Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

Αλγερινοί και Μαροκινοί πίσω απο ληστείες στον Αλιμο και την Κρήτη!! Άλλη μια προσφορά του πολυπολιτισμού...

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τρεις νεαρούς που λυμαίνονταν την παραλία και τις πλαζ του Καλαμακίου το τελευταίο διάστημα

Το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς >(δύο αλγερινούς 21 και 29 ετών και έναν μαρικονίνο 16 ετών), οι οποίοι λίγο πριν στην παραλία Αλίμου, είχαν αφαιρέσει από ημεδαπή, τσάντα με προσωπικά αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αλίμου, προέκυψε ότι.... οι συλληφθέντες το τελευταίο μήνα, έχουν διαπράξει έξι κλοπές σε βάρος λουομένων, στην περιοχή πλαζ Αλίμου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ακόμα στην Κρήτη εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών, διαρρήξεων οχημάτων που είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές Ρεθύμνου από 19-05-2012 έως και 01-07-2012 και αφορούσαν την ευρύτερη περιοχή των τουριστικών περιοχών από Μπαλί, Πάνορμο και Σίσσες του δήμου Μυλοποτάμου.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, αξιοποιώντας στοιχεία αλλά και με βάση την αστυνομική έρευνα, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη 28χρονου Αλγερινού, ο οποίος σε συνεργασία με άλλους άγνωστους δράστες, διέπραξαν κλοπές - διαρρήξεις στα σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 810 ευρώ, αλλά και αντικείμενα και προσωπικά είδη, συνολικής αξίας 16.150 ευρώ.
Ήδη, σε βάρος του 28χρονου έχει εκδοθεί διάταξη του ανακριτή Ηρακλείου με περιοριστικούς όρους για εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, μιας και κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και στο Ηράκλειο.
Το τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου ερευνά τη συμμετοχή του Αλγερινού και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες στο Ρέθυμνο, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.
thermopilai.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών