Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2012

Mηνύματα "εντός και εκτός" έστειλε ο Φ.Φράγκος


Φράγκος σήμερα στην τελετή απονομής πτυχίων των αποφοιτούντων σπουδαστών της 64ης εκπαιδευτικής σειράς και 1ης διαδικτυακής μάθησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Προς τις Ένοπλες Δυνάμεις:
"Εγώ θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για ένα πράγμα. Να ξέρετε ότι έχετε την αναγνώριση του συνόλου των Ελλήνων πολιτών. Πάντα στις δημοσκοπήσεις έχετε την πρώτη θέση και πιστεύω δικαίως, διότι εκείνο το οποίο πρέπει να σεβόμεθα είναι οι θεσμοί και οι αξίες οι οποίες μας διακατέχουν.
Αυτός είναι πραγματικά ο.....
ρόλος που αξίζει στην πατρίδα μας. Και τα όποια οικονομικά προβλήματα θα απασχολήσουν μόνο αυτούς οι οποίοι έχουν την ευθύνη και θα είναι οι εκλεγμένοι τους οποίους θα επιλέξει ο ελληνικός λαός ώστε η λειτουργία της Δημοκρατίας να συνεχιστεί απρόσκοπτα. Ο σεβασμός στους κανόνες της Δημοκρατίας είναι ό,τι σημαντικότερο υπάρχει σε αυτό τον τόπο.

Και σε κάθε περίπτωση εμείς λειτουργούμε με απόλυτο πνεύμα Δημοκρατίας. Διότι η προσέγγιση την οποία έχουμε ως στρατιωτικοί στο προσωπικό και η ευαισθησία την οποία επιδεικνύουμε, είναι ο τρόπος λειτουργίας της Δημοκρατίας".
Προς την Τουρκία:
"Και σε κάθε περίπτωση όταν γείτονές μας ομιλούν απαξιωτικά για την πατρίδα μας, να έχουμε το σθένος και να προβάλλουμε αυτά ακριβώς τα οποία είμαστε. Είμαστε η σιωπηλή, ισχυρή στρατιωτική δύναμη, η οποία όχι απλά είναι δύναμη αποτροπής, αλλά είναι και η δύναμη σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή
Εάν τώρα οι γείτονες αμφισβητούν και πιστεύουν ότι μόνο τα υλικά αγαθά είναι αυτά τα οποία αξίζουν, εκείνο το οποίο εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε είναι το επίπεδό μας όσον αφορά τον πολιτισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες, όπου και σε παγκόσμιο επίπεδο είμαστε και διακρινόμαστε ως πρώτοι.
Αρκεί ένα νούμερο να σας αναφέρω, ότι πλέον των 3.000 Ελλήνων καθηγητών διδάσκουν σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Και εσείς, ο καθένας στον τομέα του, είστε ο ειδικός, είστε ο καθηγητής".Προς τους πολιτικούς για το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων:
 
«Ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα διότι είναι μία περίοδος όπου σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός θα κληθεί να εκλέξει τη νέα πολιτική ηγεσία, τους νέους βουλευτές. Θα πρέπει να διεξαχθούν αυτές οι εκλογές μέσα σε ένα πνεύμα ηρεμίας και ασφάλειας, το οποίο διασφαλίζουν τα σώματα ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Τα υπόλοιπα θέματα είναι δικά μας και δικά σας. Εσείς, λοιπόν, έχετε ιερή υποχρέωση όχι απλά να συνεχίσετε την ιστορική διαδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, όχι απλά να βελτιώσετε το επίπεδο, αλλά παράλληλα να ακουμπήσετε, να πέσετε πάνω στα προβλήματα του προσωπικού, όπου πραγματικά οι δύσκολες συνθήκες, από πλευράς οικονομικής συγκυρίας, επιβάλλουν να είμαστε απόλυτα πιο ανθρώπινοι.
Για το επίπεδο διαβίωσης των στρατευσίμων:
 
"Εκείνο, όμως, που προέχει πάνω από όλα είναι ότι πρέπει να διατηρηθεί το αξιόμαχο του στρατού μας. Όχι απλά να διατηρηθεί με απλές κουβέντες, μέσα σε ένα επίπεδο αξιοπρέπειας από πλευράς διαβίωσης των οικογενειών. Με ηθικό το οποίο είναι υψηλό και δεν χωρά αμφισβήτηση από κανέναν. Το δε φρόνημα των στρατιωτικών είναι αδιαμφισβήτητα σε ζηλευτό επίπεδο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει (σπόντα και για Ρ.Δούρου που μίλησε για «καταρρακωμένο ηθικό» των στελεχών»)".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών