Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

Εκτός όλων των άλλων, οι φυλακισμένοι λαθροέποικοι μας κοστίζουν 80 εκ. ευρώ!!Πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα...

Το απίστευτο ποσό των 81,5 εκατ. ευρώ φτάνουν τα έξοδα του ελληνικού Δημοσίου για την συντήρηση των 7.400 αλλοδαπών φυλακισμένων στις ελληνικές φυλακές κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι άτομα που εισήρθαν στην χώρα αρχικά παράνομα, τα οποία αργότερα με τις ευχές της ελληνικής πολιτείας νομιμοποιήθηκαν και κάποιοι από αυτούς διέπραξαν φόνους ή ληστείες ή άλλου είδους ποινικά αδικήματα διαβιούν έγκλειστοι μεν, με έξοδα του ελληνικού λαού δε, στις φυλακές.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ....
μερικά χρόνια την φυλάκιση τους τα άτομα αυτά θα απελευθερωθούν με κάποια από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του υπουργείο Δικαιοσύνης και θα μπορέσουν να συνεχίσουν την δουλειά που γνωρίζουν να κάνουν καλά.
Το ερωτηματικό που τίθεται είναι γιατί η κυβέρνηση δεν εξετάζει πια το ενδεχόμενο της απέλασης των κρατουμένων που έχουν διαπράξει αυτό που ονομάζουμε «μαλακά» αδικήματα στις χώρες από όπου προέρχονται οι φυλακισμένοι και να εκτίσουν εκεί την ποινή τους αντί να τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος
πηγή

2 σχόλια:

  1. Το ζητημα ειναι να μην αποκαλεσεις "Αφρικανους" τους Αφρικανους και ολα τα αλλα για το εθνοκτονο καθεστως ειναι λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΜΠΟΛΑ στο δρομο ειναι,σε λιγο δε θα ξερουμε που να κρυφτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών