Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
 
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ..
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ..... "ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!!" ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ… ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΑΝ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ "ΕΛΛΑΔΑ Σ’ΑΓΑΠΩ"!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ… ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ!!!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ… ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΩ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ Η ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ..
ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! !ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!! ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ…ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ… .Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ… ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...................!!!
enwtheite

Διαβάστε και αυτό:

Έχουν "χαζέψει" οι μπολσεβίκοι..Τώρα και στα σχολεία των Χανίων οι καθηγητές θα κατηχούν τους μαθητές για τον "κακό φασισμό" και πως θα τον αποφύγουν οι μαθητές..Ο στόχος γνωστός

9 σχόλια:

  1. Μεγάλη προσοχή από τους γονείς και τους μαθητές...ό,τι προπαγάνδα και να κάνουν οι συμμορίτες αριστεροί "δάσκαλοι" αυτοί να μην ακούνε και να έχουν υψηλό φρόνημα με την Ελλάδα κλεισμένη στην καρδιά και στο μυαλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ένα σχόλιο γι' αυτό ( δεν θα το σχολίασω καν δεν αξίζει ) :
    http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_2487.html

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , Ο ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΥΝΗΡΗ . ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ). ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ !!!!! ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕς ΜΟΥ.ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αρχιμπολσεβικος Καραμανλης ο μακαριτης φταιει που τους νομιμοποιησε τους απατριδες φονιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, έχεις άδικο σε αυτό που λες περί νομιμοποίησης. Αν τους άφηνε στην παρανομία, τα ποσοστά του θα αυξάνονταν διότι ως γνωστόν ό,τι είναι παράνομο, είναι γλυκύτερο.

      Διαγραφή
  6. τροτσκιστης και μασονος ζητησε την καταδικη του Παπαδοπουλου σε ισοβια,επειδη φοβηθηκε οτι ο λαοφιλης του επους του 40 θα υπερψηφιζονταν στις εκλογες του74,και νομιμοποιησε τους λαομισητους εθνοπροδοτες γιατι ετσι το διεταξαν τα αφεντικα που του ραβαν τα κουστουμια.το μονο παρανομο γλυκο ηταν το κερατο του κερατα Παυλου απ τη Φρειδερικη με τον αρσενοκοιτη.Ευληπτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ) , ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΒΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ....ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ερθει η ωρα σας καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι. Θα σας τσακισουμε ανελεητα εσας και τον Μαρξ σας.
    Εαν τολμησει ποτε καθηγητης να κανει κομμουνιστικη προπαγανδα στο παιδι μου(οταν θα κανω) θα τον περιποιηθώ καταλλήλως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών