Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

Την ίδια ώρα που ο μογγόλος Νταβούτογλου προκαλεί με δηλώσεις για "τουρκική μειονότητα" στη Θράκη και καταρρίψεις Ελλήνων πιλότων, ο Αβραμόπουλος μιλά για "συνεργασία" και "φίλους" Τούρκους..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ 
(μια τυχαία φράση του Στρατηγού Θ.Κολοκοτρώνη)

Διαβάστε την "επίθεση" φιλίας του Αβραμ-όπουλου στην Τουρκία:

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Στο περιθώριο της Διάσκεψης του....
ΟΣΕΠ συναντήθηκα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας τον κύριο Ahmet Davutoglu και είχαμε μία φιλική, εγκάρδια συνομιλία, χωρίς να μπούμε στην ουσία των θεμάτων, αλλά το κυριότερο, για να ανανεώσουμε την αμοιβαία επιθυμία να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατόν στην καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας, συνεννόησης και συνεργασίας.  
Bρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχω στην Διάσκεψη του OΣΕΠ και βέβαια κατά τη διάρκεια της εδώ παρουσίας μου, θα συναντηθώ και με άλλους συναδέλφους Υπουργούς της ευρύτερης περιοχής της Μαύρης Θάλασσας. Tο κλίμα ήταν θετικό, ήταν καλό, διατυπώθηκαν αμοιβαία οι επιθυμίες να συνεχίσουμε  και στο μέλλον και όλα δείχνουν πλέον ότι το Σεπτέμβριο θα έχουμε και την πρώτη επίσημη συνάντησή μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Στην Άγκυρα;

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Στην Αθήνα, όπου θα συναντηθούμε για να προετοιμάσουμε την συνάντηση που θα γίνει αργότερα στην Άγκυρα, στα πλαίσια των συμφωνιών που έχουν προηγηθεί για τις διακυβερνητικές συνδιασκέψεις.  Ένα είναι βέβαιον, ότι στην ευρύτερη περιοχή μας το κλίμα και το περιβάλλον που επιδιώκουμε να διαμορφωθεί είναι ένα περιβάλλον ασφάλειας, σταθερότητας και συνεργασίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Σε θέματα περιφερειακά, θέμα Συρίας;

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:  Όπως είπα πρωτύτερα δεν υπήρχε agenda σε αυτήν τη συνάντηση. Ήταν μία συνάντηση φιλική, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα εγκάρδιο, δεν αναφερθήκαμε σε αυτά τα ζητήματα.  Εξάλλου είναι ξεκάθαρη η θέση που έχει πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά το ζήτημα στη Συρία.


και τώρα διαβάστε και τα πεπραγμένα των "φίλων" μογγόλων


Για την έλευση του "γρκίζου λύκου" στη Θράκη και τις απόψεις του για τα Ελληνικά Νησιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών