Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Ιστορικό ντοκουμέντο της Λέσχης Bilderberg: Ο Σιωνισμός αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει τον εχθρό του..ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη απορείτε όλοι σας γιατί πολαμούν λυσσαλέα τη Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες Εθνικιστές όλοι; Όλο το καθεστώς της Ελλάδας δομήθηκε στις επιταγές του Σιωνισμού και του Διεθνισμού.. Μόνο ανάχωμα και φόβος τους είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ..
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που βρήκαν πια τη φωνή του και θεσμικά...Μέσα στη Βουλή. 
Όποιοι ακόμη θεωρούν ότι όλα αυτά είναι συνωμοσίες, απλά τους προτείνουμε να κάνουν...λοβοτομή!
Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG (όργανο του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης) αποκαλύπτει τον πραγματικό της εχθρό: ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ
Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σημείωση συντάκτη: Έχουμε πάρει εκατοντάδες έγγραφα από τη συνεδρίαση του 1966. Αυτό είναι ένα έγγραφο ντοκουμέντο του Wikileaks, για το οποίο θα γράψουμε πολλά περισσότερα άρθρα στις επόμενες μέρες.
Έγγραφα που διέρρευσαν από τη διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg του 1966 που έλαβε αποκλειστικά το Infowars αποκαλύπτουν πώς ήδη πέντε δεκαετίες πριν, οι  Γερουσιαστές των ΗΠΑ είχαν κατηχηθεί με την πεποίθηση ότι «ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος» από τους ελιτιστές της Bilderberg, οι οποίοι πίσω από τις πλάτες των μελών τους σχεδιάζουν..... δολοπλοκίες υποστηριζόμενοι από τιτάνες του καπιταλισμού και της βιομηχανίας.
Πρόσφατα έγγραφα που διέρρευσαν από τις συνεδριάσεις έδειξαν πώς η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σε αντίθεση με τον μύθο που παρουσιάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι αποτελεί μια ακίνδυνη ομάδα ανθρώπων που απλώς συζητάνε, παρουσιάζει τη συναίνεση για τη λήψη των πολιτικών αποφάσεων, κάποιες δεκαετίες πριν.
Ένα σαφές παράδειγμα είναι η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ του 1955 που πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Partenkirchen στη Δυτική Γερμανία. Τα έγγραφα που διαβάστηκαν από το BBC και που αργότερα ελευθερώθηκαν από το Wikileaks αποκαλύπτουν πώς τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ συζητούσαν για τη δημιουργία του ενιαίου νομίσματος ευρώ σχεδόν 40 χρόνια πριν από την ημερομηνία που επίσημα αυτό εισήχθη με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ το 1992.
Τα έγγραφα που πήρε το Infowars είναι από τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που πραγματοποιήθηκε στο Βισμπάντεν της Γερμανίας στα τέλη του Μαρτίου του 1966 .. Τα αρχεία με την ένδειξη "προσωπικά και αυστηρά εμπιστευτικά," και "όχι για δημοσίευση, είτε εν όλω είτε εν μέρει". Αποκαλύπτουν την ατζέντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την κουβέντα που έγινε εκείνο το έτος μαζί με χειρόγραφες σημειώσεις του Δημοκρατικού Γερουσιαστή των ΗΠΑ της Οκλαχόμα Fred R. Harris, (φώτο), ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση.
Στους συμμετέχοντες στη διάσκεψη του 1966 περιλαμβάνονται γνωστές προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Zbigniew Brzezinski, και ο John J. McCloy, ο οποίος υπηρέτησε στην Επιτροπή Warren και ήταν μέλος της ομάδας γερόντων δημιουργίας εξωτερικής πολιτικής που ονομάστηκε «Οι Σοφοί» (“The Wise Men”).
Ο Harris ήταν Γερουσιαστής λιγότερο από δύο χρόνια πριν προσκληθεί στη Μπίλντερμπεργκ, γεγονός που υποδηλώνει ότι τον βολιδοσκοπούσαν για πιθανή άνοδο σε υψηλότερη θέση. Ο πρώην γερουσιαστής είναι ακόμα εν ζωή (γεννήθηκε το 1930) και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού.
Ανάμεσα στα έγγραφα είναι και η επίσημη πρόσκληση που έλαβε ο Harris από τον Πρίγκιπα Μπέρνχαρντ (Bernhard) της Ολλανδίας, (φώτο), ιδρυτή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και μέλος του γερμανικού ναζιστικού κόμματος. Η επιστολή υπογράφεται προσωπικά από τον Πρίγκιπα.
Το πιο ανησυχητικό τμήμα των ιδιόχειρων σημειώσεων του Harris αφορά ένα λόγο που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της Bilderberg από το πρώην μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και ηγέτη συνδικαλιστή, Walter P.Reuther, ο οποίος ήταν πολιτικά ενεργός από τη δεκαετία του 1930 μέχρι το θάνατό του το 1970. ο Reuther ήταν μια ηγετική δύναμη στους Ενωμένους Εργάτες της Αυτοκινητοβιομηχανίας (UAW) και αργότερα βοήθησε στη συγκρότηση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας των Ελεύθερων Συνδικάτων (International Confederation of Free Trade Unions).
 
Ο συντηρητικός Barry Goldwater είχε κάποτε χαρακτηρίσει τον Reuther ως «πιο επικίνδυνη απειλή από το Σπούτνικ ή οτιδήποτε που μπορούσε η Σοβιετική Ρωσία να κάνει στην Αμερική». Ο Reuther εμφανίστηκε επίσης στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα.
Τα έγγραφα δείχνουν ότι ακόμη και ήδη από το 1966, οι εκπρόσωποι σωματείων, όπως ο Reuther, οι οποίοι αποκαλούσαν τους εαυτούς «σοσιαλιστές», πρόδιδαν τα μέλη τους με τα  κρυφά σχέδια που έκαναν με τους ελιτιστές της Μπίλντερμπεργκ, πολλοί από τους οποίους ήταν τιτάνες του καπιταλισμού και της βιομηχανίας – κάτι που αποδεικνύει ότι το δίπολο αριστερά /δεξιά είναι μια απάτη.
Επιπλέον, Γερουσιαστές όπως ο Harris είχαν κατηχηθεί από τους ελιτιστές της Bilderberg, ότι η εθνική κυριαρχία πρέπει να σταματήσει και να αντικατασταθεί από ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Οι σημειώσεις που έκανε ο Harris, ενώ ο Reuther έδινε την παρουσίασή του, δείχνουν πόσο οι της Μπίλντερμπεργκ ήταν πανικόβλητοι για μείωση της σημασίας του ΝΑΤΟ και προσπαθούσαν να κατασκευάσουν μια νέα απειλή (τον εθνικισμό) για να ανυψώσουν τη σημασία του.
«Το ΝΑΤΟ έχει προβλήματα, διότι μειώνονται οι συνήθεις φόβοι», γράφει.
Η κύρια απειλή για το στόχο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης γίνεται σαφής στις σημειώσεις του Harris.
«Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος», (“Nationalism is dangerous”), γράφει.
Σε επιστολή που έστειλε ο Harris στον Reuther λίγες εβδομάδες μετά το συνέδριο, ο γερουσιαστής ευχαριστεί τον επικεφαλής της Ένωσης, γράφοντας, «Η Διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ μου έδωσε μια πραγματική ευκαιρία να μάθω πολλά και να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Ένα από τα αξιοσημείωτα κυριότερα σημεία της συνάντησης ήταν η ευκαιρία να σας γνωρίσω και να βρεθούμε μαζί».
Θα έχουμε πιο εκπληκτικές αποκαλύψεις από αυτά τα έγγραφα που διέρρευσαν τις επόμενες ημέρες.
Δείτε στιγμιότυπα από τα παρακάτω έγγραφα:
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous
Leaked Bilderberg Documents: Nationalism Is Dangerous


9 σχόλια:

 1. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ,
  http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8379.html

  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ!

  ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ 12 ΛΕΠΤΑ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ!!!
  ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
  Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ 100 ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΑΡΑ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ! ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!
  ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ THN ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ Η-Ο ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!! ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΣΒΗΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΡΑΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ!!
  ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ "ΧΑΡΑ" ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΕΟΣ ΓΑΡ!!
  ΥΓ1 ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ,ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! "ΣΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΥΣΟΝ ΘΑΠΤΕΙΝ ΕΣΤΙ" ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!! ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!
  ΥΓ2 ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΒΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πιστεύω ότι ο κ. Δ. Σωτηρόπουλος τα λέει σωστά, αν και μπορεί να κάνει κάποια λάθη , σαν άνθρωπος .
   Γιάννης

   Διαγραφή
 2. Την λοβοτομή σας την έχουνε κάνει εσάς ήδη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος" Τα 60.000.000 θύματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μάλλον θα συμφωνούσαν με αυτή τη φράση. Φυσικά το καπιταλιστικό σύστημα δεν εξαφάνισε τον εθνικισμό διότι θα του χρησίμευε σε εποχές κρίσης όπως η σημερινή. Και φυσικά ο εθνικισμός δεν θα καταστρέψει τον καπιταλισμό. Από αυτόν τρέφεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε τρολάκια, σάμπως και σας δίνουμε σημασία;
   ούτε για delete δεν αξίζουν οι μπαρουφίτσες σας...
   κο-κο-κο με ματάκια μαύρο αυγό!
   ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

   Διαγραφή
  2. ΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ?

   Διαγραφή
  3. αντε ρε φτυσε τα μπουτια σου

   Διαγραφή
 4. Πεστα στον Μιχαλολιακο αυτα,, ξερει αυτος απο bilberderg καλητερα απο σενα. Νομιζω 32 ειναι!

  Χαζουλι, που τρως οτι σου πλασαρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών