοικουν η προέρχονται απο πρωην Ελληνικες περιοχες?
    Αντε κωλοζωο, που θα μας βγαλεις Ελληνες τους ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ Ρωσομπλιατ.
    Αυτοι και οι Αλβανοι ειναι οι κυριοι στελεχωτες των αναρχοκατσαριδο γκρουπουσκουλων, μαζι με πρεζακια κιναιδους και λοιπα αντικοινωνικα και υπανθρωπα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρικυμία έν κρανίω...επιμένω διότι είσαι βλάξ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΙ.είτε υπάρχουν Έλληνες Πόντιοι είτε 'Ρωσσόφωνοι,Γεωργιόφωνοι,κτλ' που οι προδότες του Σημίτη βάφτισαν 'Έλληνες παλιννοστούντες'.ψάξε λιγο να δεις πώς οι πραγματικοί Πόντιοι και παλιννοστούντες αντιμετωπίστηκαν του πεταματού από το ψευτοελληνικό κρατίδιο καί πώς ό,τι προνόμιο έδωσαν ήταν για τούς αλλοφύλους που βαφτίζετε οι ανόητοι ώς 'ρωσσοπόντιους' εξυπηρετώντας την προπαγάνδα αυτών ακριβώς που λέτε ότι πολεμάτε.άν δέν κατάλαβες καί τώρα τί λέω λυπάμαι.πάντως πρωτότυπη άποψη αυτή: επειδή δέν ανήκουν στά όρια τού ελλαδικού ψευτοκράτους κάποιοι ΔΕΝ είναι ή δέν μπορεί να είναι Έλληνες γιά σένα!καινοφανής θεωριά! να χαρίσουμε τότε τό Γένος-Έθνος ΜΑΣ που δεν περιλαμβάνεται στα όρια του ψευτορωμαίικου στούς αλλοφύλους.ΡΕΕΕΕ.ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον μάγκα!
    Αίντε με τον καθένα χασίκλα άπλυτο, μόνο στην θάλασσα πλένονται δάυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα εσυ εισαι χαρακτηριστικα παραπληγικος, να το επαναλαβω μηπως και το καταλαβεις, οταν καποιος φυλετικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ελληνας, φαινεται, οταν καποιος ειναι ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ η ΑΡΜΕΝΙΟΣ και υποδιεται τον Ελληνα ΦΑΙΝΕΤΑΙ, εαν εσυ αυτους με τους οστρακιαν, και τους Καζαργκιαν, με τα κεφαλια καζανια τους θεωρεις Ελληνες, τοτε σου αξιζουν, εγω δεν τους θεωρω κατι το οποιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Ρωσο ποντιοι κατ'ευφημισμον, ονομαζουμε τους καυκασιους εκ του Ποντου προερχομενους, και οχι τους Ποντιους Ελληνες, επισης εαν νομιζεις οτι οποιος διαβιει εντος πρωην Ελληνικων εδαφων ειναι και Ελληνας, τοτε προφανως η μιση μεσογειος ειναι Ελληνες, εαν υποθεσουμε οτι ειναι οντος, δεν το αισθανονται, αντιθετως μαλιστα πολλοι εξ αυτων θεωρουν τους εαυτους τους Τουρκους η οτιδηποτε αλλο, αλλα τελος, οταν μιλαω για Ρωσο-"ποντιους" εννοω αυτους ακριβως τους καυκασιους που ουτε συνειδησιακα αλλα ουτε φυλετικα που ειναι και το κυριοτερο, ανηκουν στην Ελληνικη φυλη και το Ελληνικο εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΓ εισαι τοσο παραπληγικός που περιμενα να θεωρησεις την παραίνεση μου να μην θεωρείς ολους οσους προέρχονται απο πρωην Ελληνικες(εννοώντας την κρατικη τους οντότητα) περιοχες, Ελληνες, εσυ θα το ερμήνευες οτι κανενας απο αυτες τις περιοχες δεν ειναι Ελληνας..., βολικό για αυτου του ειδους την βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών